- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.381
Ortim sen iyi duraksamisin korkunç kehanet gerçekleşti ben 73.7 yim bugün hastalığın artışı ama yarın en azından sabit olurum lahanaylaCanim inşallah 73 lerde yapmak istiyorum bildirim yaaa
Niye ki dün gece armagan çağlayanın doktor konuğu vardı gece yatmadan yoğurtla yerseniz kabızlık sorununu olmaz hatta her Ogün yoğurt yiyin diyordu bende burda size demiyormuydum
Nese yiyim bari birazdanNiye ki dün gece armagan çağlayanın doktor konuğu vardı gece yatmadan yoğurtla yerseniz kabızlık sorununu olmaz hatta her Ogün yoğurt yiyin diyordu bende burda size demiyormuydum
Yatarken ye hem kabızlık sorunu var diyorsun kabızlık için yulaf kepeği yeniyorNese yiyim bari birazdan
Napsin öyleyse napacaginida soyleseydin
Yedm smdi canim ne olursa olsn ben gec yedgimde kilo veremiyorum oyzden smdi yedmYatarken ye hem kabızlık sorunu var diyorsun kabızlık için yulaf kepeği yeniyor
Saatler alınmadı ama bu sene kk nin saati bi saat geriden gidiyor kk sahibi duzeltemiyor mu saatiNapsin öyleyse napacaginida soyleseydin
Tamam cnm afiyet olsunYedm smdi canim ne olursa olsn ben gec yedgimde kilo veremiyorum oyzden smdi yedm
Sabaha 1 kg olur gecekine bakm senAz önce tartıldım 600 gr gidi gidivermiş çok mutlu oldum
Az önce tartıldım 600 gr gidi gidivermiş çok mutlu oldum
Şimdi ben dicektim doğru sabah daha fazla olur.gün içinde tartılmak doğru değil aslında fazlada çıkabilirdin.Sabaha 1 kg olur gecekine bakm sen
O menulerle 2 haftada 2 kg gayet guzel bır rakammn
Şimdi ben dicektim doğru sabah daha fazla olur.gün içinde tartılmak doğru değil aslında fazlada çıkabilirdin.
Sıçodyum glutamatÇin tuzu diyorlar aslında
Beyne lezzetli sinyali veriyomuş.
Bence de yoğurt cok faydalı hatta acıkınca bır kase yıyınce kesıyor hemennnNiye ki dün gece armagan çağlayanın doktor konuğu vardı gece yatmadan yoğurtla yerseniz kabızlık sorununu olmaz hatta her Ogün yoğurt yiyin diyordu bende burda size demiyormuydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?