Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet ama bu hafta tatlı başka bişey yememem lazım çok canım isterse sabah yicem .. aynen ya o gün akşam yemeseydim iyi olcaktı artı gelmezdim ama akşam yedim ona daha çok pişman oldumm

ay bende tartılmıcam cuma süpriz olsun feyzaya

Ayy Nilgünüm takımda olduğun ne kadar da belli oluyor.Ben mesaj yazarken bile sayfa ilerliyor
ahanda gelmiş atladınmı kız ipini
100 tanecik atladım.Sen bana ne kadar verdiydin
Tartildim bende _300 deyim cuma kesin 67 olmaliyim hatta 67leri atlayip direk 66mi olsam
Eki Görüntüle 1905428
Hadi inşallah yaa
eee benimde tercihim erkeklerden yana ozaman bu özge bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo numaranı vermemeni kıskanmış olsa gerek @inatettimolacak

En sonunda suçu zavallı kıza attınız ya pess
Geçmiş olsun ne çektin sende şu boynundan...
Sen gripten o boynundan...
dur orda dur durdurdur
Sıyırdınız herhalde
İş farklı boyutlara kayıyor.
Bende cumartesi pazardan alıp yapacağım haftaya inşallah
Ayy bende yapmıştım ama içememiştim.
Delıden cok ne var grubumuzdaaaa
Zırrrdeliii
Doğru bakış acısı hayatımmm
Test edip onayladık grupça
Stres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa

Hahhaaaa
Koptum yaaa

Ay emsin elleme kıza işin oooo şuan onun gözünde sadece ineksin...
Süt makinesii
Adamsayarın ismi ne??
Bende indireyim
Adamsayar nedir Allah aşkına yaa

350 bacım kızzz sende zayıflıcan inşallah sen ben betüş demirbaş olduk takımda

Geçmiş olsun ne çektin sende şu boynundan...
cok saol canim kisin hep tutulurdu agrirdi ama hic bole bsey yasamadim sgukdan der gecerdm bu yasadgm farkli

Arkadasım bışey sorcam sana bu aralar herseyın ustunde oldugunu ustune cok sorumluluk bındıgını altından kalkamayacagını dusundugun oluyor mu
arada oluyo canim ama her zman degil

Geçmiş olsun ya yatakta veya yastıkta mı sorun accba
saol canim fitik var galiba bende tam yata uzaniyodum iki omuzum kulacmi dyolar ne ordan bi girdi sanci agladim resmen
Ama dedigin gibide olablir bi bakicam onlarada

Bıyun omuz agrısı oldugunda bılıncaltında o oldugu soylenırrrr

Dikkat et ya kalıcı bişey olmasın.

Kızlar bizim buralarda net yok ya... dünden beri yeni geldi.... umarım düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…