- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.141
Kızlar Marta Ankaraya gelenlere hedef kilolarına ulaşmaları şartıyla kayseri lezzetleri yapacam ulasmayanlara yok çok mu fenayim ne
Yağlama
Yaprak sarma
Elmalı kurabiye
Bunlar benden ev yapımı Miss gibi hadi şimdi kendinize gelin zayıflamaya devam
Onu dusundumde beklemez diye hemen sisiyorya tencere getirip pikniktemi pisirsekyağ mantısı ya da tepsi mantısı yok mu? normal mantı da olur
Kızlar Marta Ankaraya gelenlere hedef kilolarına ulaşmaları şartıyla kayseri lezzetleri yapacam ulasmayanlara yok çok mu fenayim ne
Yağlama
Yaprak sarma
Elmalı kurabiye
Aaaa süpermiş bende haftada 2 gün protein yapıyorum herşey uygun bana ama şu çorba günü nasıl olcak ya ekmeksiz bide yemeksiz bütün gün çorba mı olcak ? siz ne zaman başlıyosunuz canım 1 hafta bi deneyin faydası olursa bende yapayımEvet matildayla bir program oluşturuyoruz kabataslak daha bi hafta yaptıktan sonra düzene oturur
Pazar ve perşembe günleri protein günümüz
Pazartesi sebze + meyve
Salı sadece sebze
Çarşamba çorba
Cuma yada cumartesi serbest ama sabah yada öğlen akşam hafif olacak
Cumartesi salata balık günümüz
Daha listelestirmedik daha ayrıntılı olacak aynı yemekleri yeriz öyle motive edici olacak
Canın mantı çekti herhalyağ mantısı ya da tepsi mantısı yok mu? normal mantı da olur
Walla kursa giderken böyle bi kutlama yaptiydin bende koca bi tencere sarmistim herkes bayila bayila yedi wendy bilir bizim sarmamiz çok güzel olur incecik ama çok lezizelmalı kurabşye sevmem yaprak sarma tenceresini alır kaçarım....
ayy hadi inşallah ben işten ayrılcam evde şişmem inşallah iyice[/QUOTE]Aaaa süpermiş bende haftada 2 gün protein yapıyorum herşey uygun bana ama şu çorba günü nasıl olcak ya ekmeksiz bide yemeksiz bütün gün çorba mı olcak ? siz ne zaman başlıyosunuz canım 1 hafta bi deneyin faydası olursa bende yapayım
yok kız o zamana hepimiz incecik olcaz yaa 1 günlük yeriz ertesi gün dikkat ederiz
yaa ben arada kızınca atıyordum pek isabet ettiremiyodum ama olsun sinirim geçiyordu neyse artık atmayacaz
saat 5 olmadan ye bişeyler kuzum akşam saldırma yemeklereKızlar ya ben çok açım.
kızz naptınn huhuwwwKızlar Marta Ankaraya gelenlere hedef kilolarına ulaşmaları şartıyla kayseri lezzetleri yapacam ulasmayanlara yok çok mu fenayim ne
Yağlama
Yaprak sarma
Elmalı kurabiye
Çorbanın yanında salata turu olur cnmayy hadi inşallah ben işten ayrılcam evde şişmem inşallah iyice
aynen anlık olmamalı devamlı hale getirmeliyiz ben mesela akşamları yemicem hiçç özel günler falan hariç oda yılda 5-6 kere olur yani mesela istediğim kiloya düşünce bu protein günlerini de hafta da 1 e düşürcem ve sürekli yapcam .. anladım ki korbonhidratı ve şekeri çok tüketiyorum protein günlerinde en azından dengelemiş olurum biraz olsuntoz-pembe cnm biz yapalım sonuçları menüleri paylasacak zaten bakalım nasıl olacak artık ömürlü k beslenme düzeni olsun diyorum
Birgün yeriz ertesi günde protein yaparızyok kız o zamana hepimiz incecik olcaz yaa 1 günlük yeriz ertesi gün dikkat ederiz
yaa ben arada kızınca atıyordum pek isabet ettiremiyodum ama olsun sinirim geçiyordu neyse artık atmayacaz
Seviyorum seni....eee herıld yani..... ağaçtan natural bulmuşun yee yaniii.... aaa aaaaaa...... tatlı yicene onu yee....
aboww asırf bunları yemek için hedef kilonun altına inerim benKızlar Marta Ankaraya gelenlere hedef kilolarına ulaşmaları şartıyla kayseri lezzetleri yapacam ulasmayanlara yok çok mu fenayim ne
Yağlama
Yaprak sarma
Elmalı kurabiye
ayy onlarda güzel oluryağ mantısı ya da tepsi mantısı yok mu? normal mantı da olur
yaa bi tane balıkcı var sakaryada adını hatırlamıyom çiçekçilerin yanındaki balığı da çok güzel salatası da hem de zararlı olmaz[/QUOTE]Birgün yeriz ertesi günde protein yaparız
Biz acaba sakaryaya balık mı yemeyemi gitseydik önce hemde saglikli
yaa mantıklı aslında canım 1 hafta boyunca herşey yenebiliyor ben o ödül öğünüde tatlılara pastalara gömerim kendimiÇorbanın yanında salata turu olur cnm
Senin eşin bizle meslektas degil miydi yanlış mı hatırlıyorum? Ne işiniz olacak arastirma yaparsiniz :)) biz de eşimle hep doktora sonrasi bi yurt dışı yapalim diyorduk da artik doktora bitimini bile bekleyesim yok o derece sıkıldım buralardanCanım işminkanları çok daha iyi oluyor oralarda :))
Bende gidelim diyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor.Hatta ne işimiz var diyoo
Senin eşin ne iş yapıyor merak ettim.
O kadarda olsun canım.Arada kaçamak yap bişey olmaz.Dediğim gibi zaten ideal kilonun altındasın.Doğumdan sonrada hemen verirsin sıkıntı olmaz.
Walla herkes hedefe ulaşsın bunlar kolay kaptanım piknik içinde artık altinparkta buluşuruzsaat 5 olmadan ye bişeyler kuzum akşam saldırma yemeklere
kızz naptınn huhuwww
hemen geliyomm süpersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?