- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.981
Kısırini yap gecen hafta askina dusmustuk biz bak hatirladim yine.. yarin pazardan alip yapayim bendooo.... reeee... miiiii.........
yarın çok pis diyete başlıyorum yalnız devasa bir karnıbaharım var onu nasıl değerlendirsem acep haşlasam yoğurtla yesem
Seninkileri de görürüz insallahhhwwoooaaaww şahaneeee... tebrik ediyorum beybi.... ba yıııl dıım....
Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlarinatettimolacak kız yarin ne diyor bu duruma....
Profilimde yaziyo 60 canim insallahinatettimolacak hedefin kaç canım :)
Oh iyi olmuş evlendin evlendin bak kaparlar ona göre de...Kısırini yap gecen hafta askina dusmustuk biz bak hatirladim yine.. yarin pazardan alip yapayim ben
Seninkileri de görürüz insallahhh
Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlaradam kafayi sıyırdı sonunda.. tamam yeter daha verme diyo.. bugun pasta alip geldi catlak yakti kayislari sinsi planlar pesinde sabotaj kafasina girdi iyice
Daha yeni biraz daha iyi oldu saol cnmGecmis olsun canim nasil simdi yavrucuk??
Yemicen anacimkızlar beeen şiştikçe şişiyom napçam bilmiyorum...... önüzümdeki hafta sıkı bir karatay yapayım istiyorum.... bir hafta saülam yaparsam devam gelir diye umuyorum... evde meyve dolu nasıl olcaksa bu karatay....
tartılmaya korkuyorum valla ama göbüşten belli akıbetim....
Sagol bebisim bu hafta cok daha dikkatliyim malum senle kapisyozSüpersınnnnn
Kuymak makarna heeKonyada olmamdan ötürü yazamadıydım menülerimi birde kayınvaalidemde geldi bizimle pek bi fırsat bulamadım açıkcası
Bugün kü menüm
2 kaşık kuymak
Peynir
Zeytin
Ve bir dilim ekmek
Akşam
Bir kase çorba
4 kaşık makarna efendim
Spor olarakda 1000 adım stepper. Birde nişan vardı, bol bol horon teptim
Kısırini yap gecen hafta askina dusmustuk biz bak hatirladim yine.. yarin pazardan alip yapayim ben
Seninkileri de görürüz insallahhh
Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlaradam kafayi sıyırdı sonunda.. tamam yeter daha verme diyo.. bugun pasta alip geldi catlak yakti kayislari sinsi planlar pesinde sabotaj kafasina girdi iyice
Abovvvv unutmustummmmmYemicen anacim
Sagol bebisim bu hafta cok daha dikkatliyim malum senle kapisyoz
Görmemişim :) valla şimdiden fıstık gibisin tatlım 60 olunca enfesül müneffes olacaksın heraldeProfilimde yaziyo 60 canim insallah
Yap canim canin ne istiyosa ye nede olsa emziklisinKEŞKEEEEE yarın ödül günüm olsaaaaaa(gülmeyinnnnn)
Taaaa bıııııı yen sonra benııııııYap canim canin ne istiyosa ye nede olsa emziklisin
Sana alıntılarım dışında özel olarak gülüyorumKEŞKEEEEE yarın ödül günüm olsaaaaaa(gülmeyinnnnn)
Valla bi süre de bu taktikten yürümeyi düşünüyorum nilgünümOh iyi olmuş evlendin evlendin bak kaparlar ona göre de...
Yap bacım elini korkak alıştırmaBendemi hedefi 60 yapsam acaba
İnşallah hep birlikteGörmemişim :) valla şimdiden fıstık gibisin tatlım 60 olunca enfesül müneffes olacaksın heraldeinşallah yakında görürsün 60 da çoğu gitmiş azı kalmış
Anaaamm bu hatun acıktıkca ben emzikliyim ayağına çirkefe bağlıyo.. noldu bacım yardımcısı burdaBu takımın kaptanı nerdeeee yavvv
Sen şu yavru Elayı ne zaman kesecen sütten.. Bi katılsan da aramıza alsak boyunun ölçüsünüTaaaa bıııııı yen sonra benıııııı
Zaten benı yenersen emzıklıyken yenrrsınnnn ıyı degerlendırın bu fırsatııı
5. Takımmmm sıze de bu lafımmmmmmmm
Ayy ne güzel canım.Sağlıkla oturun huzurlu mutlu anılarınız olsun hep.Şark görevinden sonra kalıcı olarak konyaya yerleşicez Allahın izniyle çok güzel yer gerçekten konya :))
Sen ne kadar verdin?Kiz sen resmen evrim gecirmisin ya la
Suppper olmussun ama ya benimkinde cok fark gozukmuyodu
Kıskandı o kıskandıOzgeyi grounce askami geldin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?