- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.401
Ben de yarın aksam gıdecegım bır arkadasa bılerek cunaya sozlestık cunku gecen hafta persembe gıtmıştık resmen ezıyettıııKızlar 2 gündür gezmelerdeydim hiç kaçamak yapmadım. Bugün Kadın ye sene dedi ve ilk defa gittiğim biri yeni komsulardan.
Çocuğu ma yedirdim geri kalanları iade ettim kadın yemedin ye diye ısrar etti. Ben diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum dedim. Aaa gayet ıyisin dediler yok hedef 65 dedim. Daha da ısrar etmediler
Soydum glutamatSıçodyum glutamat
Hı doğru niyetliydin ya unuttum cnm kusura bakma allah kabul etsinTamamen aç olduğum için tartıldım dün tartılmamıştım ki zaten eksi cıkcağımı biliyorum ya mutlu olmak istedim
Hı doğru niyetliydin ya unuttum cnm kusura bakma allah kabul etsin
Super olur canımın içiservey gelirgelmez ağlatma istersen bebeğimmm pek duygusala bağladım buara! Ben zaten listeye alınmak amaçlı girmedim liste geriyor beni takıma katkı sağlayamayınca çok üzülüyorum. Burda olmak yeterli hem sohbet eder hem zatıflarız daha ne olsun öptüm hepinizi...
8de peynirli tost
12 de 2 yumurtalı omlet,3 ceviz
13 te sade tkahvesi
14 te 4 kayısı, chaili yoğurt
15 te humana tea
17 de soğanlı kıyma
2,5 lt su
Rezene
Saygı durusu
Istıklal marşı
Kapanışşşş
kız sen neden listedesin B blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisinEki Görüntüle 1906890
Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraz @nilsubmedusa38 @azaydidem @w e n d y @tatlitambak toplight aklıma gelenleri etiketledim
tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burasıSelamlar kızlar eski bir dostu yeniden aranıza kabul edermisiniz
tatlım o da betüş gibi olcekMezunmuydunuz yoksa izinle mi gittiniz?
Takım kaptanımıztoplight
O yardımcı olur. Bu ara takım kalabalık ama belki bişey yapabilir.
kız sende eskisin artıkServey eski ekibi topluyor yakında bizi atacak buradan..
eferin o komşunaKızlar 2 gündür gezmelerdeydim hiç kaçamak yapmadım. Bugün Kadın ye sene dedi ve ilk defa gittiğim biri yeni komsulardan.
Çocuğu ma yedirdim geri kalanları iade ettim kadın yemedin ye diye ısrar etti. Ben diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum dedim. Aaa gayet ıyisin dediler yok hedef 65 dedim. Daha da ısrar etmediler
tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyozservey gelirgelmez ağlatma istersen bebeğimmm pek duygusala bağladım buara! Ben zaten listeye alınmak amaçlı girmedim liste geriyor beni takıma katkı sağlayamayınca çok üzülüyorum. Burda olmak yeterli hem sohbet eder hem zatıflarız daha ne olsun öptüm hepinizi...
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirimsaygı duruşundan önce spor olaydı eyiydi....humana ne kız entel şey... öğret çabuk bana....
Güzel menü sendede 3 takıntısımi varbu günkü menüm
sabah
1 hş yumurta
marul salatası
3 kaşık lor
ara
3 kuru kayısı
1 ceviz
2 fındık
1 b nescafe - laktozsuz süt + su
öğlen
haşlanmış karnıbahar
marul salatası
1 parça et
ara
3 huurma
1 b nescafe - laktozsuz süt + su
akiam
haşlanmış karnıbahar
su 2 lt
spor
lesli 1 mile
jillian level 1
yarına Allah kerim
gazamız mübarek ola.....
Anne sutunu arttıran bır caysaygı duruşundan önce spor olaydı eyiydi....humana ne kız entel şey... öğret çabuk bana....
Börek sabah olduğu için kurtarır herhaldekızlar menüm
sabah
1 dilim cevizli börek
1 yumurta
öğle
yeliş mercimekli salata 1tabak
akşam
2 çinekop
salata
2adet badem (komşuya gitmiştim neleri reddetim bilseniz antepten gelmiş kuru baklava kavala kurabiyesi envai çeşit kuruyemiş)
su 2 lt civarı
spor 75-80dk tempolu yürüyüş
heyecanla sabahki kg mu bekliyom
accık da ders öalışayım
ayy kızlar ne yazmışınız yawww
kız sen neden listedesin B blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisin
tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burası
tatlım o da betüş gibi olcek
kız sende eskisin artık
eferin o komşuna
tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyoz
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?