Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa yok artık
ayıp etmiş ya
Ama biliyoruz ki sen bu laffı yedirirsin.
Daha çok asılmalısın diyete
Bırakmak istediğinde bu konuşma gelsin aklına
Sana bir kamçı olsun.

Dunku menumu yazmamisim smdi yazim
Sebzeprotein olucakti ama biraz karsti odullu kacamakli bigun oldu
Sabh yoköglen 12.30 gibi avmdeydik orda 5 tane kofte yedim altindaki tirtikli podeden aCik yedm kiyilmis domates vardi yaninda onuda yedim
2 salatalik tursusu 2 biber tursusu yedim kcuk minnak olanlardan
1 kutu ayran ictim
Ordan anneme gectik

Arada su ve kiraz sapi cagi ictim 1kupa
Kucuk bi kactane kare gfretlerden yedim

Aksam ustu 16.30
1 koca kase aşure yedim

O saatten snra baska bisey yemedim su ve kiraz sapi cayi ictim 1 kupa form cayimdan ictim bide asure kabizlik sislik yerine bana ters etki yaratti wc'den cikamadim
Ole iste ama sabah artiyla uyandim dunde artiyla uyanmistim bgun safprotein ve snirli izinlileri kullanmadan bigun geciricem insallah yarina aldigim artilari vermis olurum

Çok açmadan artıları atman lazım canım.Dikkat et.
Mutlu pazarlar kızlar, Allah yuvalarımıza huzur, mutluluk, sağlık versin
Amin amin
Gunaydin hanimlarrrr nasil gidiyo
hafta sonu olunca sayfalar cabuk bitiyo nedense
Pek bi sessiz hafta sonu

Çok açmadan artıları atman lazım canım.Dikkat et.

Amin amin

Pek bi sessiz hafta sonu

Bgun safprotein yapiyrum canim yarina sirkelenip aticam ustmden artilari insallah
Herkes es dost coluk cocuk geziyodur canim ondan bos buralar benim koca calisiyo bgun dunde ben o durumdaydim bgun evi bekliyorum

Ya evet kaçtım napiyim bi umut gelenleri davet ediyordum yazıp yazıp duruyordum onlar kaçınca sinirlerim hopladı ben de kaçtım

yazık o kocanın paralarına az ye az öyle okul derdi felan bırakmıştım grubu.bu hafta döndüm işte
Ahaha kocisim yokki parasini yiyeyim..babacigimin parasini yiyom hala catur cutur.. kislik bot aldim kendime o kadar para verdim ki kiyip giyemicem sanirim.. paramin cimrisi olucam ben kesin calisip kazanmaya baslayinca
Bugun odul gunum olsun muu?
deliye hergun bayram misali seninki de sekerim
Hostt deseydin ona.. salak sey..
Ayrica ordekcim de seni kirmak istememisti.. kiz bu bizi ne kosturdu pesinden..neyse atti kafasi gitti,topladi geldi feyzosumuz da bu cinsten sinirlenince birakiyn kendi haline.. ozlemisim muhabbetini ama kizzz
Lannnnn sanane kocamla ne yaptığımdan...
+26
Ortim azcik bahsedin ki evlenince yabancilik cekmeyelim.. buyukler kucuklere ogretir.. ondan soruyon sen de dimi kiz feyza
ay herkeslermi gezmede kızlar:)
Geldim bacim geldim,misafirim vardi yeni gitti..gelemedim kac gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…