- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.201
evet ama bu hafta tatlı başka bişey yememem lazım çok canım isterse sabah yicem .. aynen ya o gün akşam yemeseydim iyi olcaktı artı gelmezdim ama akşam yedim ona daha çok pişman oldummHepinize merhaba çıtırlar
Sana açlık yaramıyor
Ayy nasıl hiç sarkma olmamış hayret ediyorum..
Büyük vurgun
Maşallah maşallah.Nazar değmesin.
Artık devamı gelir.
Artık zamanı geldi bence :))
Tebrikler
Bende listeye girsem yeter bana
@w e n d y dukanda adet döneminde şişkinlik olmadığını söylüyordu demekki doğruymuş.
Vayy tatlı tatlı tatlı
Meton için değişiklik olmuş oldu. İyi tarafından baklım.
Bende kaçamak yapacağım zamn akşamı erken kapatıyorum.Tartıyı çok etkilemiyor öyle
@Nanelibal da öyleydi.Son gün toparlıyordu.
Nasıl oldun canım bu arada
İlaçlara devam mı
Hadi inşallah ya
ay iyi olur feyzada çatlar...Sıkışınca söyle tezavürat yapimm :))
ay bende tartılmıcam cuma süpriz olsun feyzayaYani sen 5 günde 3.7 kilo verdin öyle mi canım. Çok güzel bir rakam bu. Evet haklısın bizde zaten ödem filan kalmadı. Bir de bende genelde regl sonrası bir anda 1.5 kilo gider diyetteyken inşallah yine öyle olur. Cumaya kadar tartılmayacagim.
100 tanecik atladım.Sen bana ne kadar verdiydinahanda gelmiş atladınmı kız ipini
Hadi inşallah yaaTartildim bende _300 deyim cuma kesin 67 olmaliyim hatta 67leri atlayip direk 66mi olsam
Eki Görüntüle 1905428
eee benimde tercihim erkeklerden yana ozaman bu özge bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo numaranı vermemeni kıskanmış olsa gerek@inatettimolacak
Sen gripten o boynundan...Geçmiş olsun ne çektin sende şu boynundan...
Sıyırdınız herhaldedur orda dur durdurdur
Ayy bende yapmıştım ama içememiştim.Bende cumartesi pazardan alıp yapacağım haftaya inşallah
ZırrrdeliiiDelıden cok ne var grubumuzdaaaa
Test edip onayladık grupçaDoğru bakış acısı hayatımmm
Stres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa
Süt makinesiiAy emsin elleme kıza işin oooo şuan onun gözünde sadece ineksin...
Adamsayar nedir Allah aşkına yaaAdamsayarın ismi ne??
Bende indireyim
Kzı çatlarsa daha çok eksi çıkar.ay iyi olur feyzada çatlar...
O seni rahat bırakmaz kiay bende tartılmıcam cuma süpriz olsun feyzaya
350 bacım kızzz sende zayıflıcan inşallah sen ben betüş demirbaş olduk takımdaAyy Nilgünüm takımda olduğun ne kadar da belli oluyor.Ben mesaj yazarken bile sayfa ilerliyor
100 tanecik atladım.Sen bana ne kadar verdiydin
Hadi inşallah yaa
En sonunda suçu zavallı kıza attınız ya pess
Sen gripten o boynundan...
Sıyırdınız herhalde
İş farklı boyutlara kayıyor.
Ayy bende yapmıştım ama içememiştim.
Zırrrdeliii
Test edip onayladık grupça
Hahhaaaa
Koptum yaaa
Süt makinesii
Adamsayar nedir Allah aşkına yaa
engelliyim bari numarısını delirirdiO seni rahat bırakmaz ki
Kilonu söyleyene kadar arar seni :))))
cok saol canim kisin hep tutulurdu agrirdi ama hic bole bsey yasamadim sgukdan der gecerdm bu yasadgm farkliGeçmiş olsun ne çektin sende şu boynundan...
arada oluyo canim ama her zman degilArkadasım bışey sorcam sana bu aralar herseyın ustunde oldugunu ustune cok sorumluluk bındıgını altından kalkamayacagını dusundugun oluyor mu
saol canim fitik var galiba bende tam yata uzaniyodum iki omuzum kulacmi dyolar ne ordan bi girdi sanci agladim resmenGeçmiş olsun ya yatakta veya yastıkta mı sorun accba
Evet yaa :))350 bacım kızzz sende zayıflıcan inşallah sen ben betüş demirbaş olduk takımda
Evine gelirengelliyim bari numarısını delirirdi
Bıyun omuz agrısı oldugunda bılıncaltında o oldugu soylenırrrrcok saol canim kisin hep tutulurdu agrirdi ama hic bole bsey yasamadim sgukdan der gecerdm bu yasadgm farkli
arada oluyo canim ama her zman degil
saol canim fitik var galiba bende tam yata uzaniyodum iki omuzum kulacmi dyolar ne ordan bi girdi sanci agladim resmen
Ama dedigin gibide olablir bi bakicam onlarada
Dikkat et ya kalıcı bişey olmasın.cok saol canim kisin hep tutulurdu agrirdi ama hic bole bsey yasamadim sgukdan der gecerdm bu yasadgm farkli
arada oluyo canim ama her zman degil
saol canim fitik var galiba bende tam yata uzaniyodum iki omuzum kulacmi dyolar ne ordan bi girdi sanci agladim resmen
Ama dedigin gibide olablir bi bakicam onlarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?