- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.261
Benimki de ne var ne yok çıkarıyor işte bakalım iyi olur inşBenim görümcemin çocuğuda hasta olduğunda çok çıkarıyor. Hatta su içtiği gibi saniyesinde çıkarıyormu. Oda tatlı kaşığıyla su içirerek çözüm buldu. İnşallah seninkine de iyi gelir.
Saol cnmgeçmiş olsun...
Saol cnm doktor meyve suyu ayran yoğurt falan ver dedi yemesi için biraz iyileşmesini bekliyoruz normal yemekleri şuan içi almiyoHadi bakalım o gelinliğe incecik giriceksin inanıyorum ben
Kızz özelden bana yaz her sabah
Valla ben 3mile yaptım üstüne de squat yaptım,ne oturuyonuz kalkın bakem siz de
Ay teşekkür ederim canım yaa.. Sorma çıldırma evresine girdi adam..senin netin gelsın anlatırım gelınce sanadiyetıne dıkkat edıyosun bu arada dimi bak misafir var diye salma sakın
Ben de yaptım sporumu..1lt suyu da bitirdim 2.şişeyi alıcam şimdi.. Artık listedesin kaptanım sana da güzel menüler yaraşır
Ay canım wendy de yazmış bence de çorba ver minik minik.. yemedikçe almıcak içi sonra. meyve fılan da verme bi süre daha cok bozmasın midesini.. çok gecmıs olsun ya
saol cnm
İki kez çocuk hastanesine goturdum salgın var dediler ishal için tuz karbonat elektrolit dengesi için karışım reflor antibiyotik verdiler hemde kulak enfeksiyonu genelde çıkarıyorsa şimdi muz elma püresi geri babynin ondan verdim onu çıkarmadı ağrısı var ağrı kesici kullandım dün kan tahlili yapıldı temiz çıktı bugün devam ederse yarın sabah tekrar goturecem
yok sana yasak detoks metoks yaww kızdırma beni bak yapacak olursan telefon numarasını yazarım haaaaa
gelecem at özelden faceniasıl siz bizi almamıştınızz aranıza beeeyok biz orda ortiyiz okey oynuyoz diye.. hatta bırakıp oraya kacıyodunuz gelmıyodunuz muhabbete benım ınstam facem ortada bacım buyur gel
aynı ben kız, bu bir drammı diyosun şimdi ben daha dram olduğunu düşünmeden bu işe devam ediyodum ama
Ver canım vallahi bi de taciz ederiz buradan... sabah kahvaltı ile durur mu emziren bir anne ya Hélè de minnacik bebek Var yani...
olmazservey böyle. Menüler ine bakacam inan ki
Gecmış olsun kuzuyaaas16 aylık küçük daha
Az kaldı Betüşüm yarın 67 leri görünce moralin yerine gelir
Kız sen bu gazla 4-5 kilo verme sakın..nilsub ebrusonmez saçlarınızı yolcam sizin ne muhabbetler çevirmişsiniz yokluğumu fırsat bilip cuma göstercem size ben
kız 4 kilo vermek kim feyza kim güldürme beni...Kız sen bu gazla 4-5 kilo verme sakın..
Sakın ol anacağım.Bir otur soluklan
Kız sen bu gazla 4-5 kilo verme sakın..
Sakın ol anacağım.Bir otur soluklan
kız 4 kilo vermek kim feyza kim güldürme beni...
Buyuk oynadıııı vuvvvvvkız 4 kilo vermek kim feyza kim güldürme beni...
ay ne büyük oynaması kendi bile gülmüş baksanaBuyuk oynadıııı vuvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?