Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ben dukan amıcadan haz etmem ama canan deyyze daha mantıklı gelıyor bana özellikle şeker konusunda %100 haklı bağımlılık yapıyorrr ayrıca resmen zehır ama basarabılsem keske ama dıger konularda dogru gercekten haxır gıda,gec yemek, dogal beslenmeye calışmak, ekmek konusu.... Gercı karatayın da göbeeeeğiii var o ayrıııızeytınyqg ve tereyag konusu da dogruu

Himm anladm peki dikkat ediyomusun mesela gec saatte yiyomusun bende gebelik dusunuyomda meraktan soruyom
Canim kusura bakma mesajini yeni gordum
Hamilelikten once aksam canim bi sey cekerse yiyordum ama ertesi gunler dengelemeye calisiyordum. Simdi ise aksam cok bir sey canim cekmiyor ama cektiginde de yiyorum ne yalan soyleyeyim :) su an dengelemek icin de cok bi cabam yok, amacim saglikli beslenmek. Ilk 3 ayda 1 kilo aldim iste bakalim bundan sonra ne olacak :)

Kizlar telefonum gitmisti bi ara hatirlarsaniz, idarelik tamir edilmisti. Dun tamamen bozuldu, simdilik evdeki bi tane takozla idare ediyorum ama bu telefondan internete girmek bir ölüm... Surekli bilgisayar başında da olamiyorum şu ara.. Gecmisi okuyamadim bu sebeplerden. Insallah birkac gune hallolur telefon sorunu, maillerime bile zar zor bakabiliyorum

Yenı hamılelık gecıren bırı olarak soylıyım en cok 6-7-8 de alınıyorrr
Hoşgeldınnn vak vakımmm

Ben burada 5. Takımı motıve edıyorum kaptan gecelere akıyorrrr eglence muzık acık bufe ayıptır ya nasıl kaptanlık buuuu toplight (2dk da cok pis harcarımmmmm)
Kaptansın sen yaaa köy yanıyor buradaaa yaaaa taranmanın sırası mıtakında havuclu kekler franbuazlı pastalar havada ucusuyorrryazık bıze yaaa demoralize yız sen muzık dınle olcak iş miiii

S

Şeker sen bılmıyor olabılırsın benım 3 aylık melegım var emzırıyorum muthiş kısmamam gerek (emzırmem frambuazlı pasta yememı gerektırmıyor o ayrııı tabii)
Ömürlü sağlıklı olsun cnm allah bağışlasın
Ötekinin cevabını vermişin de
Ben emzirirken diyete karşıyım zati:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…