- 23 Ağustos 2012
- 14.764
- 39.043
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.361
Hele benim eski takim cok yapmaya basladi ben cikarkende yapiliyodu ben hic yapamadm bi kere lapa yapiyim dedim kabiz oldum ya laYa gruplarda ha bire detox yapıp duruyolar, bence hiç sağlıklı gitmiyodur o kilolarbizim takım bi şekilde diyetini uyguluyor habire kaçamak yapıp son 2 gün detox yapan yok :)
btlbetul dışında :) kaçamağı yapıyo ama detoxu yapmıyo hanfendi :) morordek ördekcim Betül'ü listeye alalım, kaçamak yapamaz o zaman :)
yarın sabah görücez bakalımnilsub tatlım tartı sonucunu merak ediyorum.
Bu lapa bana kilo aldırdı yaHele benim eski takim cok yapmaya basladi ben cikarkende yapiliyodu ben hic yapamadm bi kere lapa yapiyim dedim kabiz oldum ya la
Bugün benimde öyleydi veli toplantısı misafir yemek evi topla derken bu saati buldumkızlar anca oturdum totomun üzerine çok yorldum ne yoğun bir gündü...
canım takım içi listeye yazılacak listeden ilk çıkış olunca ya da öüsait olunca girecek canım matilda onunla öyle konuştuk zatenKaptanım alt listeye matilda34 ekliyecek misiniz
aynen tatlım ya 2. caddede arada bir böyle kutlamalar için takıldığımız bir mekan var belki bilirsin elpaso ordaydık öğle tatili olunca sakin bir yer fena değiltoplight kaptanım dün bahceliye mi aktiniz yoksa benim çalıştığım kız yurdunda 7.caddedeydi de hiç yabancı değildir ortama
Sp ne kizBu lapa bana kilo aldırdı ya
Bi daha asla yapmam
Ama 2 günlük sp günüyle yüzüm güldü yarına heleşükür 69 u göreceğim:))
Kiz bune bise yememisinBende menüm u paylaşım kacayim evde misafir i m var bu aksam
Sabah yok
Öğle
Dükan krep
Çay
Akşam misafirim olduğu için ben sadece tavuk soteden yedim pilav ve mantı vardı
inatettimolacak nilsub morordek
Sendemi dukancisin anacimSabah 2 yumurta 1 dilim lıght peynir
Öğle dukan krep arası lıght kaşar
Akşam kıymalı yumurta 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş belki 30 dk bisiklet olur
Yok kiz aksam bana uygun yemek yoktu yumurta hasladm bendeYumurta diyeti mi bu :))
Saf protein :))Sp ne kiz
Ben lapayla 50p gram verdim ama iste bagrsaklar bozuldu
Kiz bune bise yememisin
Sendemi dukancisin anacim
Yok kiz aksam bana uygun yemek yoktu yumurta hasladm bende
Canim dukanca konusuyo matildaSp ne kiz
Ben lapayla 50p gram verdim ama iste bagrsaklar bozuldu
Kiz bune bise yememisin
Sendemi dukancisin anacim
Yok kiz aksam bana uygun yemek yoktu yumurta hasladm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?