- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.021
hoşgeldin canım ben 1 -1 ay oldu buraya katılalı sen yoktun sanırım ozamanHEEE size süpriz yaptım
Evet bitti şimdik kızçemle kızkıza kaldık
Herkes yaptığının bedelini ödemeli tatlım bu hayat çok kısa kimsecikleri kara gözüne kara kaşına afetmem taaammmııı
Unutmadan menümü yazayım
Sabah
1 bardak çay
4-5 zeytin
Küçüçük çatal ucunla beyaz peynir
Yarım dilim ekmek güya 1 dilim yiyecekdim saçımdan kıl düştüüüü
Öğle
4 çilek
100 gr yoğurt
1 küçük sandeviç içinde sadece 1 dilim salam vardı sabah hazırlayamadım
1oo gr elma püresi
Akşam
Çayyy tek şekerli
4-5 tuzlu kraker
2 litre su
Spor olarak 1 saat tüm fitness aletlerine bindim
sadece akşamları yiyecekmiş canım bütün gün yendiği zaman 2 günden fazla yapmayın diyolarAy tadıda feci oluyor...
@Pdr93 o kür sadece haftada iki gün yapılıyor bak zarar verir Allah korusun...
İnş kısmet olursa gorusuruz inşcanım sınav 2 gün sürüyor cumartesi sabah bi başlıyor pazar günü akşama kadar
bi kaç gün erken gelip gezmek istiyorum aslında öyle bişey olursa görüşelim valla çok isterim seni tanımayı
Ay keşke senin kilonda olsam..sadece akşamları yiyecekmiş canım bütün gün yendiği zaman 2 günden fazla yapmayın diyolar
tadı acımsı oluyor evet benimde denemediğim şey kalmamış zayıflama uğruna
İlk geldiğimde buradaydı biliyorum menuleriniAyşecim savurganda senin gibi hiç kaçamaksız çok güzel kilolar verdi...
Ay keşke senin kilonda olsam..
Bugün yine böyle cıslara saldırasım var...
inşallah canım :))İnş kısmet olursa gorusuruz inş
sorma yaa benim de canım trileçe istiyo sabah alcaktım pastaneden yol üstünde gördüm geri vazgeçtim küçük ev poğaçasından alıp çıktım içim gitti ...Ay keşke senin kilonda olsam..
Bugün yine böyle cıslara saldırasım var...
Sorma eşim getirmiş yine halley kitkat probis daha bilumum biskuviler yüzüne bile bakmadimm lahana yiyip teselli bulayimbenim de var.... tuzlu çıbık yedim bir küçük paket...... tatlı yemmek için zor duruyorum..
halley miiiiSorma eşim getirmiş yine halley kitkat probis daha bilumum biskuviler yüzüne bile bakmadimm lahana yiyip teselli bulayim
Tesekkur ederım degısık duruyor gercekten deneyecegımm
yok canım mali müşavirlik yeterlilik sınavı ankaraya gidicem martta inşallah
evet önce fazlalıklar atılmalıı
tamam canım tarif vereyim ama ölçü kullanmıyorum ben göz kararı
fasülyeler ıslatılır sonra düdüklüde haşlanır
ayrı bi kapta sosu hazırlanır tahin sirke sarımsak limon suyu karıştırılır fasülyenin suyundan biraz katıp kıvam verilim ben bi kaşık kadar fasülyeyi çatalla ezip içine katıyorum oda kıvam veriyor
fasülyeler servis tabağına alınır birazda suyundan koyulur üstüne sostan azar azar katılıp karıştırılır yeterli gelecek kadar
üstüne maydonoz , yarım ay kesilmiş ince soğan küp doğranmış domates ve 1 adet haşlanmış yumurta doğranır zeytinyağı gezdirilir
Hayırlısı olsun.Çok daha mutlu ol.Hoşbulduk bebişim bundan sonra burdayım dobilik olarak
İyiyim datlummm öyle iyiyimkiii bak 76 kilo oldumkızz valla yemiyom üstelik eski halimdende zayıfım ama iri kemikliyim ben anacım şimdi onları eritecem inşaallahh umarım
Hoşbuldum tatlımm
Hoşbuldum canımvalla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıx sorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldı en çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar
Esimde ulkerde calisiyor aylık paket var bunda hem 8 li büyük halley hemde atistirmaliklarin olan paketlerden varhalley miiii
