- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.881
Olsun olsunnBugun odul gunum olsun muu?
Aaa yok artıkaynen canım ,bıktım şişmanlıktan valla ya ... dün okulda kızın biri arkadaşıyla konulşuyordu dediki ben eskiden bayağı şişmandım ,sonra bana döndü feyza kadardım dediayy çok bozuldum sağ ol dedim
senin kociş dün gece demiş anlaşılan geç kalktığına göre bugünsende benim koca bulmama taktın yok işte yokk piyasa bomboş
Hassas noktaabbooo ciddiye bağladın kadın
GünaydınnnGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Çok açmadan artıları atman lazım canım.Dikkat et.Dunku menumu yazmamisim smdi yazim
Sebzeprotein olucakti ama biraz karsti odullu kacamakli bigun oldu
Sabh yoköglen 12.30 gibi avmdeydik orda 5 tane kofte yedim altindaki tirtikli podeden aCik yedm kiyilmis domates vardi yaninda onuda yedim
2 salatalik tursusu 2 biber tursusu yedim kcuk minnak olanlardan
1 kutu ayran ictim
Ordan anneme gectik
Arada su ve kiraz sapi cagi ictim 1kupa
Kucuk bi kactane kare gfretlerden yedim
Aksam ustu 16.30
1 koca kase aşure yedim
O saatten snra baska bisey yemedim su ve kiraz sapi cayi ictim 1 kupa form cayimdan ictim bide asure kabizlik sislik yerine bana ters etki yaratti wc'den cikamadim
Ole iste ama sabah artiyla uyandim dunde artiyla uyanmistim bgun safprotein ve snirli izinlileri kullanmadan bigun geciricem insallah yarina aldigim artilari vermis olurum
Amin aminMutlu pazarlar kızlar, Allah yuvalarımıza huzur, mutluluk, sağlık versin
Pek bi sessiz hafta sonuGunaydin hanimlarrrr nasil gidiyo
hafta sonu olunca sayfalar cabuk bitiyo nedense
Çok açmadan artıları atman lazım canım.Dikkat et.
Amin amin
Pek bi sessiz hafta sonu
canım sen şuan çalışıyorsun dimi eczanen mi var @w e n d yMutlu pazarlar kızlar, Allah yuvalarımıza huzur, mutluluk, sağlık versin
Yaaaaaa niiiiiiiDün kaçamak yaptın mı Servey Hanım :))
Ya evet kaçtım napiyim bi umut gelenleri davet ediyordum yazıp yazıp duruyordum onlar kaçınca sinirlerim hopladı ben de kaçtımiyi akşamlar kızlarrr
tatlım senin birinci olmana tabikii çok sevindim ama biz dünden beri özgeyi yüksek yüzdeyle hep birinci dediğimiz için üzüldüm sende kaçmışın 8. takımdan 4. takım benim ilk takımımdır bu arada
canım büyük geçmiş olsun
Bu aşure muhabbeti bitsin artıkkkkYaaaaaa niiiiiii
Komşum cagırfı gel asure ye dıyeeeee
aynen canım ,bıktım şişmanlıktan valla ya ... dün okulda kızın biri arkadaşıyla konulşuyordu dediki ben eskiden bayağı şişmandım ,sonra bana döndü feyza kadardım dediayy çok bozuldum sağ ol dedim
ortalık mal insan dolu ne olucak...Yuhh patavatsıza bak
Ben buradayımm.ay herkeslermi gezmede kızlar:)
Ahaha kocisim yokki parasini yiyeyim..babacigimin parasini yiyom hala catur cutur.. kislik bot aldim kendime o kadar para verdim ki kiyip giyemicem sanirim.. paramin cimrisi olucam ben kesin calisip kazanmaya baslayincayazık o kocanın paralarına az ye azöyle okul derdi felan bırakmıştım grubu.bu hafta döndüm işte
Bugun odul gunum olsun muu?
Hostt deseydin ona.. salak sey..aynen canım ,bıktım şişmanlıktan valla ya ... dün okulda kızın biri arkadaşıyla konulşuyordu dediki ben eskiden bayağı şişmandım ,sonra bana döndü feyza kadardım dediayy çok bozuldum sağ ol dedim
yuhhh gece naptıysan kalkamamışsın bilemiyciiimmm artıkımmm
senin kociş dün gece demiş anlaşılan geç kalktığına göre bugünsende benim koca bulmama taktın yok işte yokk piyasa bomboş
canım ben 4.takımda yarışıyorum arada burda takılıyordum eskiden @morordek ile küçük bir kırgınlığın ardından geri geldim tilki misaliördekcimmm öpüyorummm seniii bebiş nasıl bugün :)
Ortim azcik bahsedin ki evlenince yabancilik cekmeyelim.. buyukler kucuklere ogretir.. ondan soruyon sen de dimi kiz feyzaLannnnn sanane kocamla ne yaptığımdan...
+26
Geldim bacim geldim,misafirim vardi yeni gitti..gelemedim kac gunduray herkeslermi gezmede kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?