Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok lahana corbası yok spor yok leslie ben bır halt. Yapamıyorum yaaa oynamıyorum ben yaaa KumraL_KrakeR sadece oturuyorummmm elimde bebe gece gunduz oturarak basarıya ulasan tek canlı tavuk yaaaa
Pesmi ettin simdiden abooov
Stres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa
Yarim kiloyu begenmiyonmu
Nerde sekerım yaaaaa stres oldummm toplight yaaa arttır su verebılecegım kg yu yoksa nasıl yencem KumraL_KrakeR bennnnnn
Ama sen istedin kapismak

Salgın dediler zorlamadim ki katı yemiyor ayrana reflor kattim zaten sabah çok açikmiştı çok ağladı biskuvi verdim onuda cikardi hepsini daha yerken cikariyo
canım benim geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah.. benm mide sorunum kusma ishal olunca annem kekik suyu içirirdi birde türk kahvesinin üstüne limon sıkıp hap gibi hamur yapar yuttururdu anında geçerdi bi denesen mi acaba

Noldu kiz gozlerin doldu

Sende cok yakinsin sabret az kaldi cıtır olicigiz catlaticaz herkezi

Tamam sen ol dediysen olurm
Kaptan hızlı kg vermeme ızın vermedıgı için , gonlumce yarısıp senı yenemeyecegım için.
Sanırım haklı sutun kalıtesı bozulcak dıye korkuyorummm
Ama senı ılerde yarısıp yenmek borcum olsunnnn
Yaz bır koseye

canim cok gecmis olsun ya dikkat et insallah cabucak iyilesir kendine gelir yavrumm

Geçmiş olsun canim
cok saol canim

ya bahaneye gel sen şuan bol yeşillikle çorba protein et balık kaçamaksız ve az karbonhihrat tüketsen bile geçersin bizi ve sütünün kaliteside düşmez aksine artar kendinide kandırma bizide ara öğün yap meyvelerle daha neee

He nılgun bahane heeee
Stres oluyorum yavvv
ya hatunnnn
sabah yumurtanı peynirini maydanoz yeşillik tan buğday ekmeği...
ara süt meyve
öğlen yine güzel bir çorba salata
ara kuru kayısı
akşamda yoğurtlu ıspanak gibi çeşitlendirip yesen hem sağlıklı kilo verirsin hemde sütün kalitesi düşmez ki haftada yarım kiloda çok güzel bence ....

Yahu haftada yarım kg yu kasımla verırım ben ztn o konuda sıkıntı yokk
Sıkıntı şu mılle 2-3 kg verıyorr detokslar sporlarrr ölüm oruclarıııben yarım kg yakışmıyor bağaaaa

Yahu haftada yarım kg yu kasımla verırım ben ztn o konuda sıkıntı yokk
Sıkıntı şu mılle 2-3 kg verıyorr detokslar sporlarrr ölüm oruclarıııben yarım kg yakışmıyor bağaaaa
yok sana yasak detoks metoks yaww kızdırma beni bak yapacak olursan telefon numarasını yazarım haaaaa

Saol cnm ya bebek ya her şey yediremiyorum

saol cnm
İki kez çocuk hastanesine goturdum salgın var dediler ishal için tuz karbonat elektrolit dengesi için karışım reflor antibiyotik verdiler hemde kulak enfeksiyonu genelde çıkarıyorsa şimdi muz elma püresi geri babynin ondan verdim onu çıkarmadı ağrısı var ağrı kesici kullandım dün kan tahlili yapıldı temiz çıktı bugün devam ederse yarın sabah tekrar goturecem

canım abartma da ver biliyom senin nasıl diyet yaptığını bi kahvaltıyla bebe mi emzirilir sütün kalitesi düşecek

abartmadan ver kg yu şekerim

ayşe cim tekrar geçmiş olsun yaa bebe neden böyle oldu ki
Bilmiyorum ki havalarda soğuk ya ondan belki birde Ankarada sular bu sıra berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…