Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wwwuuwww
Ne kadar da değişmişsin. Muhteşem ötesi olmuşsun.Senin boyun kaçtı? 60 falan gösteriyorsun
166 ile 169 arasinda degisen rivayetler var :) turk kadini ortalamasi diyelim.. evet herkes daha az oldugumu soyluyo.. nisanda 95dim diyince de gecen sene mi diye soruyolar inandiramiyom resmen milleti.. bu resmi tisort bastirip gezicem en sonunda
ben tutmaya biraz niyetlendim sanki kıskanınca inatettimolacak
Kiskanmaz feyzosum beni daha guzelleri sizin olsun en kisa zamanda datluslar
Haahhaaa
Tutamayız kız onu
Yetişebilene aşkolsun
btlbetul Feyza kıskandıysa sen ikiye ayrılırsın
Kiz yetiseydiniz 2aydir ayni kilodaydim ben betusumu yakalamaya gidiyom accik da orda takilicaz dimi kiz betus

kalpkalpkalp

Bakıp bi maşallah daha dedim, bi saha o günlere dönmek nasip olmasın, amin :) 26 kilo ya, resmen 1 damacanadan fazla :)

166 ile 169 arasinda degisen rivayetler var :) turk kadini ortalamasi diyelim.. evet herkes daha az oldugumu soyluyo.. nisanda 95dim diyince de gecen sene mi diye soruyolar inandiramiyom resmen milleti.. bu resmi tisort bastirip gezicem en sonunda
Ne güzel işte bence kimseye kilonu söyleme :)))

Yürüye yürüye yolları eskittim ya nerdesin hatunlar??
Cnm ben geldim bugün tekrar hastane falan derken buralarda yoktum bebisimle daha yeni uyuyacak
Gün boyu ağladı açlıktan yediğini çıkarıyor anında az öncede ayranini çıkardı bulantisina bi ilaç falan vermediler kendiliğinden geçecek herhalde

Bugün hastanesi bebeğin derken hiç bise yiyemedim saçma sapan beslendim sadece hastanede almıştım bir simit yedim 4 gibi canım başkada birşey istemiyor yarın Dükan amcayla devam

Bakıp bi maşallah daha dedim, bi saha o günlere dönmek nasip olmasın, amin :) 26 kilo ya, resmen 1 damacanadan fazla :)
Ben de gecen gun kizlara aynisini dedim.. dusunsenize uzerinizde bi damacana var onla yatiyon kalkiyon otobuse yetisiyon derse giriyon hep seninle.. gun geliyo sirt cantam fazla geliyo bana canimiza eziyet ediyoz dedim.. kilo olarak soyleyince gozunde canlandiramiyosun ama damacana herkesin tasimisligi vardir ordan pay bicin dedim gaza geldi hatunlar,spora gittiler sonra kk da ve reelde herkes gaz vermek bizim isimiz
Ne güzel işte bence kimseye kilonu söyleme :)))
Demiyom artik kimseye zaten.. nazara göze geliyom belim dogrulmuyo.. sorana 3-5 verdim biseyler diyom
Huyum degildir herkesle paylasip anlatmaya calisirim aslinda ama artik biraz gecistirme taktigi uygulicam millete

kızlar beeen şiştikçe şişiyom napçam bilmiyorum...... önüzümdeki hafta sıkı bir karatay yapayım istiyorum.... bir hafta saülam yaparsam devam gelir diye umuyorum... evde meyve dolu nasıl olcaksa bu karatay....

tartılmaya korkuyorum valla ama göbüşten belli akıbetim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…