- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.901
ay hadi bekliyoruz ....Bu aradaaaa atayim mi before/after foto mu??
Naz yapıyor nazz
tamamda kendi söz verdi atsın çabucak moral olsun bizedeNaz yapıyor nazz
At at at atBu aradaaaa atayim mi before/after foto mu??
aynen oldu zaten :)Aaa yok artık
ayıp etmiş ya
Ama biliyoruz ki sen bu laffı yedirirsin.
Daha çok asılmalısın diyete
Bırakmak istediğinde bu konuşma gelsin aklına
Sana bir kamçı olsun.
karaborsada kaldımı ondanda şüpheliyim ben
Sende Betül gibi karaborsa mı diyon
kız sen bizim grupta değilmiydin sendemi buraya sardınYuhh patavatsıza bak
ya bırak özgem ya nilgün bahsetse ne olur ondan bişey öğrenmek istemiyorum ben cinsel hayatım başlamadan biter sonraAhaha kocisim yokki parasini yiyeyim..babacigimin parasini yiyom hala catur cutur.. kislik bot aldim kendime o kadar para verdim ki kiyip giyemicem sanirim.. paramin cimrisi olucam ben kesin calisip kazanmaya baslayinca
deliye hergun bayram misali seninki de sekerim
Hostt deseydin ona.. salak sey..
Ayrica ordekcim de seni kirmak istememisti.. kiz bu bizi ne kosturdu pesinden..neyse atti kafasi gitti,topladi geldifeyzosumuz da bu cinsten sinirlenince birakiyn kendi haline.. ozlemisim muhabbetini ama kizzz
Ortim azcik bahsedin ki evlenince yabancilik cekmeyelim.. buyukler kucuklere ogretir.. ondan soruyon sen de dimi kiz feyza
Geldim bacim geldim,misafirim vardi yeni gitti..gelemedim kac gundur
dünden beri soruyon bu soruyu atsana len artıkBu aradaaaa atayim mi before/after foto mu??
pis sus kız deliiiaynen oldu zaten :)
karaborsada kaldımı ondanda şüpheliyim ben
kız sen bizim grupta değilmiydin sendemi buraya sardın
ya bırak özgem ya nilgün bahsetse ne olur ondan bişey öğrenmek istemiyorum ben cinsel hayatım başlamadan biter sonramonoton kadın nilsub
kız sen bizim grupta değilmiydin sendemi buraya sardın
Askolsunnn nAhaha kocisim yokki parasini yiyeyim..babacigimin parasini yiyom hala catur cutur.. kislik bot aldim kendime o kadar para verdim ki kiyip giyemicem sanirim.. paramin cimrisi olucam ben kesin calisip kazanmaya baslayinca
deliye hergun bayram misali seninki de sekerim
Hostt deseydin ona.. salak sey..
Ayrica ordekcim de seni kirmak istememisti.. kiz bu bizi ne kosturdu pesinden..neyse atti kafasi gitti,topladi geldifeyzosumuz da bu cinsten sinirlenince birakiyn kendi haline.. ozlemisim muhabbetini ama kizzz
Ortim azcik bahsedin ki evlenince yabancilik cekmeyelim.. buyukler kucuklere ogretir.. ondan soruyon sen de dimi kiz feyza
Geldim bacim geldim,misafirim vardi yeni gitti..gelemedim kac gundur
ay neden sordum canım varmı bana tavsiye edeceğin şöyle güzel bir vitamin ama kilo aldırmayan...nilsub kuzucum devlet memuru bi eczacıyım ben, hafta sonu tatil modu yani :)
Burası genelde hafta içi yoğun olur. Uğra muhabbet edelim.Benim çenem düşük8, 4, 5, 9 her yerdeyim
HeyecanlandımAy is cikiyo surekli kizlar atiyom simdi.. bi de farkettim ki ben boydan hic resim çektirmiyomusum zor buldum resim.. durun durun yukluyom simdi
ya bırak özgem ya nilgün bahsetse ne olur ondan bişey öğrenmek istemiyorum ben cinsel hayatım başlamadan biter sonramonoton kadın nilsub
Tabiki gelirim gelmem miBurası genelde hafta içi yoğun olur. Uğra muhabbet edelim.
Sen hala iyileşmedin demiay neden sordum canım varmı bana tavsiye edeceğin şöyle güzel bir vitamin ama kilo aldırmayan...
Bak heyecanlandım.Ay is cikiyo surekli kizlar atiyom simdi.. bi de farkettim ki ben boydan hic resim çektirmiyomusum zor buldum resim.. durun durun yukluyom simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?