- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.961
Kiz istedin istedin before after yaptim sana.. etiketledim seni de git bul gaza gel sen de bakem.. ben de spora gidiyom simdi gelince operim senikızlar beeen şiştikçe şişiyom napçam bilmiyorum...... önüzümdeki hafta sıkı bir karatay yapayım istiyorum.... bir hafta saülam yaparsam devam gelir diye umuyorum... evde meyve dolu nasıl olcaksa bu karatay....
tartılmaya korkuyorum valla ama göbüşten belli akıbetim....
Heee vallaaaaOzgeyi grounce askami geldin kiz
kaç oldun canım ?kızlar beeen şiştikçe şişiyom napçam bilmiyorum...... önüzümdeki hafta sıkı bir karatay yapayım istiyorum.... bir hafta saülam yaparsam devam gelir diye umuyorum... evde meyve dolu nasıl olcaksa bu karatay....
tartılmaya korkuyorum valla ama göbüşten belli akıbetim....
Ayy Konya'ya hep gitmek istemişimdir.Ama önce Karadeniz...
Hatta benim kv birlikte Ankaradaki görümceme gidelim demiş.
Önce bize gelsin. Sonra Ankara ya gidelim.Oradanda Karadeniz turu yapalım istiyorum..Ayy ne güzel olur yaa :))
aminnnnnİyi akşamlar güzel takımımın güzel bayanları 38 bedeni göresiceler.
kaç oldun canım ?
Kiz istedin istedin before after yaptim sana.. etiketledim seni de git bul gaza gel sen de bakem.. ben de spora gidiyom simdi gelince operim seni
Evet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
@morordek @toplightnilsub @ebrusonmez @KumraL_KrakeR btlbetul @tatlitambak @keremcemim @w e n d y @Pdr93 @toz-pembe servey @azaydidem fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
yuhhhhh nasıl verdin kız okadar kiloyu muhteşemmmm ötesiiiii
Bencede etmeyelim..ortada emek büyük ayıp...kıskandığımızı belli etmiyelim ayıp :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?