Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay anca geldim kızlar sıkı durun bombayı patlatıyorum.......
Dayanamadım şimdi tartıldım...
Sabah 77.6 şimdi 77.8 +200 sabaha 76 ları gorurmuyum acep akşam erken kapatmak bana iyi geliyor...
Heyytt be ortime bak yaptın mı bugun leslıe onu de bakem sen hele

ay geçen o prinç patlakları hakkında nelr dediler yeme kızzzz

yok canım dışarıda yürüdüm ohh güneşte vardı olmammı
Olar olar maksat hareket nilgünüm bu arada gerçekten artık öyle dışarda yapma yürüyüşleri istersen..bi türlü iyileşememenin sebebi bu da olabilir. bi sürü ciciler almıstın sen onları kullan leslıe ablamıza dön gene tavuklarını akşam git topla çabuk çabuk gel yeter sana o kadar dışarısı iyileş artık şekerim
hhahhaha ben veririm o zaman
Leeenn döverim sizi
ay senin şu kedine baktıkça gülesim geliyoooo
Benim kedim herkesin kedisine benzemez öyle

Kaptanım ben de 73 e göz dikti bu hafta

Menum

tarcınlı mı ayrıca mı koydun yoksa aromalı mııı
kahveyi pişirirken koyuyorum canım. benim bi tık büyük fincanım var ona 1,5tatlı kaşığı kahve koyuyorum yarım çay kaşığı kadar da tarçın pişiriyorum öylece şekersiz tüketiyorum ben herseyı zaten..
Aromalı kahve sevıyorum bı ara arkadas tatılden damla sakızı getırmsıtı ona sarmıstım.aktardan aldım sevmedım.. dıyetten önce de nutellalı yapıyodum ben de tarif çoktur kahve bakımından

niye kız bizimkilerin nesi var ne kadar masum diyet yapıyo benimkide görür görmez kendime yakın hissetttim

Nutella li mi Oooo agzinin tadını da iyi biliyorsun heee seni seni

Kahve seven ınsanlarla ılla kı anlasırımmmmyarın mutlaka deneyecegımm ben sade ıcerım ztn ama farklı tatlara acıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…