- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.661
kız nerdesin bak merak ettimMerhaba canlarim bugun hic giremdm malesef nerde oldugumu solersem dalga gecersiniz ondan solemiyim
Ne guzel kilolar verilmis aman allahim supersiniz
@inatettimolacak canim 6larim hayirli ugurlu olsun 7leri birdaha görmek nasip olmasin inşallah
@toz-pembe kiz ben bilerek vermdm kilo seni gecmiyim diyehadi ver bakim ceza pekte merakliymisin haa
@nilsub seninki kayinvalide degil tam kaynana uykuda olmek nedr ya daha neler duyacazama sen aldrs etme esin arkandayms ya şükür yasli iste napcan
@pdr93 bence gayet iyi vermissin canm
Asure yapmis arkadsta oraya gttimkız nerdesin bak merak ettim
Yemisin bi kere paralama kendini be canim ama dukandada boyle seyler yenmiyodu niye yedin kiz nasil yersin@keremcemim menum kotumu ya yarina kilo almis olurmuyum sence yogurtlu havuca hic dayanamam cok seviyrum beni mahvetti yaaa
Havuca izin var sebze protein gnunde 1 taneye yogurdada izin var ama az yagli olcakti normal yagliydi ve bgun safprotein gnumduYemisin bi kere paralama kendini be canim ama dukandada boyle seyler yenmiyodu niye yedin kiz nasil yersin
Yaaaaa ben daha hic asure yiyemedim senin kacinci kizzz off yaaaaaaa bende istyorummmmmAsure yapmis arkadsta oraya gttimkuscam artk asureden
Off anacim bende yorum yapamiyomki size bilmemkte kotuymsHavuca izin var sebze protein gnunde 1 taneye yogurdada izin var ama az yagli olcakti normal yagliydi ve bgun safprotein gnumdu
Bu sene rekora kosuyomYaaaaa ben daha hic asure yiyemedim senin kacinci kizzz off yaaaaaaa bende istyorummmmm
insallah ole olir canimOff anacim bende yorum yapamiyomki size bilmemkte kotuymsama bence o kadardan bise olmaz
Bu sene rekora kosuyomhepsimi beni bulur ya
iyi olmus ya mudahale etmen nese gzun aydin baso derde grmicek en azindanKizlar bu arada gecen bi mevzudan bahsetmistim ya 18 yasina gelmedn evlenemiyckms yasak koymuslar
benide bulamadilar allahtan konu kapandi
Neden hayatımmm ne konudaaServey sag gösterip sol vurdu
Kiz bunlar bana zamaninda simit kralicesi derlerdi habire simit yiyorum diye ben de seni asure kralicesi ilan ediyorum
Ödül günüm demistin sonra menu yazdin, menü gayet normal. Asıl olay menu yazdiktan sonra aksammis meğer ondan sasirdik :))Neden hayatımmm ne konudaa
sorma canımm yenı gıtcem daha menumu paylastım kı gec donerım dıye unuturum falan bır de kendımı sorumlu hıssedıp kacırmıyım dıyeserveye gece yeni başlıyo
Heee anladım yok hayatım ınanın art mıyetım yoktu gunduz ev doluydu bebek gormeye gelmıslerdı sadece agzıma mınık lokum attım baklava almıştım ama yemedım o sevıncle paylastım menuyu aksam arkadasa gıttıkufak bır borek ıle sutlu tatlının yarısını yedım ınanın bır suru seye elımı surmedım mÖdül günüm demistin sonra menu yazdin, menü gayet normal. Asıl olay menu yazdiktan sonra aksammis meğer ondan sasirdik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?