- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.181
Ne yedınnn merak ettımmmondanda fena tek parmaklarım kıpırdıyor....
Bilemiyeciğim ben yapsam 1 hafta ortalıktan kaybolmalıyımRahat olll ben de
Öğlen ve aksam yok daha ne olsunnnn
ben 2 havuç koyuyorum hahah tarçını severim göz kararı koyuyorum ben 1 tatlı kaşığı oluyor sen ne kadar istersen o kadar koyTarcın ne kadar??? O gun kü kahveye donmesın işşşhavuc 2-3 tane mi
Şeker sen bılmıyor olabılırsın benım 3 aylık melegım var emzırıyorum muthiş kısmamam gerek (emzırmem frambuazlı pasta yememı gerektırmıyor o ayrııı tabiiBilemiyeciğim ben yapsam 1 hafta ortalıktan kaybolmalıyım
Bana da yaptı işte eskıden hıc yoktuuuYanıltma kız beni lesli yapıyodum ben hiç yapmadı ama leslie nin kendisine yapmış :))
Canim kusura bakma mesajini yeni gordumHimm anladm peki dikkat ediyomusun mesela gec saatte yiyomusun bende gebelik dusunuyomda meraktan soruyom
Yenı hamılelık gecıren bırı olarak soylıyım en cok 6-7-8 de alınıyorrrCanim kusura bakma mesajini yeni gordum
Hamilelikten once aksam canim bi sey cekerse yiyordum ama ertesi gunler dengelemeye calisiyordum. Simdi ise aksam cok bir sey canim cekmiyor ama cektiginde de yiyorum ne yalan soyleyeyim :) su an dengelemek icin de cok bi cabam yok, amacim saglikli beslenmek. Ilk 3 ayda 1 kilo aldim iste bakalim bundan sonra ne olacak :)
Evet oyleymis yaa bakalim insallah az hasarla atlatirim :)) aman agır hasarla atlatirsam da napayim dogumdan sonra veririm, ucunda ölüm yok ya :))Yenı hamılelık gecıren bırı olarak soylıyım en cok 6-7-8 de alınıyorrr
Hoşgeldınnn vak vakımmm
Haklısın gercekten özge yaaa bu nılgın cok ayıp edıyor aksam aksam tarıf yazmış ustune ustlukBugün de aklımıza havuçlu tarçınlı kek ve frambuazlı pasta düşürenleri kendileriyle başbaşa bırakıyorum
Keyfını sur bence de ben 13 kg aldım sekerımmmEvet oyleymis yaa bakalim insallah az hasarla atlatirim :)) aman agır hasarla atlatirsam da napayim dogumdan sonra veririm, ucunda ölüm yok ya :))
Aaaa kim düsürdü ya ben kısıtlı kaynaklar sebebiyle okuyamadim gecmisi, biraz geriden geliyorumBugün de aklımıza havuçlu tarçınlı kek ve frambuazlı pasta düşürenleri kendileriyle başbaşa bırakıyorum
Bence 13 kg cok asırı degil sekerimKeyfını sur bence de ben 13 kg aldım sekerımmm
Bayaga gerıde canım yaaa boşver bakmaa bebışi yorma soylıyım ben sanaa tabı kıAaaa kim düsürdü ya ben kısıtlı kaynaklar sebebiyle okuyamadim gecmisi, biraz geriden geliyorum
Ömürlü sağlıklı olsun cnm allah bağışlasınS
Şeker sen bılmıyor olabılırsın benım 3 aylık melegım var emzırıyorum muthiş kısmamam gerek (emzırmem frambuazlı pasta yememı gerektırmıyor o ayrııı tabii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?