- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.221
Hadi yaa ilk defa duydum canim oda olablirBıyun omuz agrısı oldugunda bılıncaltında o oldugu soylenırrrr
insallah canim insallahhDikkat et ya kalıcı bişey olmasın.
Evet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
@morordektoplight @nilsub ebrusonmez KumraL_KrakeR btlbetul T tatlitambak medusa38 @w e n d y @Pdr93 @toz-pembe @servey azaydidem @fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
canım abartma da ver biliyom senin nasıl diyet yaptığını bi kahvaltıyla bebe mi emzirilir sütün kalitesi düşecekStres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa
abartmadan ver kg yu şekerimNerde sekerım yaaaaa stres oldummmtoplight yaaa arttır su verebılecegım kg yu yoksa nasıl yencem KumraL_KrakeR bennnnnn
ayşe cim tekrar geçmiş olsun yaa bebe neden böyle oldu kiKizlar bebeğim hasta pek ugrayamiyorum bende iyice sinir stres oldum bu hafta diyette yana hiç umudum yok bu hafta sebze protein deyim ama
Gece bebeğim duzEldi diye sevinmiştim erken sevinmişim bugün yine çıkardı yediğini uckez alt üst değiştim kıyafeti kalmadı daha yeni uyudu gideyim çamaşırları halledeyim akşama doğru daha iyi haberlerle gelirim ins
@wendy cnm yiyeceğini çay kaşığıyla yavaş yavaş versem yine cikarirmi ki ne yapacagimi şaşırdım
Benim görümcemin çocuğuda hasta olduğunda çok çıkarıyor. Hatta su içtiği gibi saniyesinde çıkarıyormu. Oda tatlı kaşığıyla su içirerek çözüm buldu. İnşallah seninkine de iyi gelir.@wendy cnm yiyeceğini çay kaşığıyla yavaş yavaş versem yine cikarirmi ki ne yapacagimi şaşırdım
Süpersiniz kaptanım.jkızlar haftasonunun acısını çıkaracağım bugün güzel bir menü ile geleceğim karşınıza
sporum da gayet iyi
sabah leslie 1 mile öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
su şu ana kadar 2 lt oldu
Salgın dediler zorlamadim ki katı yemiyor ayrana reflor kattim zaten sabah çok açikmiştı çok ağladı biskuvi verdim onuda cikardi hepsini daha yerken cikariyocanım biraz daha midesini bastıracak bişiler mi yedirsen? zorlama bi de, en güzeli çorbadır ya hastaya, hafif bi çorba yedir kuzuna olmadıkuzum yaa neden hasta olmuş ki?
Hadi yaa ilk defa duydum canim oda olablir
insallah canim insallahh
Salgın dediler zorlamadim ki katı yemiyor ayrana reflor kattim zaten sabah çok açikmiştı çok ağladı biskuvi verdim onuda cikardi hepsini daha yerken cikariyo
Kizlar bebeğim hasta pek ugrayamiyorum bende iyice sinir stres oldum bu hafta diyette yana hiç umudum yok bu hafta sebze protein deyim ama
Gece bebeğim duzEldi diye sevinmiştim erken sevinmişim bugün yine çıkardı yediğini uckez alt üst değiştim kıyafeti kalmadı daha yeni uyudu gideyim çamaşırları halledeyim akşama doğru daha iyi haberlerle gelirim ins
Hadi bakalım o gelinliğe incecik giriceksin inanıyorum benYani sen 5 günde 3.7 kilo verdin öyle mi canım. Çok güzel bir rakam bu. Evet haklısın bizde zaten ödem filan kalmadı. Bir de bende genelde regl sonrası bir anda 1.5 kilo gider diyetteyken inşallah yine öyle olur. Cumaya kadar tartılmayacagim.
Kızz özelden bana yaz her sabahay bende tartılmıcam cuma süpriz olsun feyzaya
Valla ben 3mile yaptım üstüne de squat yaptım,ne oturuyonuz kalkın bakem siz deAyy spor mu yapsak ne yapsak???
Ay teşekkür ederim canım yaa.. Sorma çıldırma evresine girdi adam..senin netin gelsın anlatırım gelınce sanaMaşallah canım sana yaaa...
senin çirkin ördek yeniden aşık olmuştur sana....
ay birsürü şey soyleyecem ama kelime bulamıyorum. Muhteşem olmuşsun ....
Ben de yaptım sporumu..1lt suyu da bitirdim 2.şişeyi alıcam şimdi.. Artık listedesin kaptanım sana da güzel menüler yaraşırjkızlar haftasonunun acısını çıkaracağım bugün güzel bir menü ile geleceğim karşınıza
sporum da gayet iyi
sabah leslie 1 mile öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
su şu ana kadar 2 lt oldu
Kizlar bebeğim hasta pek ugrayamiyorum bende iyice sinir stres oldum bu hafta diyette yana hiç umudum yok bu hafta sebze protein deyim ama
Ay canım wendy de yazmış bence de çorba ver minik minik.. yemedikçe almıcak içi sonra. meyve fılan da verme bi süre daha cok bozmasın midesini.. çok gecmıs olsun yaSalgın dediler zorlamadim ki katı yemiyor ayrana reflor kattim zaten sabah çok açikmiştı çok ağladı biskuvi verdim onuda cikardi hepsini daha yerken cikariyo
haftasonu kaçamağı 1,5 kg olunca başka şansım yokSüpersiniz kaptanım.
Noldu kiz gozlerin doldu
Sende cok yakinsin sabret az kaldi cıtır olicigiz catlaticaz herkeziKişkeee benim olsaşaka bi tarafa 7den kurtulayım diye yırtındım şimdi 6lar azalsın diye heyecan yaptım Gidem spor yapam accık
Yürü be krakerim,çıbık kraker olalım hep birlikte
Tamam sen ol dediysen olurmol olma diyen mi var
SEn spor olarak ne yapiyodunKızlar hesaplamalarına gore ayda 6 kilo verebiliyorum bu demek oluyor ki 20 Aralıkta Allah tan bir engel olmazsa 65 kilolarda olacagim.Bunu hızlandırmak için önerisi olan var mı? Biliyorsunuz hedef 60Akşamları lahana çorbası icsem diyorum ben öyle her ogun icemem de akşamları iyi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?