Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Önemli olan 5 ten sonrası cnm benim 2 şer 2 şer gelmişti dikkat! :)

toplight hoteldesız pastama laf edın sahnur hersey dahıl acık bufede haftasonu gecırsın buradan ıfsa edıyorummmmm
kız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam

Haklısın gercekten özge yaaa bu nılgın cok ayıp edıyor aksam aksam tarıf yazmış ustune ustluk elinden gelse resım koyacak bır de
bundan sonra böyle muhabbetleri uzatıp gidenlere küsücem kızınca da durmuyonuz siz.. kız sana da diyom orti hanım nilsub .. kıvranıyoz burda hormonal dengeler dalgalanıyo her daim valla ateşimi salarım üstünüze hee

Ördekcim napıyo bunlar yaa morordek ben akşam yaptıgım karnıbahar kısırını atıyom diyet diyet sız de yapın dıye sabah bı bakıyom pastalar borekler havada uçuşuyo.. küstüm oynamıyom ben yeeaa gör sen de kaptanım gör toplight harcadı seni elanın anası olacak hatun hemen buralarda (oohh yaa şikayet ettim herkese )

Baktim olaylar var esimin telefonuna gecis yaptim simdi anlatin bakim kim dusurmus o kalorili seyleri akliniza bi boy olcusunu alalim

Bence 13 kg cok asırı degil sekerim
Yok cok degıl ıdeal bence de. Sadece 3 defa ust uste hamılelik atlattım, 1 dusuk,1tanesı karnımda öldü 4 aylıkken. Ondan 5 kg fazlayla basladım. Sonuncuda kan oıhtılasmasından hergun karnımdan ıgne vuruldummmama sonunda melek yanımda şimdııı

Evet franbuazlı pastalara motive tavan :))

kızz ördekcim morordek sadece ona yüklenme.. asıl şebeke burnunun dibinde servey güveniyo yavrusuna götürüyo h.sonu .. bugün pasta yemiş geldi yazıyo 2saattir buraya bi de ben gecen gün bi püskevit yedim diye dillerine düştüm madara oldum buralarda yoktun sen de kimsecik de korumadı beni

Önemli olan 5 ten sonrası cnm benim 2 şer 2 şer gelmişti dikkat! :)
Felaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdi
kız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam
Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)
Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmis yemis mi onlarin hepsini peki? Tarif verdi falan diye okudum bi de sanki.. Ona gore bi ceza mi kessek napsak

Şeker çıktı bende cnm ondan o kadar aldım sen yinede dikkat et
Servey yedi nilgüne ceza napıyosun kaptan
Nilgüüüün koş kız ceza yicen nerdeyse

Nilsub mu servey olcak o pasta yiyen o tarif isteyen o burda yalanan biz
Amaniiin daha neler duyacagiz...
Kiz servey dur accik da sana kizayim hadi tamam lohusasin da her yedigini yazma sekerim buraya. Burasi aç kurt dolu, birak pastayi, seni yerler
Senin puskevitine laf ettirmem 1 hafta lahana diyeti yapmissin azcik kacamak hakkin olsun... Sen yaz bana ozelden kos yetis ordegim de gelirim ben

Ya yazmadım. matilda34 sordu sadece bır tanesını dedımmm ayrıca suan yasadıklarım aklıma geldı aglıyorummmm

aynen öyle yiyen servey.. nilgünün düşünce suçu var sadece yavrularına yapmıştır o.. yedi mi bilemicem günahını almıym simdi.. ama servey yediii itiraf etti burda yaaa morordek

Bugün kaçamak yapan herkese profilimdeki kedi gibi bakıyorum haberiniz olsun
Kedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlar ziplat sen onlari en iyisi
Anladim canim ben o sekerden cok korkuyorum. Hatta sen daha takima gelmemistin baya bi muhabbeti dönmüstü aslinda :) seker yuklemesi yaptirsam mi yaptirmasam mi diye.. Ama yaptirmak lazim sanirim

aynen öyle yiyen servey.. nilgünün düşünce suçu var sadece yavrularına yapmıştır o.. yedi mi bilemicem günahını almıym simdi.. ama servey yediii itiraf etti burda yaaa morordek
Ya sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…