- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.041
Teşekkür ederim..wuuu hedef çok feci duruyo :)
Senin kafa regl dolayısıyla kapalı bu aralarrr. :)))tavuk göğsünü tatlı sandım ya laa :))) yazık uleyn bana....
Ya ama o normalde de ara öğün yapıyordu.sende benim gibi yapsana bak baya hızlandı birden metabolizmam....
Akşam olunca kötü zatenn.Birde saat olarak 10-11gibiAslında çok ta kötü değil çayın yanına yediklerin.gün içinde ara öğün olsa olur ama akşam olunca yanına kar kalıyo işte
Afiyet olsun canım.Güzel menübu günü menüm
sabah
marul salatası
3 çatal lor
ara
ceviz saymadım 5 6 tane
sütlü kahve
öğlen
marul salatası
1 tavuk baget
3 çatal pilav - tadımlık
ara
2 kasyısı
3 hurma
2 ceviz
bu gün aralar kontrolü olamadı malum günlerin etkisi deli gibi tatlı aşeriyorum resmen.... evde de barni kekler var onlarda müthiş güzel oluyor ama yiyiyor muyum hayııır :) onlar misafirlere
akşam -- az sonra yiyip günü erken kapatıcam
1 tavuk baget
3 çatal pilav - tadımlık
ve spor
leslie 1
jillian 1
spor duş kapanış inşallah...
lahanamda çürümeden haşılıyım bari yarın da haşlama lahana günü yaparım....
Bence hakkettin canım.Harika kilo veriyorsun.Artık cok gecccama en azından ıkısınde de yemedım olumlu yanından bakalımm ayrıca 5 ten sonra keserım guzellerrr
Kız bu ne aşırı az hedef koymuşsun. Sadece akşam 6 dan sonra yemeden de verirsin kiloları. Hedefini yüksek tutmadan motive olamazsinkızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
aralık 30=77 o kadar umutsuzum kendimdenki
Ooo 11 çok geç ozaman napıyo ruz akşam yemeğini 8 de yiyor gece atıştırma yapmıyoruz ben öyle yapıyorum 8 den sonrada bişi yemiyorum acıkmıyorum da gece 1 de 2 de yatıyorum.çok acıkırsam da sütlü mistik içiyorum yetiyorTeşekkür ederim..
Üzerimde daha güzel duracak.
Senin kafa regl dolayısıyla kapalı bu aralarrr. :)))
Ya ama o normalde de ara öğün yapıyordu.
Bence araları kaldırırsa vucut şaşırır.
Akşam olunca kötü zatenn.Birde saat olarak 10-11gibi
Afiyet olsun canım.Güzel menü
Bence hakkettin canım.Harika kilo veriyorsun.
Canım sakin ol heyecana gerek yok.Zaten çok iyi bir şekilşde kilo veriyrosun. Hesap yapmayı bırakKızlar gelinlik almaya 1.5 ay kala beni bir heyecan sardı. Sizce 23 Aralığa kadar 62 63 görebilir miyim? Yavaslamasindan çok korkuyorum. 15 Aralık 23 Aralık arası sadece detoks çorbası icecem.
Aslında güzel yöntem.Giddikçe azaltmaya çalışacağım.Biliyorum başaracağımm. Bağımlılık gibi bişey oldu ama bunu aşabilirim.Ooo 11 çok geç ozaman napıyo ruz akşam yemeğini 8 de yiyor gece atıştırma yapmıyoruz ben öyle yapıyorum 8 den sonrada bişi yemiyorum acıkmıyorum da gece 1 de 2 de yatıyorum.çok acıkırsam da sütlü mistik içiyorum yetiyor
63 Zor ama 65 i görebilirsin benceKızlar gelinlik almaya 1.5 ay kala beni bir heyecan sardı. Sizce 23 Aralığa kadar 62 63 görebilir miyim? Yavaslamasindan çok korkuyorum. 15 Aralık 23 Aralık arası sadece detoks çorbası icecem.
Yaparsın eskiden bende yiyordum gece öğünü ama epeydir yemeyi geçe aldım sütle filan geçiştiriyırum bide akşam protein al o da çok etkiliAslında güzel yöntem.Giddikçe azaltmaya çalışacağım.Biliyorum başaracağımm. Bağımlılık gibi bişey oldu ama bunu aşabilirim.
Cnm diyetisyen listesi sana ayda 4 5 verdiriyo çünkü bende geçtim aynı yoldan biliyorum giderekte azalıyor verdiğin kilo çok spor yaparsan 63 olmazsan bile öyle görünebilirsinSanırım düğünde istediğim kiloda olamayacağım.
Teşekkür ederim..
Üzerimde daha güzel duracak.
Senin kafa regl dolayısıyla kapalı bu aralarrr. :)))
Ya ama o normalde de ara öğün yapıyordu.
Bence araları kaldırırsa vucut şaşırır.
Akşam olunca kötü zatenn.Birde saat olarak 10-11gibi
Afiyet olsun canım.Güzel menü
Bence hakkettin canım.Harika kilo veriyorsun.
Kızlar gelinlik almaya 1.5 ay kala beni bir heyecan sardı. Sizce 23 Aralığa kadar 62 63 görebilir miyim? Yavaslamasindan çok korkuyorum. 15 Aralık 23 Aralık arası sadece detoks çorbası icecem.
Sanırım düğünde istediğim kiloda olamayacağım.
Sirkeli su çok iyi ama işte benim mide sakat salatalara ekliyorum ben
Sağol matildacim. Ne iyisin
Cnm limon sirke gibi şeyleri yemem için bişilere karıştırmam lazım gastrit reflü var bendeevet o kilo kimde güzel durmaz ki :)))
bence stres yapma o da engelliyo kilo vermeyi... aman kaç kilo olursan ol yahu seni seven kilonla sevmiş düğünden sonra da vermeye devam edersin.... o zamana kadar baya incelirsin sen bu azimle....
hımm onu bilemiciğim... .işte birine uyan diğerine uymuyor..... limonlu ılık su içebilirsin.... misin ?
Cnm benim gelin olcaksın sonuçta bizde isteriz Kuğu gibi salınmanı ama şunu da unutma o beyaz gelinliği giyen herkes çok güzel olur olduğu kadar elinden geleni yap sen yeterSağol matildacim. Ne iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?