Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya gruplarda ha bire detox yapıp duruyolar, bence hiç sağlıklı gitmiyodur o kilolar bizim takım bi şekilde diyetini uyguluyor habire kaçamak yapıp son 2 gün detox yapan yok :)

btlbetul dışında :) kaçamağı yapıyo ama detoxu yapmıyo hanfendi :) morordek ördekcim Betül'ü listeye alalım, kaçamak yapamaz o zaman :)

Hele benim eski takim cok yapmaya basladi ben cikarkende yapiliyodu ben hic yapamadm bi kere lapa yapiyim dedim kabiz oldum ya la

Kaptanım alt listeye matilda34 ekliyecek misiniz
canım takım içi listeye yazılacak listeden ilk çıkış olunca ya da öüsait olunca girecek canım matilda onunla öyle konuştuk zaten
toplight kaptanım dün bahceliye mi aktiniz yoksa benim çalıştığım kız yurdunda 7.caddedeydi de hiç yabancı değildir ortama
aynen tatlım ya 2. caddede arada bir böyle kutlamalar için takıldığımız bir mekan var belki bilirsin elpaso ordaydık öğle tatili olunca sakin bir yer fena değil

T tatlitambak canım eger yarında internet kesintisi falan olcaksa cebimizi verelim cepten haber verirsin
sadece sen değil kızlar eger netinizde bir sıkıntı falan olursa cebimi verebilirim bana o güveni verdiniz cepten bildirim yaoarsınız
ordegim tamam o zaman eşim de sabahı şzin almış biz öğleye doğru çıkacağız yola liste sana emanet

Bu lapa bana kilo aldırdı ya
Bi daha asla yapmam
Ama 2 günlük sp günüyle yüzüm güldü yarına heleşükür 69 u göreceğim:))
Sp ne kiz
Ben lapayla 50p gram verdim ama iste bagrsaklar bozuldu
Kiz bune bise yememisin
Sabah 2 yumurta 1 dilim lıght peynir

Öğle dukan krep arası lıght kaşar

Akşam kıymalı yumurta 1 kase yoğurt

Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş belki 30 dk bisiklet olur
Sendemi dukancisin anacim
Yumurta diyeti mi bu :))
Yok kiz aksam bana uygun yemek yoktu yumurta hasladm bende

Sp ne kiz
Ben lapayla 50p gram verdim ama iste bagrsaklar bozuldu

Kiz bune bise yememisin

Sendemi dukancisin anacim

Yok kiz aksam bana uygun yemek yoktu yumurta hasladm bende
Canim dukanca konusuyo matilda Sp safprotein gunu demek Ps protein+sebze demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…