Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar annem aşure yapıp işyerime getirdii .. bi tek annemin yaptığını severim yedim valla 1 kase zaten regl yüzünden tatlı isteği vardı birde annemin aşuresi gelince dayanamadım
Bende annemin asuresini cok severim ama malesef yiyemiem yarn yapicak bgun geldim dncem aksam eve iyiki yarn annemde degilim dayanamzdm yoksa

Afiyet olsun canım.
Sağol beybii
Bende annemin asuresini cok severim ama malesef yiyemiem yarn yapicak bgun geldim dncem aksam eve iyiki yarn annemde degilim dayanamzdm yoksa
annelerin yaptığı bi ayrı geliyor insana yaa benim annem az şekerli yapar içine üzüm incir falan koymaz ben sevmem daha çok badem fındık çerezleri doldurur bide sütlü yapar bayılırım yaa bidaha olsa bidaha yerim şuan o derece
neyse 5 ten önce yedim oyüzden içim bi nebze rahat

Dimi ya annelerin yaptgi asure bi baska ama itiraf edim benim kaynanmda gzel yapio asure bende uzumu fln sevmem findik fistik olcak icinde ayy canim cekti olsada yiyemicem icin avcumu yalim bari

beddua döner dolaşır sahibini bulur ...sen canını sıkma ,onunla da merhaba merhabadan öteye geçme bir daha . hiç bir işini yapma . küs kalma müslümanın müslümana 3 günden fazla küs kalması günah . o yüzden selamını ver geç samimi olma ,yüz verme . arsız,terbiyesiz,kaç yaşına gelmiş ,torunlarının annesine dediği lafa bak ,hiç utanması yokmuş...seviyesine düşme böyle insanların .

Çok rahatladım Sağol cnm gece 1 tane demi sorun çözülene kadar içcem

Canım 1 tane alınca 7-8 saate sorun çözülüyor bende :) başka içmiyorum sende al kesin çözülür 2.ye gerek kalmaz Emin'im, bazen 2 tane alıyorum çok karnım ağrıyo spazm yapıyo ondan 1 tane al sabaha sorun kalmaz, hatta bende alsam

@w e n d y cim sen blirsin ama spor yap bence istedigin bi spor olablir 100 defa ziplaya blirsn mesela gzel kalori yakiyomus ziplamak

Tamam canım :) bugün yeğenim bende kızımla 4 ay araları ikiz gibiler :) onları bırakıp çıkamam 500 yaparım ben bugünlük :) acımazsın kız toz-pembe didemcim bak kıyamadı bana :)

Canim benim kiyarmiyim ben sana sen istedigin gibi yap

ay valla bazen bıkıyorum canım yaa...
kızlar annem aşure yapıp işyerime getirdii .. bi tek annemin yaptığını severim yedim valla 1 kase zaten regl yüzünden tatlı isteği vardı birde annemin aşuresi gelince dayanamadım
ay burda kimse yapmaz artık kurtuldum ...

nilsub kaç kilo çıktın bu hafta kız :)
tam 78 kız senin...
aman totosunu yırtsın isterse ...
iyi iyi oğluş bekliyo nasipse gelecğin kv adayı
69 gördü ortim valla senle bizde bön bön bakalım
Kuzum liste uygulamada mı sıkıntın vardı senin? Yoksa bu lahana süpermiş valla.
ay nefret ediyom listeden ne olcak benim bu halim doktor derdime bir çare

facede cevap versene len yazıyoruz cevap yok ben bugün 78.5 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…