• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar sınamekı ıcmek cok zararlı bagırsaklardakı tuycuklerı de aşıyormus sonrasında daha cok sındırın problemı yasarsınız doğal seyırı bozarsınız kullanan cok dıye yazmak ıstedımmm

Gunaydinlaaar, hadi gelsin bakalim bildirimler
Ya gruplarda ha bire detox yapıp duruyolar, bence hiç sağlıklı gitmiyodur o kilolar :KK43: bizim takım bi şekilde diyetini uyguluyor habire kaçamak yapıp son 2 gün detox yapan yok :)

@btlbetul dışında :) kaçamağı yapıyo ama detoxu yapmıyo hanfendi :) morordek morordek ördekcim Betül'ü listeye alalım, kaçamak yapamaz o zaman :)
Betul'u listeye alip basimiza dert mi alalim wendycim :)))
T tatlitambak canım eger yarında internet kesintisi falan olcaksa cebimizi verelim cepten haber verirsin
sadece sen değil kızlar eger netinizde bir sıkıntı falan olursa cebimi verebilirim bana o güveni verdiniz cepten bildirim yaoarsınız
ordegim tamam o zaman eşim de sabahı şzin almış biz öğleye doğru çıkacağız yola liste sana emanet
Tamam kaptanim ben buralardayim size iyi yolculuklar ;)
Eki Görüntüle 1904112
Bugun gıttıgımız yerdekı ıkramlar hakkında ufak bır fragman gostereyım özellikle baklavaya ıcım gıttı
Grupta hamile var, paylaşımlara dikkat edelim, bu gebenin cani her an her şey isteyebilir :KK53:

kilo bildirim :)
regl olduğum için tartıda çok bi eksi göremedim

geçen hafta 68,5
bu hafta 68,00
-0,500
yüzde :0,73

toplight toplight nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

dünkü menümü de yazayım

sabah 1 actıvıa
şekersiz sütsüz kahve

öğlen fırında tavuk sossuz yağsız 1 tabak ve 1 bardak ayran

akşam yemedim

işe gelirken 35-40 dk yürüdüm

Günaydın kızlar, mutlu haftasonlarımız olsun :KK200:

Bende menüm u paylaşım kacayim evde misafir i m var bu aksam
Sabah yok
Öğle
Dükan krep
Çay
Akşam misafirim olduğu için ben sadece tavuk soteden yedim pilav ve mantı vardı:-)
inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek

anam bana diyene bak, hiç bişi yemeyen, dukan krepi ögün yapan hanım gelmiş :)

Sabah 2 yumurta 1 dilim lıght peynir

Öğle dukan krep arası lıght kaşar

Akşam kıymalı yumurta 1 kase yoğurt

Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş belki 30 dk bisiklet olur

afiyet olsun matildacım senin de menü süper, yalnız light kaşarın yağ oranı % 15 biliosun dimi?

25 dakika leslie yapabildim 2.5 lt su ictim 3 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa sinameki cayi ictim kabizlik sorunum cözüldü :-)

gözün aydın didemcim :KK48:

Eki Görüntüle 1904112
Bugun gıttıgımız yerdekı ıkramlar hakkında ufak bır fragman gostereyım özellikle baklavaya ıcım gıttı

ayy yapılmaz bu kaç zamandır baklava baklava diyip duruyodum, şu güzelliğe bak, fıstıklı fstıklı :olamaz:

Betul'u listeye alip basimiza dert mi alalim wendycim :)))

bilemedim :KK48:

Grupta hamile var, paylaşımlara dikkat edelim, bu gebenin cani her an her şey isteyebilir :KK53:

gebelik ihtimali olanlar da var ördekcim :) takıma bitepsi baklava getirmediniz ya kaptanlar :KK48:

Hele benim eski takim cok yapmaya basladi ben cikarkende yapiliyodu ben hic yapamadm bi kere lapa yapiyim dedim kabiz oldum ya la :KK11:

ay sana çok heveslendiydim lapa yaparken, kabız yapmayaydı iyidi, yapma bi daha detox sen, karatay teyzenin yolunda devam :)

***5. Takım 489. Etap***

tatlitambak (74,7/
inatettimolacak (72,4/)
w e n d y (63,4/62,4/1/%1,58)
keremcemim (75,5/)
toz-pembe (68,5/68/0,5/%0,73)

azaydidem (73/)
KumraL_KrakeR (68,8/)

Pdr93 (78,5/ ) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.6, hedef kilosu: 60

5. Takım Ortalama: %0

bsram_ (66,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
nilsub (78,6/78/0,6/%0,76)
ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/)
morordek (60,5/61,4/-0,9)
toplight (75/)
servey (79 ) 420. etapta hamilelikten dolayı izne ayrılan üye geri döndü
matilda34 (?)

Günaydın kızlar, mutlu haftasonlarımız olsun :KK200:

anam bana diyene bak, hiç bişi yemeyen, dukan krepi ögün yapan hanım gelmiş :)

afiyet olsun matildacım senin de menü süper, yalnız light kaşarın yağ oranı % 15 biliosun dimi?

gözün aydın didemcim :KK48:

ayy yapılmaz bu kaç zamandır baklava baklava diyip duruyodum, şu güzelliğe bak, fıstıklı fstıklı :olamaz:

bilemedim :KK48:

gebelik ihtimali olanlar da var ördekcim :) takıma bitepsi baklava getirmediniz ya kaptanlar :KK48:
Kız kimin gebe olma ihtimali var...anam dun uğramadım kim gebe.....
Ben biliyom niye böyle oluyor zayıflamak için tarçın kullanıyoruz bol bol ..
Tarçının afrodizyak etkisi varmış kızlar ondan herkes doğurur takımda bence...:D:D:D

Kız kimin gebe olma ihtimali var...anam dun uğramadım kim gebe.....
Ben biliyom niye böyle oluyor zayıflamak için tarçın kullanıyoruz bol bol ..
Tarçının afrodizyak etkisi varmış kızlar ondan herkes doğurur takımda bence...:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

kızım hepimizin potansiyel gebe olma ihtimali var işte, yalan mı, her an bi kaza bişi olabilir :KK48::KK48::KK48:

Maalesef kilom artı da.
75.5
+800 kızlar...
net gitmedi şimdilik bugün misafir gelcek. Pek aktif olamıyorum kusura bakmayın ama aklımhep burada
tambak misafir sana yaramadı menü bildirmeyince aldın başını gittin tabii artıya doğru

Back
X