Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah canım sana yaaa...
senin çirkin ördek yeniden aşık olmuştur sana....
ay birsürü şey soyleyecem ama kelime bulamıyorum. Muhteşem olmuşsun ....

Kizlar bebeğim hasta pek ugrayamiyorum bende iyice sinir stres oldum bu hafta diyette yana hiç umudum yok bu hafta sebze protein deyim ama
Gece bebeğim duzEldi diye sevinmiştim erken sevinmişim bugün yine çıkardı yediğini uckez alt üst değiştim kıyafeti kalmadı daha yeni uyudu gideyim çamaşırları halledeyim akşama doğru daha iyi haberlerle gelirim ins

Stres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa
canım abartma da ver biliyom senin nasıl diyet yaptığını bi kahvaltıyla bebe mi emzirilir sütün kalitesi düşecek
Nerde sekerım yaaaaa stres oldummm toplight yaaa arttır su verebılecegım kg yu yoksa nasıl yencem KumraL_KrakeR bennnnnn
abartmadan ver kg yu şekerim
ayşe cim tekrar geçmiş olsun yaa bebe neden böyle oldu ki

@wendy cnm yiyeceğini çay kaşığıyla yavaş yavaş versem yine cikarirmi ki ne yapacagimi şaşırdım

canım biraz daha midesini bastıracak bişiler mi yedirsen? zorlama bi de, en güzeli çorbadır ya hastaya, hafif bi çorba yedir kuzuna olmadı kuzum yaa neden hasta olmuş ki?

@wendy cnm yiyeceğini çay kaşığıyla yavaş yavaş versem yine cikarirmi ki ne yapacagimi şaşırdım
Benim görümcemin çocuğuda hasta olduğunda çok çıkarıyor. Hatta su içtiği gibi saniyesinde çıkarıyormu. Oda tatlı kaşığıyla su içirerek çözüm buldu. İnşallah seninkine de iyi gelir.

canım biraz daha midesini bastıracak bişiler mi yedirsen? zorlama bi de, en güzeli çorbadır ya hastaya, hafif bi çorba yedir kuzuna olmadı kuzum yaa neden hasta olmuş ki?
Salgın dediler zorlamadim ki katı yemiyor ayrana reflor kattim zaten sabah çok açikmiştı çok ağladı biskuvi verdim onuda cikardi hepsini daha yerken cikariyo

Salgın dediler zorlamadim ki katı yemiyor ayrana reflor kattim zaten sabah çok açikmiştı çok ağladı biskuvi verdim onuda cikardi hepsini daha yerken cikariyo

ay kuzum yaa, refloru bi içebilse toparlar aslında da bizimkine de içirememiştim ben, aynen minik minik yedir çorba yap sen ona.

geçmiş olsun...

Hadi bakalım o gelinliğe incecik giriceksin inanıyorum ben
ay bende tartılmıcam cuma süpriz olsun feyzaya
Kızz özelden bana yaz her sabah
Ayy spor mu yapsak ne yapsak???
Valla ben 3mile yaptım üstüne de squat yaptım,ne oturuyonuz kalkın bakem siz de
Maşallah canım sana yaaa...
senin çirkin ördek yeniden aşık olmuştur sana....
ay birsürü şey soyleyecem ama kelime bulamıyorum. Muhteşem olmuşsun ....
Ay teşekkür ederim canım yaa.. Sorma çıldırma evresine girdi adam..senin netin gelsın anlatırım gelınce sana diyetıne dıkkat edıyosun bu arada dimi bak misafir var diye salma sakın
jkızlar haftasonunun acısını çıkaracağım bugün güzel bir menü ile geleceğim karşınıza
sporum da gayet iyi
sabah leslie 1 mile öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
su şu ana kadar 2 lt oldu
Ben de yaptım sporumu..1lt suyu da bitirdim 2.şişeyi alıcam şimdi.. Artık listedesin kaptanım sana da güzel menüler yaraşır

Ay canım wendy de yazmış bence de çorba ver minik minik.. yemedikçe almıcak içi sonra. meyve fılan da verme bi süre daha cok bozmasın midesini.. çok gecmıs olsun ya

SEn spor olarak ne yapiyodun

medusa38 canım. Oğlunun nesi var tam bilmiyorum ama geçen sene Kasım ayında kızım felaket hastalandı. Ilk defa çok korktum ölecek zannettim. O kadar halsiz ki yataktan hiç çıkmadı hep yatti. Kusma ishal felaketi zaten. Şu içse bile anında çıkarıyordu. Bişey yemediği halde karında şişlik vardı. ateş ise çok hafif vardı. 2 3 gün hastaneye gittik en sonunda kaka tahlili yaptılar ve rota virüsü çıktı. Allah korusun çocuğunu iyi gözlemle. Sıvı alması çok önemli. Küçük mu hasta büyük mu bilmiyorum ama 2 yaş altı tehlikeli bir hastalık. Biz hastanede yatmadan evde tedavisini kendim yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…