- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.781
Kızz seninki de ne şansmış öylee tam düğün öncesi nazarlara mı geldin nolduben trafik kazası geçirmiştim o zaman 3 tane serum bağlamışlardı. sürekli su içiyordum ama wc ye gitmiyordum. 8 kiloya yakın aldım 10 günde birde düğün öncesi 1 hafta kala. deneyip aldığımız bilezikler olmadı elime o derece
yarın bizede yaz sonucu canım faydası olcak mı bakalım inşallah olur.. ama öğle yemeğini snap te gördüm o ne öyle yaa ölürüm ben açlıktanZaten bugün çok nizami uyuyorum listeye üç aşağı beş yukarı anlayacağım bana yarayıp yaramadığını, yarınki tartı sonucumdan. Ya bişey diyeceğim kızlar siz hakikatten 10-12 bardak suyu sıkılmadan içebiliyor musunuz? Havalar soğuyunca su içmek bana kabus gibi geliyor. Çay-kahve içmekten. Mesela şuana kadar 1 pet şişeyi zorlayarak içebildim.
kuzum ben +1 geldim maleseffOff deli oluyorum ya net çok yavaş kim kaç kilo vermis bakamadım. Yaa..
Kızz seninki de ne şansmış öylee tam düğün öncesi nazarlara mı geldin noldu
serum fena kilo yapıyo yaa şişiriyo resmen insanı balon gibii
yarın bizede yaz sonucu canım faydası olcak mı bakalım inşallah olur.. ama öğle yemeğini snap te gördüm o ne öyle yaa ölürüm ben açlıktan
su içemiyom ben de yaa 1 küçük şişe anca içtim nolcak böyle bilmem
kuzum ben +1 geldim maleseff
Kaptanım senin ameliyat hangi gün tam olarak?bu arada kızlar hastaneden perşembe yada cuma günü taburcu olacam o yüzden ben bu hafta bildirim yapamayabilirim haberiniz olsun
Öyle di mi yaaaHeheh bakasin gelir tabi senin caninin bir parcasi o:)
Kızz seninki de ne şansmış öylee tam düğün öncesi nazarlara mı geldin noldu
serum fena kilo yapıyo yaa şişiriyo resmen insanı balon gibii
yarın bizede yaz sonucu canım faydası olcak mı bakalım inşallah olur.. ama öğle yemeğini snap te gördüm o ne öyle yaa ölürüm ben açlıktan
su içemiyom ben de yaa 1 küçük şişe anca içtim nolcak böyle bilmem
kuzum ben +1 geldim maleseff
Bence gayet yeterli. Biraz vücudu da dinlemek lazım zorlamak çok saçma. Böbreklere zararkızlar günde 1,5 lt su az mı? sıcak içecekler hariç sadece su bu? yoksa zorlayım kendimi 2 lt yapayım mı?
Seni mi kırcam canım 1 buçuk litreye tamamlamak üzereyimbi şişe daha doldur al yanına.....
Allah korumuş canım yaa
Hemde nasıl nazar canımdan oluyordum az kalsın. Beyin sarsıntısı geçirdim kazada. Bugünümüze şükür sağ salim atlattım
Bence gayet yeterli. Biraz vücudu da dinlemek lazım zorlamak çok saçma. Böbreklere zarar
işyerinde masamda duruyor su içiyordum bittikçe getiriyordum ama son günlerde fazla içemiyorum ya kendiöi zorlamam lazımmKizlarrr su icemeyenlere tavsiyem ben ilk diyette basladigimda 1 lt siseyi yanimda gezdiriyodum bir yudum bir yudum 2.5 lt iciyodum aksama kadr yatana kadr devm ediyodum illaki bitiryodum bence sizde ole yapin alistirin kendinizi snra aksam 8 kadr btrmeye caliain su faslini ben hala gunde 2.5 lt su iciyorum bazen 2 lt iciyorum
Hemde nasıl nazar canımdan oluyordum az kalsın. Beyin sarsıntısı geçirdim kazada. Bugünümüze şükür sağ salim atlattım
Canim byuk gecmis olsun ya suan naslsin bsey oldumu peki
Kaptanim sadece Didem ve betül eksi çıkmış geri kalan artı. Bence acil toparlanmaliyiz.kızlar durum çok vahim değilmiş
kumral ben servey özge nilgün toz pembe tambak artı çıkmışız diğerleri eksi
grubun yarıdan fazlası + olsa da kalanlar eksi bu güzel
Cook geçmiş olsun iyi misin
Bence gozunun onunde olursa su her zman iceblirsn ben hala cam siseyle geziyum evin icndeişyerinde masamda duruyor su içiyordum bittikçe getiriyordum ama son günlerde fazla içemiyorum ya kendiöi zorlamam lazımm
Ama bende cumadan beri anca 200 gr eksildim snir oldum 3 gun safprotein 3 gun sebzeprotein yaptim cuma cmrtesi pazr sebze proteindi galiba ondan veremedim dyorum nese 3 gun daha saf protein yapicam snra 1+1 donucem insallah dzenli kilo veririm ozmanKaptanim sadece Didem ve betül eksi çıkmış geri kalan artı. Bence acil toparlanmaliyiz.
ama genede az canım ya 4 dilim peynirle öğle yemeği gerçi diğer öğünlerin nasıl bilmiyorum ben sadece onu gördüğüm için yorum yapıyorumtoz-pembe bugün biraz tembelligimden öyle oldu. Dolapta sadece ton balığı vardı ve bende gerçekten sıkılmıştım yemekten bu sebeple doktorumun protein alamıyorsan 4 dilim peynir önerisini uyguladım.
en iyisini yapıyosun canım ... bende masanın üstünde tutuyorum hep ama sanırım havalardan da kaynaklı çok içemiyorum.. yazın da deli gibi su içiyorum hele de antalya gibi sıcak ve nemli bir memlekette susuz ölürüm heraldeBence gozunun onunde olursa su her zman iceblirsn ben hala cam siseyle geziyum evin icnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?