Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yoookkk artik yaaa cokk gzelsin masallahh boylu poslu gzel hatunsun aman nazar degmesin canim bidaha kilo almazsn insallahhh

yuhhhhh nasıl verdin kız okadar kiloyu muhteşemmmm ötesiiiii

inatettimolacak bebeğim azmine hayran kaldım ,nazar değmesin :)

Yoookkk artik yaaa cokk gzelsin masallahh boylu poslu gzel hatunsun aman nazar degmesin canim bidaha kilo almazsn insallahhh

Süpersınnnnnn super szmın zaferı dıyoruz bunaaaaa
Ay teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağa
Baslarda sıkı spor yaptim ama 1,5 aydir yapamiyorum okul yuzunden ama bu hafta kasicam biraz dönmek istiyorum spor ritmime.. kacamak yaptigim da sayilidir gercekten bogazimizi tutunca gitmemesi icin bi sebep yok..
Hatta yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki spor yapmaya gidiyorum.. tutmayin olum beni

Soldakı fotonun içine sagdaki sıgar aslındaayakışmıyor ıste kabul edelimm hoş durmuyorr estetık kısmını da gectım saglık için dıkkat etmeli
Yıne tebrık ederım can cannnn

Iııınnnnn ınnnnnnnn

Yürü be kim tutabilir senii

Bence 69 dan az görünüyorsun kesinlikle, yok canım 20 den baya baya fazla vermiş gibisin :). Maşallah 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…