Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız nerdesin bak merak ettim

Havuca izin var sebze protein gnunde 1 taneye yogurdada izin var ama az yagli olcakti normal yagliydi ve bgun safprotein gnumdu
Off anacim bende yorum yapamiyomki size bilmemkte kotuyms ama bence o kadardan bise olmaz
Yaaaaa ben daha hic asure yiyemedim senin kacinci kizzz off yaaaaaaa bende istyorummmmm
Bu sene rekora kosuyom hepsimi beni bulur ya

Off anacim bende yorum yapamiyomki size bilmemkte kotuyms ama bence o kadardan bise olmaz

Bu sene rekora kosuyom hepsimi beni bulur ya
insallah ole olir canim valla bencese kacinci bu allahtan kilo almadin yinede

Kizlar bu arada gecen bi mevzudan bahsetmistim ya 18 yasina gelmedn evlenemiyckms yasak koymuslar
benide bulamadilar allahtan konu kapandi
iyi olmus ya mudahale etmen nese gzun aydin baso derde grmicek en azindan

Kiz bunlar bana zamaninda simit kralicesi derlerdi habire simit yiyorum diye ben de seni asure kralicesi ilan ediyorum artik bitsin şu asure ayı da kurtul bari

Kizlar hepinizi tekrar tebrik ediyorum bu hafta çoğu takımın yuzdesi iyiydi 1'in uzerinde. 2. olmusuz, cok sevindim :))

inatettimolacak canimin ici sen de bireyselde dereceye girmissin tahmin ettigim gibi, ayrica tebrik ediyorum. Hadi bakalım insallah lahananin etkisi devam eder onumuzdeki haftalarda da :))

Hepinizi öptüm sekerler iyi geceler

Ödül günüm demistin sonra menu yazdin, menü gayet normal. Asıl olay menu yazdiktan sonra aksammis meğer ondan sasirdik :))
Heee anladım yok hayatım ınanın art mıyetım yoktu gunduz ev doluydu bebek gormeye gelmıslerdı sadece agzıma mınık lokum attım baklava almıştım ama yemedım o sevıncle paylastım menuyu aksam arkadasa gıttıkufak bır borek ıle sutlu tatlının yarısını yedım ınanın bır suru seye elımı surmedım m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…