- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.581
yok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....
Yani yaraya tuz basmak istemem ama annem söylese birdaha konuşmazdım. Birde kv...
Senin kv cok fenaymış ya öyle denir mi... Düşmanına demez insan o lafı. Duymazdan gel bence, yoksa sen sinir stres olursun...
programın adı ne peki zor değilse yapabilirmiyim...Eki Görüntüle 1904263
Hepsi burda tatlim.. sadece corba yemedim diyetin bi programi var netten bakarsan görürsün.. mesela en sondaki 2gun onceki kahvaltimdi. Corbanin yaninda gun gun meyve sebze protein ekliyo
aman ben boşverdim uysam kıyamet kopar her dk
Nereden tuttarsam tutayım elimde kaldı. Belki şaka yapmaya çalışmıştır diyecem ama daha ben bile inanmadım dediğime
Sen ne dedin peki
Ayy Allah kolaylık versin işin zor
programın adı ne peki zor değilse yapabilirmiyim...
Ortim netten lahana diyeti corbası dıye arttır görürsün yazmıs herkes.. corbanın resmını da attım sana yaparken sorarsın yıne..bir an önce kilo vermem lazım yoksa gitgide umudumu kaybediyorum birde stres eklenince .. ne yapsamki orticim kaç gün yaptın lahana diyetini tam anlatsana programda var demişsin program neinatettimolacak
Waaaa hayran kaldım şu an sana ben bakayım hemen ya kesin karataya başlıyacağım ya çorbaya olmayacak böyle...Ortim netten lahana diyeti corbası dıye arttır görürsün yazmıs herkes.. corbanın resmını da attım sana yaparken sorarsın yıne..
mesela soyle baslıyo
1.gün --> corba + meyve günü..istediğin kadar corba ve meyve yiyebilirsin.. muz yeme ama
2. gün --> corba sebze günü.. ben bugun okulda cok yogundum yanıma corbamı aldım markettende salatalık aldım onları kemırdım..aksam yıne corba marul salatası..bu gün 1kücük patatese izin vardı öğle yiycektim ama olmadı aksam salataya kattım
3.gün --> corba+meyve+sebze günü yine tasarla istediğin gibi
4.gün--> muz süt günü.. yine istediğin kadar corba. yarım lt lıght sut. 3minik yesıl muz.
5.gün--> protein corba domates günü.. yıne corbamı yanıma aldım..tavuk ızgara yaptım 2ser parca ogle aksam.yanına da brokolı haslamıstım az.
6.gün bugün benim.. --> sabah yine corba içtim.salata yedım yanına öğle corba ton balıklı salata..aksama bakalım naparım. belkı köfte yerım.
7.gün --> corba+ kepekli pirinc meyve sebze suları dıyo.. bakayım yarına naparım
Boyle ıste canım..hergun 3lt su ıctım kesın..yesılcayımı da içtim..spora vakıt bulamadım yapsaydım daha cok verırdım belkı de ama buna da sukur
Karatay nasıl yapacaksın sen ekmeksizWaaaa hayran kaldım şu an sana ben bakayım hemen ya kesin karataya başlıyacağım ya çorbaya olmayacak böyle...
Hadi bakalim abartma ama canim hep bole exspresmi yapicaksn yoksa normal dukana gecicekmisinBugün ben free takılcam sebze çay bi de akşam ev gezmesi var onu da atlattım mı hafta sonu cıs olmadan hafif geçireyim pazartesi dukan eksprese başlıcam yine onda da 900 1 veriyorum
Normal dukan bana çok zor geliyo meyvesiz 3 ay geçirmekHadi bakalim abartma ama canim hep bole exspresmi yapicaksn yoksa normal dukana gecicekmisin
Senin kv cok fenaymış ya öyle denir mi... Düşmanına demez insan o lafı. Duymazdan gel bence, yoksa sen sinir stres olursun...
Adı neydi bu çorbanın bende hafta sonumda lahana çorbası içmeyi düşünüyorum. Termosta götürüp. İçerisine lahana, soğan, biber, maydanoz ekleyeceğim.Eki Görüntüle 1904263
Hepsi burda tatlim.. sadece corba yemedim diyetin bi programi var netten bakarsan görürsün.. mesela en sondaki 2gun onceki kahvaltimdi. Corbanin yaninda gun gun meyve sebze protein ekliyo
Anladm canm sen blirsnNormal dukan bana çok zor geliyo meyvesiz 3 ay geçirmek
Ben şimdi ekspresle devam etcem ama baktım gitmiyo artık ozaman dukana geçebilirim
Ya sizin bu Dukan'da ödül günleri hedef kilonuza ulaştıktan sonra mı geliyor?
yok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....
@w e n d y cnm bikunis kullanSam mı acaba
Çok rahatladım Sağol cnm gece 1 tane demi sorun çözülene kadar içcemAynen öyle ördekcim, benim ödülüm şahsen elma, onu da yiyorum arada :) altı üstü elma ödülüm işte :)
Ay böle kadına elinden geleni ardına koyma nilgüncümterbiyesiz
Canım ben içiyorum vallakabızlığımın çaresi oldu, çok sık kullanmamaya çalışıyorum bu diyet sebebi olduğundan çokta umursamamaya çalışıyorum :) bekunis bitkisel zaten.
Afiyet olsun canım.kızlar annem aşure yapıp işyerime getirdii .. bi tek annemin yaptığını severim yedim valla 1 kase zaten regl yüzünden tatlı isteği vardı birde annemin aşuresi gelince dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?