ben ilkokula giderken babam ülker de çalışıyordu bi kamyonu vardı hergün sayım yapardı arkasında annemle bende inerdik yardıma çikolota bisküvi cennetine düşmüş gibiydim ama yiyemezdim firmaya ait diye.. babam her ay 1 kutu halley getirirdi yiyelim diye annem de saklardı günde 1 tane verirdi yalaya yalaya yerdim hemen bitmesin diye
rica ederim canımTesekkur ederım degısık duruyor gercekten deneyecegımm
ayy ben senin çizgini yerim betüşümmhayır ezilmemeli... uğraşırım ama keyfimden ödün veremem :))) temebelim ama bir çizgim var :))))
canım nilgün de söylemiş listemiz dolu ama listeye girmeden motivasyon amaçlı katılabilirsin mezun olanlar olunca girersin şimdi izinden dönemeyen arkadaşlar var söylemesi ayıpSlm kızlar takımınıza katılmak ıcın geldım fakat doluymuş galıba takımınız benide aranıza alırsanız sevinirim hergün bildirimde bulunmaya çalışırım ınsallh 24 yaşındayım 1 oğlum var ıstanbulda yasıyorum 75 kıloyum 174 boyundayım @azaydidem arkadaşıyım
haa demek lise arkadaşın ne güzel
kızlar ankara buluşması yapalım en iyisicanım sınav 2 gün sürüyor cumartesi sabah bi başlıyor pazar günü akşama kadar
bi kaç gün erken gelip gezmek istiyorum aslında öyle bişey olursa görüşelim valla çok isterim seni tanımayı
ne triliçesi kız unut triliçeyi bi de +1 deyken poaça almış bu cuma bi fazla gel terlikle kovaşayacam seni 1-2 dilim baklava ye dedik sen baklavaları götürdüninşallah canım :))
sorma yaa benim de canım trileçe istiyo sabah alcaktım pastaneden yol üstünde gördüm geri vazgeçtim küçük ev poğaçasından alıp çıktım içim gitti ...
hedeflerimize ulaşınca ödül günü yapalım beybi canımız ne çekiyosa not alıp o gün yiyelim
Eee bu kızarmış ekmek gibi görünüyor.Ahan da peksimetttEki Görüntüle 1908904
HOşbuldum tatlım nelerrr kaçırdın nelerrHoş geldin ben kaçırmışım kız boşandın mı ...
Nasılsın goruşemedik gitme daha kaç kilosun şuan....
Normalde şekersiz içerimde bugün hiç iyi değildimHerşeyin hayırlısı olsun çayı da şekersiz icersek iyi olacak ama menude hiç yemek yok biraz yemek ekle güçten dusersin böyle hafif sebze yemekleri et tavuk balık küçük parçalar halinde tamamdır ozaman
Burda düzenimi kurdum bebiş valla türkiyede maaşlara bakdım özel sektör çok az para veriyor ben o kadar çalışmaya burda iyi para kazanırım çok yakında yeğenim gelcek üni okumaya buraya benle kalcak zaten 4 bayan yaşıyacağız biri bekar anne 2 çoçuğuda var diğer kızlar üni öğrencisi bol şenlik bizi bekliyor aynı din farklı diller olcazHayırlısı olsun canım, dedigin dogru aslında hayat cok kısa gercekten :)
Eee sen Avustralya'da devam mı edeceksin? Buralara dönme durumun yok mu? Gerci dönme zaten ülkenin hali hoş degil de gene de merak ettim :)
Aman kıskanma bebişim yarın bakmışım bırakırım hep öyleyim ben boyum 168 kilom 76hoşgeldin canım ben 1 -1 ay oldu buraya katılalı sen yoktun sanırım ozaman
kilo boy kaç ? bide spor salonuna gidiyosun sanırım kıskandımm
hadi yaa ülker demi çalışıyor eşin .. bir zamanlar benim babamda çalışmıştı öyle paketlerden vermezlerdi babam bi tek halley getirirdi 1 koli kendi parasıyla mı alıyodu yoksa hediye mi onu bilmiyorum annemde saklardı yaa çocukluğumdan unutamadığım anılardandırEsimde ulkerde calisiyor aylık paket var bunda hem 8 li büyük halley hemde atistirmaliklarin olan paketlerden var
Etımek in aynısı sekerımmmEee bu kızarmış ekmek gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?