Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek hamilelik nasıl gidiyor canım , iyimisin görüşmeyeli nasılsın :)

Aaaaa
Bana nasılsın diye sormamışş
TAmm çok bir muhabbetimiz olmadı ama bende istiyorum.

kızlar burdadayım menüm felaket sabah hafif kahvaltı akşama kadar bişey yok haa listeyegirmeyeydim cipsleri götürmüştüm akşam yemeğini 6 gibi yedik üstüne 2-3 kaşık kabak tatlısı yedim maalesef 1 dilim de börek aslında ödül günü diyebiliriz ama listeye çok başarlı girmeyince hoşuma gitmedi
haa ptesiye kadar giremezsem cumaya hedefim 73,5 min

Kaptanım sadece 1 dilim börekse bence çokta etkilemez. Ama cipste yediyseniz durum vahim.

Bgunku menum
Kahvalti 12.00
2 dilim jambonlu 2 yumurta
Form cay 1 kupa

Arada su 1 kupa yesil cay
1 kupa sinameki cayi

Ogle annemdeydim 15.00
Normal yagli 2 kasik yulaf kepekli yogurt

Arada su sekersiz turk kahvesi
1 kucuk isirik cikolata
1 kupa kiraz sapi cayi
1 kupa form cay hepsi araliklarla pes pese degil

Aksam19.00
butun tavuk haslanmanin gogsunden yedim
2 kasik normal yagli yogurt yedim
Bide bsey daha yedm bgun yememem lazmdi ama dayanamdm havuc yogurtlamasi yedim durduramadm kendimi heralde 1 kase yemisimdir yarin kesin fazla ckicam eminim
Arada su ve 3 kupa kiraz sapi cayi
Spor yok hic yapasimda yok toplamda su 2 tl ictim nilsub morordek inatettimolacak toplight

Merhaba canlarim bugun hic giremdm malesef nerde oldugumu solersem dalga gecersiniz ondan solemiyim
Ne guzel kilolar verilmis aman allahim supersiniz

@inatettimolacak canim 6larim hayirli ugurlu olsun 7leri birdaha görmek nasip olmasin inşallah

@toz-pembe kiz ben bilerek vermdm kilo seni gecmiyim diye hadi ver bakim ceza pekte merakliymisin haa

@nilsub seninki kayinvalide degil tam kaynana uykuda olmek nedr ya daha neler duyacaz ama sen aldrs etme esin arkandayms ya şükür yasli iste napcan

@pdr93 bence gayet iyi vermissin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…