- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.601
Iyi akşamlar kızlar.
Sabah
3 mantar i yağsız soteledim yanında süzme peynir ile yedim
Öğlen
tavuk haşlama yedim acele dışarı çıktım.
Akşam
Balık
3 yk salata
zero 1.5 bardak
su 3 lt
1 kupa yesilcay
2 bardak ödem çayı.
nilsub inatettimolacak medusa38
dukan amca için diyo bunlarda dukan da izinli ayağına götürüyolarZEROOOO içmiiiişşşşşşşşşşşş...............
dukan amca için diyo bunlarda dukan da izinli ayağına götürüyolar
takılıyorum canım biliyorum dukancıların içtiğini ayrıca balıkla süper oluyor...Yok canım ya. Ben balık yerken arada içiyorum. Yoksa başka vakitte tuketmiyorum
takılıyorum canım biliyorum dukancıların içtiğini ayrıca balıkla süper oluyor...
Kız ne yaptın bu sabah oldun mu 66 :))olmayacak dua böyle bişi mi oluyo :)) Amin diyeyim ben yine de :)
Sen niye banlandın fısstığımm.Menum
tarcınlı mıayrıca mı koydun yoksa aromalı mııı
Ayy bende damlasakızlı kahveyi çok seviyorum.Ama benimiçtiğimde yurtdışından gelmişti. Türkiyede o tarz var mı bilemiyorum.kahveyi pişirirken koyuyorum canım. benim bi tık büyük fincanım var ona 1,5tatlı kaşığı kahve koyuyorum yarım çay kaşığı kadar da tarçın pişiriyorum öylece şekersiz tüketiyorum ben herseyı zaten..
Aromalı kahve sevıyorum bı ara arkadas tatılden damla sakızı getırmsıtı ona sarmıstım.aktardan aldım sevmedım.. dıyetten önce de nutellalı yapıyodumben de tarif çoktur kahve bakımından
Ayyy ne güzel ya çok sevindimm.görüdm kız ne temiz kalplisin 66,7 :) çok şükür....
Vayy vayy vay bu ne güzel bir menüübu günkü menüm
sabah :1 yumurtadan karnıbaharlı yumurta yağsız tuzsuz
ara : 10 tane goji berry -- aldım nihayet kıydım paraya kuş üzümü gibi tadı var daha tatsız hatta
+ az sütlü nescafe
öğlen : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar --- evet kinoa da aldım çok pahalı azcık koydum :)
ara 1 salatalık + 1 az sütlü nescafe
akşam : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar
su : 2 lt
yeşil çay içtim
akşamı kapadım inşallah....
spor : jillian inşallah....
Sarımsak biraz daha iyiyapıyor tadınıtadı hiç güzel olmadı yaaa öyle.... sen nasıl yapıyorsun başka bir şey katıyor musun.... ben ki karnıbahar severim resmen öğğk diyerek yedim....
iş yerindeyim burda da mı adım çıksın :)))
Allah kabul etsin canım.borclarm var canim onlari tutuyorum pazartesi basladim ne kadar tutabilrsem tutcam bakalim
Kime karıştı acabaNe oldu servey banlandnmi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?