- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.061
Kız yok sana tatlı bak sakın sakın yeme kuzummmbenim de var.... tuzlu çıbık yedim bir küçük paket...... tatlı yemmek için zor duruyorum..
Tatlım cumaya kendine bir hedef koy ve hedefe ulaşırsan ödül olarak bir dilim kahvaltıda yeinşallah canım :))
sorma yaa benim de canım trileçe istiyo sabah alcaktım pastaneden yol üstünde gördüm geri vazgeçtim küçük ev poğaçasından alıp çıktım içim gitti ...
hedeflerimize ulaşınca ödül günü yapalım beybi canımız ne çekiyosa not alıp o gün yiyelim
Ay keşke senin kilonda olsam..
Bugün yine böyle cıslara saldırasım var...
benim de var.... tuzlu çıbık yedim bir küçük paket...... tatlı yemmek için zor duruyorum..
@wendy sende gel Martta Ankaraya hu hu gezeeriz eskileri yad edersin
inşallah canım :))
sorma yaa benim de canım trileçe istiyo sabah alcaktım pastaneden yol üstünde gördüm geri vazgeçtim küçük ev poğaçasından alıp çıktım içim gitti ...
hedeflerimize ulaşınca ödül günü yapalım beybi canımız ne çekiyosa not alıp o gün yiyelim
kızım sendeki irade kimde var? lahanayı bile zevkle yiyosun insanı gaza getiriyosun vallaSorma eşim getirmiş yine halley kitkat probis daha bilumum biskuviler yüzüne bile bakmadimm lahana yiyip teselli bulayim
halley miiii
ben ilkokula giderken babam ülker de çalışıyordu bi kamyonu vardı hergün sayım yapardı arkasında annemle bende inerdik yardıma çikolota bisküvi cennetine düşmüş gibiydim ama yiyemezdim firmaya ait diye.. babam her ay 1 kutu halley getirirdi yiyelim diye annem de saklardı günde 1 tane verirdi yalaya yalaya yerdim hemen bitmesin diye
Esimde ulkerde calisiyor aylık paket var bunda hem 8 li büyük halley hemde atistirmaliklarin olan paketlerden var
kaptanım artık terlik atmakta silah sayılıomuş, bi çocuk annesine dava açmış, basit yaralamadan 2-5 yıl ceza varmış, terlikleri yedik bebelerimize terlikte atamıcazne triliçesi kız unut triliçeyi bi de +1 deyken poaça almış bu cuma bi fazla gel terlikle kovaşayacam seni 1-2 dilim baklava ye dedik sen baklavaları götürdün
Aksama kızıma hayırlı olsuna gelcek arkadaslarım ıkı aile ıkramlık seyler haxırladım kedı gıbı bakıyorum şuannn
Bebişinin gözleri keskin olacak desene :))
Arrtııkk yasakkk.Ne kadar kilo almışın ya sen.Kız ben bunla bi güzel tatlı yapıyorumkiii ne kadarda güzel oluyor sonrada bol bol göbüş yapıyor
Biri dağ başı mı dediAy dağ başında oturduğumu hatırlatıp durmayın bacım...
Canım işminkanları çok daha iyi oluyor oralarda :))Ayy Ankara buluşması ayarlanirsa bana da haber verin mutlaka :))
Ne guzel valla bence de dönmeyin ya ben de burdan gidis imkanlarina bakiyorum, Avustralya bizi de alir mi ki :) once şu doktoranin bitmesi lazim gerci su an hamilelik de oldugu icin mecburen o da sarkti ama pılımı pırtımı toplayıp gidesim var buralardan :)
Valla elimden geldiğince oyle yapmaya çalışıyorum Ebrusum ama arada kacamaklarim da olmuyor degil tabi :) bi de dedigim gibi aksam yemeginde cok yiyorum ornegin. Oha diyorum kendime
Aaaa ne oldu bakimm??ay bende küçük portakalın yarısını yedim yaagidişat iyi değil bende, motivasyon düştü, öğle yiyemeyince iptal oldum
Bende haberi görünce aynını dedimm.Ahh ne hayallerim vardı diyekaptanım artık terlik atmakta silah sayılıomuş, bi çocuk annesine dava açmış, basit yaralamadan 2-5 yıl ceza varmış, terlikleri yedik bebelerimize terlikte atamıcaz
O neki??kızz bi arkadaşım adını sölemeyim bayıldıgım bi tatlı yapmıştı, diyetteyim diye yemediydim, emzikliyim daha o zamanlar, ay ben bi mastik oldum sormaateş, ağrı, gögsüm şişti çok fenalardaydım valla, bi parça olsun al mastit olursun Allah korusun
Ben daha bebek sanıyorddum.Ne güzel büyütmüş sayılırsın. Bir tane değil mi bebişinay bende küçük portakalın yarısını yedim yaagidişat iyi değil bende, motivasyon düştü, öğle yiyemeyince iptal oldum
mart diyosunuz yani, olabilir aslında tarih belirleyin kaçar gelirim belki??
