Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar benim iştahım muthis acildi habire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum napcam ben yaa?
Kilo alma konusunu hiç kafaya takma zaten o boyla 70'te bile çıtır görünürsün sen. :))
Ama bebeğin gelişimi için sağlıklı şeyler ye
Düzensiz beslenme
Bol ara öğünlü bir beslenme programı oıluştur.Süt,yoğurt, kuruyemiş ve sağlıklı protein al.Gün içinde sağlıklı tahılda dahil her gıda gurubundan yemeye çalış.

buluşalım kaptanım ama siz bize bişey de yedirtmezsiniz şöyle ağız tadıylan bi pastanede otursak pasta falan yesek terlikle kovalarsınız mazallah

ayy ama napim söz geçiremiyorum trileçe çekiyor canım yemedim ama valla ..
poğaça aldım evett dün protein günü yapmıştım da
valla baklava konusunda haklısınız ama cuma + gelmicem bu hafta 3 gün protein günü yapcam

Kız Ankara buluşmasında getiriyor ben sana geçmişi yadedersin Evet toplight kaptanimla diyo Ankara bulusmasi yapalım ikinci dönem çalışacağım ama haftasonuna boş olurum

olsun canım hayatında değişiklikler olmuş stresli günler geçirmişsin anladığım kadarıyla gider kilolar merak etme
önüne bak mutlu ol inşallah kiloda neymiş hepimiz güçlü kadınlarız kilolar korksun bizden

Kız Ankara buluşmasında getiriyor ben sana geçmişi yadedersin Evet toplight kaptanimla diyo Ankara bulusmasi yapalım ikinci dönem çalışacağım ama haftasonuna boş olurum
kaptanımız yedirtmez bana halley terlikle kovalar sonra beni ama sen getir ben bi lavaboya gitcem derim kenarda yerim gizlice

Bende dün 20 sn zor dayandım ama bugun çok rahat yaptım. Vucut alışacak.

benim de annem her gün bir tane verirdi.. şimdikilere ver yüzüne bakmıyolar :))) kinderden aşağısı kurtarmıyo bebeleri...

Merhaba hoşgeldim.Boyy maşallahh. Kilonda çok değill. Çabucak veririrsin.

benim de annem her gün bir tane verirdi.. şimdikilere ver yüzüne bakmıyolar :))) kinderden aşağısı kurtarmıyo bebeleri...
Ben kaçamak yapmadım heryerim ağrıyo bugün 2mile yaparsam bile yeticek ...çivi çiviyi söker hesabı ...
Ay birde kızmış leslie yap dedimde yapmadın diye hıh...

Ayy Ankara buluşması ayarlanirsa bana da haber verin mutlaka :))

Ne guzel valla bence de dönmeyin ya ben de burdan gidis imkanlarina bakiyorum, Avustralya bizi de alir mi ki :) once şu doktoranin bitmesi lazim gerci su an hamilelik de oldugu icin mecburen o da sarkti ama pılımı pırtımı toplayıp gidesim var buralardan :)
Valla elimden geldiğince oyle yapmaya çalışıyorum Ebrusum ama arada kacamaklarim da olmuyor degil tabi :) bi de dedigim gibi aksam yemeginde cok yiyorum ornegin. Oha diyorum kendime

ayy evet yaa yok ben petito istiyom falan daha ismini bilmediğim çeşit çeşit şeyler ... ahh bizde öylemiydii .. günde 1 tane halley yicem diye mutlu olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…