- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.241
Pesmi ettin simdiden abooovYok lahana corbası yok spor yok leslie ben bır halt. Yapamıyorum yaaa oynamıyorum ben yaaaKumraL_KrakeR sadece oturuyorummmm elimde bebe gece gunduz oturarak basarıya ulasan tek canlı tavuk yaaaa
Yarim kiloyu begenmiyonmuStres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa
Ama sen istedin kapismakNerde sekerım yaaaaa stres oldummmtoplight yaaa arttır su verebılecegım kg yu yoksa nasıl yencem KumraL_KrakeR bennnnnn
Mide bulantisi varsa verme yedigini cikartcktr zaten seninki kac yasindaydi@wendy cnm yiyeceğini çay kaşığıyla yavaş yavaş versem yine cikarirmi ki ne yapacagimi şaşırdım
canım benim geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah.. benm mide sorunum kusma ishal olunca annem kekik suyu içirirdi birde türk kahvesinin üstüne limon sıkıp hap gibi hamur yapar yuttururdu anında geçerdi bi denesen mi acabaSalgın dediler zorlamadim ki katı yemiyor ayrana reflor kattim zaten sabah çok açikmiştı çok ağladı biskuvi verdim onuda cikardi hepsini daha yerken cikariyo
Ben haftasonları basketbol antrenörlugü yapıyorum. Hafta içi spor olarak yürüyüş. Ama bir salonla anlaşma aşamasındayım.SEn spor olarak ne yapiyodun
Kaptan hızlı kg vermeme ızın vermedıgı için , gonlumce yarısıp senı yenemeyecegım için.Noldu kiz gozlerin doldu
Sende cok yakinsin sabret az kaldi cıtır olicigiz catlaticaz herkezi
Tamam sen ol dediysen olurm
canim cok gecmis olsun ya dikkat et insallah cabucak iyilesir kendine gelir yavrummKizlar bebeğim hasta pek ugrayamiyorum bende iyice sinir stres oldum bu hafta diyette yana hiç umudum yok bu hafta sebze protein deyim ama
Gece bebeğim duzEldi diye sevinmiştim erken sevinmişim bugün yine çıkardı yediğini uckez alt üst değiştim kıyafeti kalmadı daha yeni uyudu gideyim çamaşırları halledeyim akşama doğru daha iyi haberlerle gelirim ins
cok saol canimGeçmiş olsun canim
ya bahaneye gel sen şuan bol yeşillikle çorba protein et balık kaçamaksız ve az karbonhihrat tüketsen bile geçersin bizi ve sütünün kaliteside düşmez aksine artar
Kaptan hızlı kg vermeme ızın vermedıgı için , gonlumce yarısıp senı yenemeyecegım için.
Sanırım haklı sutun kalıtesı bozulcak dıye korkuyorummm
Ama senı ılerde yarısıp yenmek borcum olsunnnn
Yaz bır koseye
Hala ıstıyorum senın yuzdenı ıkıye katlardım amaaaPesmi ettin simdiden abooov
Yarim kiloyu begenmiyonmu
Ama sen istedin kapismak
He nılgun bahane heeeeya bahaneye gel sen şuan bol yeşillikle çorba protein et balık kaçamaksız ve az karbonhihrat tüketsen bile geçersin bizi ve sütünün kaliteside düşmez aksine artarkendinide kandırma bizide ara öğün yap meyvelerle daha neee
ya hatunnnnHe nılgun bahane heeee
Stres oluyorum yavvv
ya sen ayşeye bakma o çok farklı bir iradeye sabip adını robocap koydum ben onunHe nılgun bahane heeee
Stres oluyorum yavvv
Yahu haftada yarım kg yu kasımla verırım ben ztn o konuda sıkıntı yokkya hatunnnn
sabah yumurtanı peynirini maydanoz yeşillik tan buğday ekmeği...
ara süt meyve
öğlen yine güzel bir çorba salata
ara kuru kayısı
akşamda yoğurtlu ıspanak gibi çeşitlendirip yesen hem sağlıklı kilo verirsin hemde sütün kalitesi düşmez ki haftada yarım kiloda çok güzel bence ....
ya sen ayşeye bakma o çok farklı bir iradeye sabip adını robocap koydum ben onun
özgde lahana diyeti yaptı senle ben haftada yarım kiloya talimmm
Saol cnmcanim cok gecmis olsun ya dikkat et insallah cabucak iyilesir kendine gelir yavrumm
cok saol canim
16 aylık küçük dahaMide bulantisi varsa verme yedigini cikartcktr zaten seninki kac yasindaydi
yok sana yasak detoks metoks yaww kızdırma beni bak yapacak olursan telefon numarasını yazarım haaaaaYahu haftada yarım kg yu kasımla verırım ben ztn o konuda sıkıntı yokk
Sıkıntı şu mılle 2-3 kg verıyorr detokslar sporlarrr ölüm oruclarıııben yarım kg yakışmıyor bağaaaa
Saol cnm ya bebek ya her şey yediremiyorumcanım benim geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah.. benm mide sorunum kusma ishal olunca annem kekik suyu içirirdi birde türk kahvesinin üstüne limon sıkıp hap gibi hamur yapar yuttururdu anında geçerdi bi denesen mi acaba
saol cnmmedusa38 canım. Oğlunun nesi var tam bilmiyorum ama geçen sene Kasım ayında kızım felaket hastalandı. Ilk defa çok korktum ölecek zannettim. O kadar halsiz ki yataktan hiç çıkmadı hep yatti. Kusma ishal felaketi zaten. Şu içse bile anında çıkarıyordu. Bişey yemediği halde karında şişlik vardı. ateş ise çok hafif vardı. 2 3 gün hastaneye gittik en sonunda kaka tahlili yaptılar ve rota virüsü çıktı. Allah korusun çocuğunu iyi gözlemle. Sıvı alması çok önemli. Küçük mu hasta büyük mu bilmiyorum ama 2 yaş altı tehlikeli bir hastalık. Biz hastanede yatmadan evde tedavisini kendim yaptım.
Bilmiyorum ki havalarda soğuk ya ondan belki birde Ankarada sular bu sıra berbatcanım abartma da ver biliyom senin nasıl diyet yaptığını bi kahvaltıyla bebe mi emzirilir sütün kalitesi düşecek
abartmadan ver kg yu şekerim
ayşe cim tekrar geçmiş olsun yaa bebe neden böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?