ertesi gün tekrar diyete başlayalım mı diosun yani
kızım sendeki irade kimde var? lahanayı bile zevkle yiyosun insanı gaza getiriyosun valla
hahaha, travmaya bak
anlatma dahaaa
kaptanım artık terlik atmakta silah sayılıomuş, bi çocuk annesine dava açmış, basit yaralamadan 2-5 yıl ceza varmış, terlikleri yedik bebelerimize terlikte atamıcaz
kızz bi arkadaşım adını sölemeyim bayıldıgım bi tatlı yapmıştı, diyetteyim diye yemediydim, emzikliyim daha o zamanlar, ay ben bi mastik oldum sormaateş, ağrı, gögsüm şişti çok fenalardaydım valla, bi parça olsun al mastit olursun Allah korusun
ay olur inşallah ebrucum, 2,5 yaşında kızım
Aaaa ne oldu bakimm??
Senin neden modun düştü??
Hani rakibem olmak istiyordun.Ben böyle rakibe istemem anacamm.Azıcık dişli olsilkelen kendine gell.
Ben daha bebek sanıyorddum.Ne güzel büyütmüş sayılırsın. Bir tane değil mi bebişin
Kız yok sana tatlı bak sakın sakın yeme kuzummm
Tarçınlı su iç. Form çayı iç. Ama kaçamak yoookkkk.Zaten çubuk yemişin.
Canım çok çok haklısın.Sabret bile diyemem çünkü çok zor bi diyet.Birde meyve seviyorsann. Off yaniikızma ebrucum, ya böyle takılıp kaldım bi de çok uzun zamandır hiç yemiyorum ya meyve falan, artık sıkıldım sanırım, bi süre güçlendirme gibi oluyo sanırım böyle de
rakiben oldum ebrucum artık, bırakamazsın öle, dur daha cuma gelmedi :)
Çok normal cnm yaptıkça alışacaksın:)Bence dukan harika bisey diyetisyen dyetine bastan baslasaydin bence yine kilo verirdin vcudun dukan alisti kiloda verdin smdi baska bi yonteme gecnce kilo alman normal ki dukani birakinca kilo alinir diyo zten dulanamca en gzeli btun evreleri tamamlamak hic morlini bozma asil dahada hirslanman lazm incecik tazecik bi gelin olucaksn sen canim ben 65 kiloyla gelin olmustum byumda 1.60 dusun ama kilolu durmuyodum normal kilolu durmuyodum senin boyun kac bilmiyorum boyun uzunsa 65 kiloda olsan bile yine incecik gelin olucagindan eminim 1 2 kiloya takilma dukana geri donduysende bence brakma canim 1+1 seklinde seyir evresnde devm et
Hmm dgru soluyosun canim sen elma yiyerek sorununu cozdun bende form cayi icerek sorunumu cozdumayy insallah bu ay daha gzel kilo veririm canm saol
Ya ben en fazla 20 tane yapabiliyorum ilk gun icin 30 tane cok degilmi
Bide plank nasil 1 dkika durabiliyosun @w e n d y yok artik dyorum brawo simdi yazini okuyunca bende bi denim dedm 10 sn anca durabildim ilk dkikadan zangir zangir titredm resmen
Bende kendimi guclu sanirdim
Bende haberi görünce aynını dedimm.Ahh ne hayallerim vardı diye
Gerçi anneme benzediysem telefon fırlatırım da o da ayrı konu :))
Annem 5-6 tane telefonu hiç etmiştir de biraz ünlüdür bu konuda
O neki??
Sütün çeker falan diyolar öyle bişey mi??
Gerçek mi??
Canım çok çok haklısın.Sabret bile diyemem çünkü çok zor bi diyet.Birde meyve seviyorsann. Off yanii
Ama sende keremcem gibi birkaç hafta ara verebilirsin.Mesela lahana seviyorsan lahana diyeti yap onda sebze de meyve de vardı. Lahanayla istediğin kiloya inince koruma evresinde dukana devam edeersin olma mı??
Hem bir hırs bir azim gelmiş olur.Daha sıkı sarılırsın dukana
ama bak menümü yazayım
sabah
5 köfte küçücük 5 diyom ama 3e denk
3 kaşık yoğurt
ara küçük paket tulzu çubuk
öğlen 1 kase yoğurt içine 2 kaşık yulaf ezmesi pul biber kinoa +limon
akşam yoğurt + kinoa + pul biber + limon
tuzlu çubuk bu menüde etkisiz kaldı bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?