- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.801
yok bizdede derlerki kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.... benim sözüm bile daha güzel...Kargaya yavrusu şahin görünürmüş yani ben de benim ki güzel derim uzar gider valla. Doğulu birine versek mesela Hani bunda et yok der
aşkolsun bu üçüncü gün :)))
ben anladım ki bir gün öneden ne yiyeceğimi belirlemem hazırlamama gerekiyor... anca öyle rejim yapabilirim ben.....
ay ne yapayım en masum iştah kesici kahve kahveninSenin lakabını organikten kahveciye mi alsak..
Bu ne ayol her öğün kahve
pardon betüşcüüüm, helal sana
iyi çözdünbu işi sen hadi bi 64ü gör artık :)
ay bişi dicem korkuyom izliyolarmış bizi baksaaresim yükleyip silen servey değil de başka bi arkidişimiz sanıyodum ben, servey hatun da mı silmiş??
tatlıtambakta yapmıştı ama görmediler demekki..ay bişi dicem korkuyom izliyolarmış bizi baksaaresim yükleyip silen servey değil de başka bi arkidişimiz sanıyodum ben, servey hatun da mı silmiş??
Bu konuda çok çok doğru söylüyorsun.Etsiz yemeği adamdan saymıyorlar burada :))Kargaya yavrusu şahin görünürmüş yani ben de benim ki güzel derim uzar gider valla. Doğulu birine versek mesela Hani bunda et yok der
sularınızı içiyonuz mu bakiim
ay ben 1 lt yakın su 1lt de yeşil çay tarçın limon içtimsularınızı içiyonuz mu bakiim
yok bizdede derlerki kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.... benim sözüm bile daha güzel...
yok ondan değil lazız ya altta kalan yokAtalarımız da farklı bizim herhalde onlarda benimki daha güzel diye atışırken bunları söylemişler
Akışına bıraktım açıkcası herhangi bir önlem almıyorum. Ne zaman olursa fikir olarak olumlu yaklaşıyorum. Artık Allah ne zaman nasip ederse :) 60 olayım daha çok üzerine düşerim ama nasipse.
sordun diye söyledim kurcuklama sende ben dürüst bir vatandaşım...
yok ondan değil lazız ya altta kalan yok
kız ortiminatettimolacak oku bakam sizde nasıl yapılıyor kara lahana çorbası benim tarifim gibimi B bsram09 dediği gibimi
sularınızı içiyonuz mu bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?