Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa cok gecmis olsun neyse ki su an evladin saglikla kucaginda, uzun saglikli omurleri olsun insallah.
Neyse hadi hamileyim bak beni de aglatma, o pastayi da gormezden geleyim bari :)) bol bol emzir bebisini bari de gitsin kaloriler. Sana cezayi emzirme olarak keselim en iyisi :)

Kedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlar ziplat sen onlari en iyisi
Yazmıyom işte banane küstüm hepsine
Ya yazmadım. matilda34 sordu sadece bır tanesını dedımmm ayrıca suan yasadıklarım aklıma geldı aglıyorummmm
Yemezler veysiye hanımm yemezler. öyle lohusa bunalımı tatlış boncuk dumanlı gözlerle kandıramzsın bizi kocişini kandırırsın sen anca öyle
Ya sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızıııı

Ben yaptırdım çıktı ona göre diyet uyguladım

Kes cezasını ördeğim arkandayımmmm ayıp yaaaa ntttttt

Kendılerı sordu ben anlatmıyacaktımmmm

Essız tarıfsız bır duygu cok ozluyorum okımıldamayııı
Zamanla daha cok hissederim heralde su an hic emin degilim o mu degil mi, boyle igne batmasi gibi oluyor :)) hatta dun gece sanki tekme yemisim gibi bi anda bi sey batti karnima sanki ama yok artik daha degildir heralde dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…