- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.161
Pissin Betüşş. :)))ben dimedim onlar didi.... meyveleri emerek yek al ağzına mandalinayı geviş getirerek akşamı et... yutmak yok :))
Bitti mi bariunuttuuum :) su yok gidip su almam lazım...
Afiyet olsun..Kimin rakibesi iştee1,5 lt oldu ebruşum
Ayy yok inşallah yabtlbetul kız betüş inşallah ilerde diyabet falan olup tatlı yiyememek zorunda kalmam, diyetteyken sabrediom çünkü, Allah sağlık versin inşallah yaa
O da ne???Ay kız komşum getirdi sabah bahçesinde ayva ağacı var kocaman kocaman missss ekmek ayvası ne yapak yemiyekmi şimdi....:)
Canın mantı çekti herhal
Walla kursa giderken böyle bi kutlama yaptiydin bende koca bi tencere sarmistim herkes bayila bayila yedi wendy bilir bizim sarmamiz çok güzel olur incecik ama çok leziz
@wendy sen ne getirecek kız bide Kayserili olacan sende sıcak pidelerle beraber pastırma getir
Ya gene ne cok ceneniz düşmüş :)
Senin eşin bizle meslektas degil miydi yanlış mı hatırlıyorum? Ne işiniz olacak arastirma yaparsiniz :)) biz de eşimle hep doktora sonrasi bi yurt dışı yapalim diyorduk da artik doktora bitimini bile bekleyesim yok o derece sıkıldım buralardan
Yihaaaa ben marta karnim burnumda gelirim bana 2 porsiyon verin hepsindenKızlar Marta Ankaraya gelenlere hedef kilolarına ulaşmaları şartıyla kayseri lezzetleri yapacam ulasmayanlara yok çok mu fenayim ne
Yağlama
Yaprak sarma
Elmalı kurabiye
Bunlar benden ev yapımı Miss gibi hadi şimdi kendinize gelin zayıflamaya devam
Aslında senin meslek de aç kalmaz yurt dışında. Eczacılık mezunuydun değil mi ilac firmalari falan alir seni kuzum kalk gidelimAy beni de götürün ya
Aslında senin meslek de aç kalmaz yurt dışında. Eczacılık mezunuydun değil mi ilac firmalari falan alir seni kuzum kalk gidelim
Ya benim de işim hazir olsa ben de donmem vallahi :)Ay gidelim valla, aç kalmayız heralde :) baksana savurgan bile dönmüyo beğenilecek bişeyimiz kalmadı
kızlar sayenizde sigarayı azalttım yaa
normalde işten fırsat buldukça sigara içmeye çıkıyodum şimdi fırsat buldukça buraya giriyorum
bugün sabahtan beri 3 tane içmişimtebrik ediyorum kendimi ve size de teşekkür ediyorum
Darısı toptan bırakmana cnm ben hiç icmedim o mereti tüm arkadaş çevresi içer halbu kikızlar sayenizde sigarayı azalttım yaa
normalde işten fırsat buldukça sigara içmeye çıkıyodum şimdi fırsat buldukça buraya giriyorum
bugün sabahtan beri 3 tane içmişimtebrik ediyorum kendimi ve size de teşekkür ediyorum
Tamam bi kişi fazla yaparız nede olsa onun canı daha çok cekerYihaaaa ben marta karnim burnumda gelirim bana 2 porsiyon verin hepsinden
Darısı toptan bırakıp tiksinmene :)
ayy inşallah kızlarr bebek düşünüyom sınavdan sonra ozaman mecbur bırakmam gerekcek öncesinde bırakabilsem ozaman zorlanmam hem ...Darısı toptan bırakmana cnm ben hiç icmedim o mereti tüm arkadaş çevresi içer halbu ki
kızlar sayenizde sigarayı azalttım yaa
Walla kursa giderken böyle bi kutlama yaptiydin bende koca bi tencere sarmistim herkes bayila bayila yedi wendy bilir bizim sarmamiz çok güzel olur incecik ama çok leziz
Sen neredeydin aramaların aşkına koşarak gelebilinmihiç dayanamaaaam hiç dayanamam.... oyyy oyyy oyyy..... limon sıkaa sıkaaa yerim iki tencere bilem yerim....
Sen neredeydin aramaların aşkına koşarak gelebilinmi
O sarmaydi ya şehri sormuştum beniş yapıyoz burda :)) spordan sonra gene gelcem.... eve gidebilir isem şayet...
ayy masallah sana ya senin azminden banada lazimmmSorma eşim getirmiş yine halley kitkat probis daha bilumum biskuviler yüzüne bile bakmadimm lahana yiyip teselli bulayim
ayy cok guldm ya yalaya yalaya heehalley miiii
ben ilkokula giderken babam ülker de çalışıyordu bi kamyonu vardı hergün sayım yapardı arkasında annemle bende inerdik yardıma çikolota bisküvi cennetine düşmüş gibiydim ama yiyemezdim firmaya ait diye.. babam her ay 1 kutu halley getirirdi yiyelim diye annem de saklardı günde 1 tane verirdi yalaya yalaya yerdim hemen bitmesin diye
ayy zeynp nasallahi vat bence hic gerek yok diyet yapmasina azicik gobusu var vcudu cok gzel sen bosver hamur islerini ckar yeme dyet fln yapma dedm ama dnlemedi bende buraya cagrdm motive olsun dyeMerhaba hoşgeldim.Boyy maşallahh. Kilonda çok değill. Çabucak veririrsin.
ay kollarim ve belim cok agridi ama suan degilde omuzumdaki sorun gecince yaparim insallahÇok normal cnm yaptıkça alışacaksın:)
Bence ara verirsen dukandan sogursun canim bilmiyorum ama ben smdi birakir baska dyete gcersem afallarim tutunamam baska dyete dye dusunuyrum bide guclendirme yapmadan birakirsan geri alma sansin cok yuksek dikkat edin derim sana diyom amahahah, telefon diyosun, kız kıyamam bissürü para telim, kendimi atarım onu atamam şu an
evet canım inanmazdım ama varmış öle bişi, o günün akşamına ö-oldum hemde bilio musun
evet bi değişikliğe ihtiyacım var haklısın, cumaya kadar sabredeyim noolur noolmaz, cuma bi haftalığına değiştirebilirim olmazsa, sonramedusa38 yaptıuğı diyetinin sonucuna göre ona devam ederim olmazsa, dukan ara vermelik oldu bana kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?