- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.001
Diyetisyen listesiyle ayda maksimum 5 kilo gidiyo zatenbenim istediğim kiloya az kaldığı için öyle yazdım valla hedefe yaklaştıkça az gidiyor çünkü
sende çok yazmışsın kızz her hafta 2 kilo vermen lazım ayda 8 olması için
ilk başlarda gidebilir ama sonlara doğru yavaşlicak hatta bazen duraksama dönemi olcak onuda dikkate al
Çok geçmiş olsun cnm gaz sancısı da beter olur ama seninki baya kötü olmuş. iyi yolculuklarKızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
ta ki 3. Serum da kendime gelebildim. Ne oturabildim ne yatabildim ne de nefes alabildim .
Allah kimseye yasatmasin .bir Dr gaz sancısı olabikir dedi.
Midem suan bozuk üşüttüm galiba.
Acim ama yemek yiyemiyirum Eşim sabah zorladı bişeyler yedim.
daha da v
bişey yiyemem galiba.
Bu arada yoldayım kızlar Elazığ'da...
1 saat sonra malatya dayiz
canim bu kadr umutsuz olma pozitif dsun pozitif olsun hedeflerini yuksek tutki motiven artsin cok dusuk ayda yarim kilo be demk dyet yapmasanda verirsnkikızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
aralık 30=77 o kadar umutsuzum kendimdenki
Ayy canim cok cok gecmis olsun hayrli yolculuklar bu arda dkkat et gaz sancisi cok fena bsey rabbim sifasinida verir insallahhhKızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
ta ki 3. Serum da kendime gelebildim. Ne oturabildim ne yatabildim ne de nefes alabildim .
daha da v
bişey yiyemem galiba.
sana da geçmiş olsuun.. Allah şifa versin....
sağol beybi....
Aaa öyle miYedigimiz geride kaldi biz onumuze bakalimhadi bana yetis bu hafta aramizda tam 1kilo var benim gaza gelmem lazm ya onumuzdeki ay bebis calismalrina basliycaz mezun olmaliyim
Senin hedeflerini değiştirmiyorum orticim kusura bakmakızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
anam salgın anacım dikkat et geçmiş olsun....çok halsizim hiçç beeele kolumu kaldırcak dermanım yok... sözle bu gün yürüyüşe gidicektim dün biraz ateşim çıktı yüzümde hemen arpacıklar çıkıverdi.....
dün spor da yalan oldu bu gün nasıl olur bilmiyorum.....
anam hedefe bakGünaydın kızlar hepimize mutlu hafta sonları
Bu hafta sonu 68 görcem şu lahana sayesinde çok zorda bi diyet değilmiş bide harika wc ye çıkarıyo :))
Bende katılıyorum yılbaşı hedef listesine
4 kasım 69.7
30 Kasım 64
30 aralık 59
hee al seni vur banabenden beteri geldi :))
geçmiş olsun canım ay birde yolculukmu yapıyon kız evde duraydınız yaa....Kızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
daha da v
bişey yiyemem galiba.
