- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.941
166 ile 169 arasinda degisen rivayetler var :) turk kadini ortalamasi diyelim.. evet herkes daha az oldugumu soyluyo.. nisanda 95dim diyince de gecen sene mi diye soruyolarWwwuuwww
Ne kadar da değişmişsin. Muhteşem ötesi olmuşsun.Senin boyun kaçtı? 60 falan gösteriyorsun
Kiskanmaz feyzosum beni
Kiz yetiseydiniz 2aydir ayni kilodaydim
kalpkalpkalp166 ile 169 arasinda degisen rivayetler var :) turk kadini ortalamasi diyelim.. evet herkes daha az oldugumu soyluyo.. nisanda 95dim diyince de gecen sene mi diye soruyolarinandiramiyom resmen milleti.. bu resmi tisort bastirip gezicem en sonunda
Kiskanmaz feyzosum benidaha guzelleri sizin olsun en kisa zamanda datluslar
Kiz yetiseydiniz 2aydir ayni kilodaydimben betusumu yakalamaya gidiyom accik da orda takilicaz dimi kiz betus
Evet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
morordek toplight nilsub ebrusonmez KumraL_KrakeR btlbetul @tatlitambak medusa38 @w e n d y Pumpkinspicelattee @toz-pembe servey @azaydidem fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
Ne güzel işte bence kimseye kilonu söyleme :)))166 ile 169 arasinda degisen rivayetler var :) turk kadini ortalamasi diyelim.. evet herkes daha az oldugumu soyluyo.. nisanda 95dim diyince de gecen sene mi diye soruyolarinandiramiyom resmen milleti.. bu resmi tisort bastirip gezicem en sonunda
Yolun açık olsunnKiz yetiseydiniz 2aydir ayni kilodaydimben betusumu yakalamaya gidiyom accik da orda takilicaz dimi kiz betus
aminKiskanmaz feyzosum beni daha guzelleri sizin olsun en kisa zamanda datluslar
Cnm ben geldim bugün tekrar hastane falan derken buralarda yoktum bebisimle daha yeni uyuyacakYürüye yürüye yolları eskittim yanerdesin hatunlar??
Gecmis olsun canim nasil simdi yavrucuk??Bugün hastanesi bebeğin derken hiç bise yiyemedim saçma sapan beslendim sadece hastanede almıştım bir simit yedim 4 gibi canım başkada birşey istemiyor yarın Dükan amcayla devam
Ben de gecen gun kizlara aynisini dedim.. dusunsenize uzerinizde bi damacana var onla yatiyon kalkiyon otobuse yetisiyon derse giriyon hep seninle.. gun geliyo sirt cantam fazla geliyo bana canimiza eziyet ediyoz dedim.. kilo olarak soyleyince gozunde canlandiramiyosun ama damacana herkesin tasimisligi vardir ordan pay bicin dedim gaza geldi hatunlar,spora gittiler sonraBakıp bi maşallah daha dedim, bi saha o günlere dönmek nasip olmasın, amin :) 26 kilo ya, resmen 1 damacanadan fazla :)
Demiyom artik kimseye zaten.. nazara göze geliyom belim dogrulmuyo.. sorana 3-5 verdim biseyler diyomNe güzel işte bence kimseye kilonu söyleme :)))
yok kız enayım hala anlamadık bişey sesim çıkmıyo ..Sen hala iyileşmedin demi
vay çok iyi yaaaaaaaaaa helallllEvet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
morordek toplight nilsub ebrusonmez KumraL_KrakeR btlbetul @tatlitambak medusa38 @w e n d y Pumpkinspicelattee @toz-pembe servey @azaydidem fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
herkes bizmi kızımyuhhhhh nasıl verdin kız okadar kiloyu muhteşemmmm ötesiiiii
Tebrik ederim harikasın 70 e inim bende koyacağım. Bende 95 ten indimEvet evet soldaki komple benim
Eki Görüntüle 1904987
Kiz sen resmen evrim gecirmisin ya laEvet evet soldaki komple benim
Eki Görüntüle 1904987
Ozgeyi grounce askami geldin kizBu cuma 76,9 olcam inşşşş yavas yavas hedefıme ulascam ve koruma donemı spor yapcam.bır spor salonuna yaxılırım belkı 1 yıl koruyunca sabıt kalmak daha kolay olurrr
Bekliyoruz sekerimTebrik ederim harikasın 70 e inim bende koyacağım. Bende 95 ten indim
Daha da devam ediciizz insallah.. eriyelim hep birlikte bacimKiz sen resmen evrim gecirmisin ya la
Suppper olmussun ama ya benimkinde cok fark gozukmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?