Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birgün yeriz ertesi günde protein yaparız
Biz acaba sakaryaya balık mı yemeyemi gitseydik önce hemde saglikli
Balıkla doyardik cisslara saldırmazlık @wendy gelde keşkül yiyelim yemenin dibine vuracaz bu gidişle [/QUOTE]

keşkül diyo yaaa........ ne yenir be şimdi... hiii 68 olurum yine... yok ben almiim... gerçi beni çağarmadın ama olsun :))))

Balıkla doyardik cisslara saldırmazlık @wendy gelde keşkül yiyelim yemenin dibine vuracaz bu gidişle

keşkül diyo yaaa........ ne yenir be şimdi... hiii 68 olurum yine... yok ben almiim... gerçi beni çağarmadın ama olsun :))))[/QUOTE]
Sende gel betusum sana da yerimiz var bu açık davet cnm isteyen herkes Ankaraya bir iki en iyisi biz ankaradakiler ne var ne yok evde hazirlayalim güzel bir piknik yapalım hep beraber

anaam susus ceza gelir şimdi, milletin aklına neler düşürüosunuz olm yaa, ben meyvenin dibine vurucam bu gidişle valla

ben dimedim onlar didi.... meyveleri emerek yek al ağzına mandalinayı geviş getirerek akşamı et... yutmak yok :))

hahaha yediğimi bi görseydin zaten, aynen öyleydi sonra birden akıverdi boğazımdan
Cnm bu tatli istiyorsa canın kakosuz muhallebi yap azcik tatlandırıcı bi kaşık mısır nişastası bi bardakta süt akşamdan yap sabah küçük dolap kaplarına köy işyerine gotur

Kızlar ya şuan kendime çok kızıyorum felaket bir menüm var paylaşmıyım bari...

paylaşta azıcık kızalım

napalım kardeş böyle .... kıtkanaat geçincez artık.... ayva alalım o ağazda erimezde namııssız :))
anaa hakkaten, mideme oturur böle, çok tok gibi olurum

Cnm bu tatli istiyorsa canın kakosuz muhallebi yap azcik tatlandırıcı bi kaşık mısır nişastası bi bardakta süt akşamdan yap sabah küçük dolap kaplarına köy işyerine gotur

ben tatlandırıcıdan meyve yapim en iyisi tatlı falan istemiom kız farkındaysan eksi portakal yedim, tatlı değil meyve istiom, vitamin eksikliğim mi var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…