atın valla tutun atın beni boğazdan aşağıAynı durum bizde de var haftaiçi ayrı haftasonu ayrı neyseki bugün Babamız ilgilenecek
Hiç yazmasaydın bari o hedefler ne öyle nilgüncüm hadi bu hafta sana bi el atalım ne diyeti yapıyordun sen kafana göremi
ay veremedikçe gıcık oluyorum ya sormacanim bu kadr umutsuz olma pozitif dsun pozitif olsun hedeflerini yuksek tutki motiven artsin cok dusuk ayda yarim kilo be demk dyet yapmasanda verirsnkibence seninde dyete asilma zamanin geldi hep bole siskomu olmak istyosun bi dusun bakalim biz zayflariz sana el sallariz burdan lutfennn sirkelen kendine gell ve asil dyetine hafta en az 1 kilo hedef koy kendine basardikca dahada asilicaksn eminim biz yanindayiz
Ayy canim cok cok gecmis olsun hayrli yolculuklar bu arda dkkat et gaz sancisi cok fena bsey rabbim sifasinida verir insallahhh
ya ben diyeti bırakmıyorumda bir şişlik karnımda sürekli bir guruldama ilaçlar mahvetti beni kuzum yaaaSenin hedeflerini değiştirmiyorum orticim kusura bakmakendini topla diyetine sadık kal ve artık evde aldıgın o cicilerinle sporuna basla lutfen nilgünüm.. sen emek verince yapabiliyorsun..böyle vazgecıp bırakmanı kabul etmıyorum sekerım
Evet masallahımız var, bu ara hep ilk 3'teyiz
Hee valla iyiki yarismamsz
Ama ben sanrm artk kilom azaldikca vermem yavasladi diye dusunuyorum haftada 500 gram vereyim yeter diyom bi yandan bi yandanda cocuk yapcam aralikta hemen vereyim diyom biyanda hamile kaklirsam izne ayrilirm diyomkafamda deli sorular
Senin adin neydi ya cano
66.9 benden gelsin o zaman
Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir@keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diye @toz-pembe @KumraL_KrakeR @Pdr93 @toplightmatilda34 @servey B bsram09 azaydidem @w e n d y btlbetul ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489
Listeye nasıl ekleme yapacağız bilemedim.Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir@keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diye @toz-pembe @KumraL_KrakeR @Pdr93 @toplightmatilda34 @servey B bsram09 azaydidem @w e n d y btlbetul ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489
Evet hedefim büyük yılbaşı için kendime ayakkabı aldım 59 a düşeyim bide elbise alcam eşimde beni dışarı götürcek eğlenmeye :))anam salgın anacım dikkat et geçmiş olsun....
anam hedefe bak
Kız öyle atalım mı dedik sende lafı neresinden tutmuşun hadi canlan biraz 69 u görceksin sende önümüzdeki ayhee al seni vur bana
geçmiş olsun canım ay birde yolculukmu yapıyon kız evde duraydınız yaa....
atın valla tutun atın beni boğazdan aşağı
ay veremedikçe gıcık oluyorum ya sorma
Geçmiş olsun canım dikkat etçok halsizim hiçç beeele kolumu kaldırcak dermanım yok... sözle bu gün yürüyüşe gidicektim dün biraz ateşim çıktı yüzümde hemen arpacıklar çıkıverdi.....
dün spor da yalan oldu bu gün nasıl olur bilmiyorum.....
Hedef büyükk.Günaydın kızlar hepimize mutlu hafta sonları
Bu hafta sonu 68 görcem şu lahana sayesinde çok zorda bi diyet değilmiş bide harika wc ye çıkarıyo :))
Bende katılıyorum yılbaşı hedef listesine
4 kasım 69.7
30 Kasım 64
30 aralık 59
Canım o kadar umutsuz olma.kızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
Çok çok geçmiş olsun. Bişeyler ye ama sonra güçsüz düşersin.Kızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
daha da v
bişey yiyemem galiba.
Listeye ne zamn giriyorsun.Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım :)btlbetul T tatlitambak geçmiş olsun kızlar.Herkes iyidir umarım tamamını okuyamadım yazılanların.Ben kendi çapımda takılıyorum izne ayrıldığımdan beri kızlar.Kilo almadım azcık verdim diyelim :) 67 deyim şu an.Yakında spora başlamak istiyorum her zamanki gibi :) yeni yıla 65 le girerim herhalde sonrasına bakıcam artık.
Hedefi büyük tutalım da başarma hırsı olsun :)Geçmiş olsun canım dikkat et
Hedef büyükk.
Allah kolaylık versin..
Canım o kadar umutsuz olma.
Şu ilaçlarbi bitsin bence takır takır vereceksin kiloları.
Çok çok geçmiş olsun. Bişeyler ye ama sonra güçsüz düşersin.
HADİ BAKALIM İNŞALLAH CANIM..Evet hedefim büyük yılbaşı için kendime ayakkabı aldım 59 a düşeyim bide elbise alcam eşimde beni dışarı götürcek eğlenmeye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?