Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben dimedim onlar didi.... meyveleri emerek yek al ağzına mandalinayı geviş getirerek akşamı et... yutmak yok :))
Pissin Betüşş. :)))
unuttuuum :) su yok gidip su almam lazım...
Bitti mi bari
1,5 lt oldu ebruşum
Afiyet olsun..Kimin rakibesi iştee
btlbetul kız betüş inşallah ilerde diyabet falan olup tatlı yiyememek zorunda kalmam, diyetteyken sabrediom çünkü, Allah sağlık versin inşallah yaa
Ayy yok inşallah ya
Allah sağlıklı bir ömür versin.
Ay benim incecik gibi olmak bir hayalimde kalmadı....
Hep şişko ve mutsuz olacağım galiba dun 78.7 bu sabah 78.5 aynı rakamlarda gezinip duruyom...[/QUOTE]
Yaa deme öyle bak sen bu şekil devamet çok yakında ineceksin 75'lere

Canın mantı çekti herhal

Hahah, çok sevmem ama epeydir yemedim, malum Kayseri sofrası oluyo, olmazsa olmazımız bizimde diye şeettim :)

Walla kursa giderken böyle bi kutlama yaptiydin bende koca bi tencere sarmistim herkes bayila bayila yedi wendy bilir bizim sarmamiz çok güzel olur incecik ama çok leziz

Off deme öle deme, lahana sarması düştü bak aklıma, lahana sarması diyeti mi yapsam?

@wendy sen ne getirecek kız bide Kayserili olacan sende sıcak pidelerle beraber pastırma getir

Pide tamam da pastırmayı herkes sevmiyo, sucuk getireyim ben :)

Ay beni de götürün ya

Yihaaaa ben marta karnim burnumda gelirim bana 2 porsiyon verin hepsinden

Bu haftaki tüm sporları, suları ve bitki çaylarımı senin hatrına içiyorum Ebru orticim ebrusonmez yüzünü Kara çıkarmayıp mezun olmam lazım malum :) 1 saat yürüdüm, mekik ve plank yapcam şimdi gidince.

Akşam annemlerdeyim eşim şehir dışında, inşallah annem ağzıma bişiler sokuşturmaz :) günü yoğurtla kapatayım inşallah :)

Darısı toptan bırakıp tiksinmene :)

Darısı toptan bırakmana cnm ben hiç icmedim o mereti tüm arkadaş çevresi içer halbu ki

Darısı toptan bırakıp tiksinmene :)

Darısı toptan bırakmana cnm ben hiç icmedim o mereti tüm arkadaş çevresi içer halbu ki
ayy inşallah kızlarr bebek düşünüyom sınavdan sonra ozaman mecbur bırakmam gerekcek öncesinde bırakabilsem ozaman zorlanmam hem ...
medusa38 canım hiç bulaşma zaten bi bulaşınca devamı geliyor iyiki içmemişsin hiç.. hem sağlığa hem cebimize zararlı 1 paket 8 lira veriyom az mıı ya dünya para gidiyor yok yere

tamamen bırakırsan bende seni tebrik ederim :)))

Walla kursa giderken böyle bi kutlama yaptiydin bende koca bi tencere sarmistim herkes bayila bayila yedi wendy bilir bizim sarmamiz çok güzel olur incecik ama çok leziz

hiç dayanamaaaam hiç dayanamam.... oyyy oyyy oyyy..... limon sıkaa sıkaaa yerim iki tencere bilem yerim....

Bugünkü menüm lahana 6.gun bugün biraz değişiklik yaptım menude
Sabah 10:30
Domates salatalık
Az peynir
2 haşlanmış yumurta
Cay
Öğle 14:30
Dayanamadım oğluna yedirdigim yoğurt çorbası danda içtim
Lahana corbasi
Ara 1 elma cay
Akşam 17:30
Lahana çorbası
3 tavuk pirzola
Cacık
120 mekik
1 dakika plank yapacam ama öyle doydum ki bira z beklemeliyim
Su 2lt
inatettimolacak morordek nilsub toplight T tatlitambak matilda34

Sorma eşim getirmiş yine halley kitkat probis daha bilumum biskuviler yüzüne bile bakmadimm lahana yiyip teselli bulayim
ayy masallah sana ya senin azminden banada lazimmm

ayy cok guldm ya yalaya yalaya hee

Merhaba hoşgeldim.Boyy maşallahh. Kilonda çok değill. Çabucak veririrsin.
ayy zeynp nasallahi vat bence hic gerek yok diyet yapmasina azicik gobusu var vcudu cok gzel sen bosver hamur islerini ckar yeme dyet fln yapma dedm ama dnlemedi bende buraya cagrdm motive olsun dye

Çok normal cnm yaptıkça alışacaksın:)
ay kollarim ve belim cok agridi ama suan degilde omuzumdaki sorun gecince yaparim insallah

Bence ara verirsen dukandan sogursun canim bilmiyorum ama ben smdi birakir baska dyete gcersem afallarim tutunamam baska dyete dye dusunuyrum bide guclendirme yapmadan birakirsan geri alma sansin cok yuksek dikkat edin derim sana diyom ama medusa38 diyetine gozum kaymiyo degil hani cok cazip geliyo aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…