- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.681
Art niyetli yapmadigina eminim canim takildik sadece :) hem iyi olmuş bak abartmamissinHeee anladım yok hayatım ınanın art mıyetım yoktu gunduz ev doluydu bebek gormeye gelmıslerdı sadece agzıma mınık lokum attım baklava almıştım ama yemedım o sevıncle paylastım menuyu aksam arkadasa gıttıkufak bır borek ıle sutlu tatlının yarısını yedım ınanın bır suru seye elımı surmedım m
Insnın buraya yazmayacak oldam abartırdım sorumlu hıssedıyor ınsan bu arada benım yuzdem de yuksektı derece var mıArt niyetli yapmadigina eminim canim takildik sadece :) hem iyi olmuş bak abartmamissin
Heee şimdı oldu pek odulluk bır gun olmadı ıns da hıc olmaz haftasonu frenlı olunca haftaıcı daha ıyı olurrrÖdül günüm demistin sonra menu yazdin, menü gayet normal. Asıl olay menu yazdiktan sonra aksammis meğer ondan sasirdik :))
Aynen canımmmmKız sen torpillisin. Emzirmeden dolayı 500 kalori yakıyorsun bedavadan :)))
Bu fırsatı degerlendırıp bır an once ıdeal kıkoma gelırsem korumam kolay olacakkkKız sen torpillisin. Emzirmeden dolayı 500 kalori yakıyorsun bedavadan :)))
Ben geldım yaa renk kattım azım kattım takımaaakızz @inatettimolacak naptın sen öyle rekorlara koşmuşsun tebrik ediyorum seni..
bu hafta bizim takım süper yaa
Tesekkur ederımmmmCanım süper menü :)
Hımm öylede öğün olmuş oluyor yani :))Öyle yapmdA sabah krep ye öğlen yumurta peynir akşam da et yemeği ben genelde iki Ogün yaptığım için sorun olmuyo ama öğle yoğurtta olur
Ya ya ya şaşa şaşa 5.takim cok yaşa@inatettimolacak canim 1. Olmussun tebrik ederim
@keremcemim sende 3. Olmussun senide tebrik ederim
Veeeeeee benim guzel 5. Takim arkideslerimm hepinizi kutlarim 2. Olmusuz bu hafta herkesin giden kilosuna saglik
Ama hep dengeledim canim asure yiyince aksam hafif yedim.bu aksamda kabizligim sona erms bulunmakta ohh be rahatladminsallah ole olir canimvalla bencese kacinci bu allahtan kilo almadin yinede
iyi olmus ya mudahale etmen nese gzun aydin baso derde grmicek en azindan
O bebenın de kg vermesı gerekmıyor muydu ne cıpsı allahını seversennnyok kız yol boyu bebeler cips kraker yedi ben akşam yerim diye 3-4 adet badem yedim öğle yemeği de yoktu
Senle kapışcaktık hatırladımmmmYa ya ya şaşa şaşa 5.takim cok yaşa
Kizlar bende kutlarim
Kiz bunlar bana zamaninda simit kralicesi derlerdi habire simit yiyorum diye ben de seni asure kralicesi ilan ediyorumartik bitsin şu asure ayı da kurtul bari
Bizede bu sene nasip olmadı :))Asure yapmis arkadsta oraya gttimkuscam artk asureden
Iyı gozun aydın tebrıklerrrKizlar bu arada gecen bi mevzudan bahsetmistim ya 18 yasina gelmedn evlenemiyckms yasak koymuslar
benide bulamadilar allahtan konu kapandi
Kapisak canimSenle kapışcaktık hatırladımmmm
Aynen canim istesem bu kadar bulamzdm az oncede komsu getrdi 1 legen asure deliricigimBizede bu sene nasip olmadı :))
1 kase komşum getirmişti sağolsun. Tadı damağımızda kaldı
Ama sen resmen aşure kazanına düştün ya
Ayy çok şükür yaKizlar bu arada gecen bi mevzudan bahsetmistim ya 18 yasina gelmedn evlenemiyckms yasak koymuslar
benide bulamadilar allahtan konu kapandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?