- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.961
Nası yani onda şeker yok hem dukan amcam izin veriyooo:))Hıccccccc fark yapmazzz
Bende bende:)Ozgee bul hemen kiz bende ekliyim.kendimi yilbasi listesine
Pekı afıyet olsunnnnNası yani onda şeker yok hem dukan amcam izin veriyooo:))
Teşekkür ederim :)Prkı afıyet olsunnnn
Anladim canm marinayi biliyorum yakinz genede burdan bi mnbusle 20 dakikamarinaya yakın taraflardamimar sinandayım canım kiptaşlarda
ne gzel ben tuzlada aydinlida yasiyorum canm
hadi bakalim insallah
Ekledim4 kasım 76,3
30 kasım 73
31 aralık 69
Tesekkurler sekerımmmEkledim
Ekledim
3 kasımda kilo 75.8Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir@keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diyetoz-pembe KumraL_KrakeR Pumpkinspicelattee toplight matilda34 servey @bsram_ azaydidem @w e n d y btlbetul ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489
Günaydınlar... Ben bugün çok yoğun olacam. Önemli birşey olursa etiketleyin şeker kizlarGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...:)
sağol canımm.. dün eşim mesaiye kaldı bende evi temizledim sonra kolları sıvadım baklavayıda yapayım dedim ama sarı burma oklavamı bulamadım o olmadan yapamammarifetli hatunsun ozaman ... tek başına baklava yapmak çok zor iş ,maşallah diyimde nazar değmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?