- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.621
Enee Feyzosum gelmis, sevindirik oldum bakmorordek hamilelik nasıl gidiyor canım , iyimisin görüşmeyeli nasılsın :)
Canim halledebildiniz mi listeyi? Yeni gördüm de :)Slm arkadaşlar ben 10.takım kaptan yardımcısı ... listeyi taşıma konusunda yardimci olurmusunuz
Ekledim kendim ama inş problem yokturCanim halledebildiniz mi listeyi? Yeni gördüm de :)
Sizin takima da yazdim canimEkledim kendim ama inş problem yoktur
Bu mudur ödül günün10 da peynir, omlet,10 fındık,domates, salatalık,1peksımet,uzum,yesılcay
12 de elma,humana cay
2 de turlu,yogurt
Sade tkahvesi-1minik lokum
18.30 da kıymalı kabak, yoğurt
3lt su
Rezene
10 da peynir, omlet,10 fındık,domates, salatalık,1peksımet,uzum,yesılcay
12 de elma,humana cay
2 de turlu,yogurt
Sade tkahvesi-1minik lokum
18.30 da kıymalı kabak, yoğurt
3lt su
Rezene
Diyordum kiiii asıl ödüller anca geliyormusBırazdan arkadaslarla toplancaz abartmıyacam soz
Bırazdan arkadaslarla toplancaz abartmıyacam soz
Servey sag gösterip sol vurduAmaaan bnde nerde kaçamaklar diyom:)
çok uyanık valla kaçamaktan önce menü yazmış bende diyorum emziriyor bi lokumdan ne olucak sonra arkadaşlar yeni geliyo demişServey sag gösterip sol vurdu
Sağol cnm öyle yapayım 2 fazla gelir şimdi bugün deneyim çıkmazsam yarın 1 tane daha alırımCanım 1 tane alınca 7-8 saate sorun çözülüyor bende :) başka içmiyorum sende al kesin çözülür 2.ye gerek kalmaz Emin'im, bazen 2 tane alıyorum çok karnım ağrıyo spazm yapıyo ondan 1 tane al sabaha sorun kalmaz, hatta bende alsam
Tamam canım :) bugün yeğenim bende kızımla 4 ay araları ikiz gibiler :) onları bırakıp çıkamam 500 yaparım ben bugünlük :) acımazsın kız @toz-pembe didemcim bak kıyamadı bana :)
serveye gece yeni başlıyoAmaaan bnde nerde kaçamaklar diyom:)
Güzel menü canım bu hafta bizde matildayla biseler yapacaz bakalımBende menümü paylaşayım kızlar;
sabah; dukan ekmek
Ara; yoğurt
Öğleden az sonra; tavuk şiş, köz domates - biber, az ezme salata
Akşam ; 1 minnak tavuk parçası, 1 minnak sucuk parçası ( eşimle kızımın menüden birer çatal :))
Su; 1,5 lt üstü
Spor; 500 zıpzıp halim kalırsa
morordek nilsub inatettimolacak
kızz kumralım bu hafta senle yarışıyorduk geçmişim sanırım seni ne yapcan bakimm bi ceza düşünelim sana @KumraL_KrakeR
Sebze günlerinde her öğünde sebzenin yanında pro.da mı yiyorsunuz?Insallah canim bende smdi 1 kupa daha icicem baska icmicem yarn sebze gunum ozman duzelir heralde
Ayy Konya'ya hep gitmek istemişimdir.Ama önce Karadeniz...Konyada olduğum için tartılamadım kusura bakmayın beni bu hafta sabit olarak yazarsanız sevinirim.
Kilom 66.3 tür bilginize efenim.
Mesajlara bakacağım eve giderken yolda okuyacağım nasipse şimdiden özür dilerim.
Sen express mi yapıyorsun dukan mı anlamadım zatiiiBugün ben free takılcam sebze çay bi de akşam ev gezmesi var onu da atlattım mı hafta sonu cıs olmadan hafif geçireyim pazartesi dukan eksprese başlıcam yine onda da 900 1 veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?