- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.221
Oh gitti gitti bu servey var ya Lohusayım diye dünyayı götürmüş duydunuz mu :)))Ya sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızıııı
Yaaa cok gecmis olsun neyse ki su an evladin saglikla kucaginda, uzun saglikli omurleri olsun insallah.Yok cok degıl ıdeal bence de. Sadece 3 defa ust uste hamılelik atlattım, 1 dusuk,1tanesı karnımda öldü 4 aylıkken. Ondan 5 kg fazlayla basladım. Sonuncuda kan oıhtılasmasından hergun karnımdan ıgne vuruldummmama sonunda melek yanımda şimdııı
Amaniiin daha neler duyacagiz...
Kizservey dur accik da sana kizayim hadi tamam lohusasin da her yedigini yazma sekerim buraya. Burasi aç kurt dolu, birak pastayi, seni yerler
Senin puskevitine laf ettirmem 1 hafta lahana diyeti yapmissin azcik kacamak hakkin olsun... Sen yaz bana ozelden kos yetis ordegim de gelirim ben
Yazmıyom işte banane küstüm hepsineKedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlarziplat sen onlari en iyisi
Yemezler veysiye hanımm yemezler. öyle lohusa bunalımı tatlış boncuk dumanlı gözlerle kandıramzsın biziYa yazmadım.matilda34 sordu sadece bır tanesını dedımmm ayrıca suan yasadıklarım aklıma geldı aglıyorummmm
Ya sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızıııı
Hihihiiii:)))
Pasta bulamıyorsa ekmek yesinnnn
Ben yaptırdım çıktı ona göre diyet uyguladımKedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlarziplat sen onlari en iyisi
Anladim canim ben o sekerden cok korkuyorum. Hatta sen daha takima gelmemistin baya bi muhabbeti dönmüstü aslinda :) seker yuklemesi yaptirsam mi yaptirmasam mi diye.. Ama yaptirmak lazim sanirim
Kes cezasını ördeğim arkandayımmmm ayıp yaaaa nttttttFelaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdi
Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)
Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmisyemis mi onlarin hepsini peki? Tarif verdi falan diye okudum bi de sanki.. Ona gore bi ceza mi kessek napsak
Kendılerı sordu ben anlatmıyacaktımmmmAmaniiin daha neler duyacagiz...
Kizservey dur accik da sana kizayim hadi tamam lohusasin da her yedigini yazma sekerim buraya. Burasi aç kurt dolu, birak pastayi, seni yerler
Senin puskevitine laf ettirmem 1 hafta lahana diyeti yapmissin azcik kacamak hakkin olsun... Sen yaz bana ozelden kos yetis ordegim de gelirim ben
Hahaha yaaa sen de az degilsin :)))Kes cezasını ördeğim arkandayımmmm ayıp yaaaa ntttttt
YAaa hormonları tavan yapmış bir anne adayını nası kandıracağını biliyor ama
Yazmıyom işte banane küstüm hepsine
Yemezler veysiye hanımm yemezler. öyle lohusa bunalımı tatlış boncuk dumanlı gözlerle kandıramzsın bizikocişini kandırırsın sen anca öyle
Duşa gidiyorum ben.. Belki duşta accık şampuan yerim dayanamazsam napıymm
Frambuazlımı :)Duşa gidiyorum ben.. Belki duşta accık şampuan yerim dayanamazsam napıymm
Neyse yaa kapatalımmmHahaha yaaa sen de az degilsin :)))
vanilyalı duş jeli var katık eder yerim artıkFrambuazlımı :)
Tarcınlı havucluFrambuazlımı :)
Yaa tam onun hareketleri mi emin olamiyorum ama bi kiprasma var karnimdaNeyse yaa kapatalımmmyavru ordek kımıldamaya basladı mıııı
Essız tarıfsız bır duygu cok ozluyorum okımıldamayıııYaa tam onun hareketleri mi emin olamiyorum ama bi kiprasma var karnimda
Annede şeker varsa bebek aşırın kilolu doğuyormuş ve organları zarar görüyorMuş bence yaptırmakta fayda varHahaha yaaa sen de az degilsin :)))
Zamanla daha cok hissederim heralde su an hic emin degilim o mu degil mi, boyle igne batmasi gibi oluyor :)) hatta dun gece sanki tekme yemisim gibi bi anda bi sey batti karnima sanki ama yok artik daha degildir heralde dedim :)Essız tarıfsız bır duygu cok ozluyorum okımıldamayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?