Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nutella li mi Oooo agzinin tadını da iyi biliyorsun heee seni seni
Nilgün de yazmış ondan tosuncuk oluyoz keyif insanıyım ben anacım yerken mutlu oluyorum keyif alıyorum sonra döt göbek olarak geri dönüyo o keyifler tabi tembellik edip spor yapmayınca
bende kaçar iyi geceler herkese herkes rüyasında 36 beden görsün kendini
İyi geceler demeni yerim kız senin
Bu saatte yaptırcaksınız banaa aksam içmiştım yapmak ıstemıyorum sımdıı
Suyu da tarcınlı ıcıyorum
Bırı afrodızyak mı demıştııı
Kız sen ne cabuk gaza gelıyon ne tez canlısın yaparsın sabah.. ay bısey yazaya korkuyom emzırıyon bı de canın cekecek tutturacan dıye carpıntı yapar uykun kacar ben ohuuyomm sınavım var ondan ıctım bu saatte ders calısıcam daha,sen yavrukusuna sarıl uyu kaçırma uykunu bebısım

Kızlar gece yememek cok etkılı gercekten ben cok ffaydasını goruyorum 7 den sonra kapatcaksınnn agzıııı

Kahve demeye gorsun bırı onun dısında canım cekmez rahat ol ıkı hamılelık gecırdım. Hıc bısey cekmedı canım sekerımmmm ama kahve ayrııı

Bebe uyudu oğluş ödevı bıttı uyudu evı toparlıyım camasıru asayım Ztn snr bebık uyanırrrrr yarasa gıbıyımmmm malesefff

hadi inşallah görelim....

günaydın kızlarr
akşam fotolar konmuş ama mesajların içini böyle boşaltmayın yasak kızlar haberiniz ola
albüm yapıp sadece şu kişiler görebilir derseniz onlardan başkası görmez
nilgünüm hadi bakalım kaç çıktın merak ediyom sende listelere en kısa sürede gireceksin eminim bak ben bile girdim toparlayıp kendimi

Çok sağol canim. Boy 173 ama inan ki sporun etkisi diyeyim. Keşke hergün düzenli olarak yapabilsem.. yok canim sen de harika duruyorsun.bayildim ben sana

kaçırdın sekerım tambagım benden daha fit duruyo gibisin masallah aradakı kılo farkına ragmen.. boyun kactı selvı boylular kervanında mıydın sen de T tatlitambak

Biraz kalorili bir menü olmuş canım. Fıstık ezmesi zaten yüksek kalorili bir de öğlen de reçel olunca üst üste şeker fazla olmuş. Bence diğer gün hiç şeker kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…