- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.241
Anladım canım eşinle aynı işi yapıyorsıunuzYa gene ne cok ceneniz düşmüş :)
Senin eşin bizle meslektas degil miydi yanlış mı hatırlıyorum? Ne işiniz olacak arastirma yaparsiniz :)) biz de eşimle hep doktora sonrasi bi yurt dışı yapalim diyorduk da artik doktora bitimini bile bekleyesim yok o derece sıkıldım buralardan
Hemende küsüyor tatlı şey.Sen bi yolunu bulursun canım.Sağol tatlım desteğin içinçok şükür bitti bide ex eşim kabullense anlamıyor bitti herşey anlamıyor anlatamıyorum sürekli bahanesi var evimize gelmek için yok kızı onu istemiş yok bunu istemiş enterasan olanda kızımda dadyy dadyy unutmamışsın deyip boynuna atlıyor yeni enişte bulmam lazım acilen yoksam kurtulamıyacam
Kızzzz ne atar gider yapıyon ağlarım bakya işden dolayı bide bu olay canım iyice sıkıldı gündüz hiç yemeyip gece yedim bide migrenim tuttu o dönemler gündüz iş eve gel yat gece 1 kalk gündüz afedersin kustuğum için. 3 hafta hep böyle oldu neyseki bitti kabuslarım kızzz benim çalıştığım yerdeki restaurantta yemek benim günlük maaşım kadar sen biliyonmu üstelik randevusuz adamı vururlar diğerleride hamburger cips kola üçlüsü evden yapıcam artık yada firmayla anlaşıcam birgün önceden alırım işe götürürüm
İyi yapmışsın canım.Azıcıkda olsa kilo verip eski haline döner inşş.ayy zeynp nasallahi vat bence hic gerek yok diyet yapmasina azicik gobusu var vcudu cok gzel sen bosver hamur islerini ckar yeme dyet fln yapma dedm ama dnlemedi bende buraya cagrdm motive olsun dye
Canım süperssin sen bu gidişle aralık ayını görmeden mezun olacaksın.Bu haftaki tüm sporları, suları ve bitki çaylarımı senin hatrına içiyorum Ebru orticimebrusonmez yüzünü Kara çıkarmayıp mezun olmam lazım malum :) 1 saat yürüdüm, mekik ve plank yapcam şimdi gidince.
Akşam annemlerdeyim eşim şehir dışında, inşallah annem ağzıma bişiler sokuşturmaz :) günü yoğurtla kapatayım inşallah :)
Bak süpersin.. Olumsuz düşünme süper bir gelin olacaksın.Merhaba fıstıklar. Dukanin gücü ile ilk günde 1.2 kilo gitti. Dün 77.3, bugün 76.1.
Teşekkürler Piere
Canım süperssin sen bu gidişle aralık ayını görmeden mezun olacaksın.
Ne kadar indirmeyi dusunuyrsun. Bence çok da etkilemez 2 hafta falan uzar.ay ağzından bal damlıyo ebruşum, hedefi aşağı çekmeyi planlıyorum aslında ama listeye girmek isteyenlerde var, nasıl yapsam bilemiyorum
ee napayım kızz anacım 1 tane verirdi bitmesin diye yalaya yalaya yerdimmayy masallah sana ya senin azminden banada lazimmm
ayy cok guldm ya yalaya yalaya hee
ayy zeynp nasallahi vat bence hic gerek yok diyet yapmasina azicik gobusu var vcudu cok gzel sen bosver hamur islerini ckar yeme dyet fln yapma dedm ama dnlemedi bende buraya cagrdm motive olsun dye
ay kollarim ve belim cok agridi ama suan degilde omuzumdaki sorun gecince yaparim insallah
Bence ara verirsen dukandan sogursun canim bilmiyorum ama ben smdi birakir baska dyete gcersem afallarim tutunamam baska dyete dye dusunuyrum bide guclendirme yapmadan birakirsan geri alma sansin cok yuksek dikkat edin derim sana diyom ama @keremcemim diyetine gozum kaymiyo degil hani cok cazip geliyo aslinda
ben martta sınav için gidicem gitmişken buluşalım dedik valla ne güzel olur sende atla gel canımHayyy ceneniz tutulmasin sizin emi gozlerim kanadi resmen
Bu arada Ankara bulusmasi mi varmis,h.sonu olursa atlar gelirim belkim günü birlik
napalım şimdiki bebeler şanslı öyle şeyler elleriinin altında biz istediğimiz zaman yiyemezdik öyle çaklıtları gofretleri buluncada tadını çakara çıkara yerdik dimi amaKonulari okuyamadm tam kim nereye gidiyor acaba fransz kaldm biraz
toz-pembe kiz sanada ne guldum ya yalaya yalaya yiyoduk dedin ya bende yapmisimdr onu cocukken hic yabanci gelmedi
spor leslie 1
jillian level 1
kendimi bir de videoya çektim... yok yani can çekişen kıyıya vurmuş bir balina gibiyim kesinlikle ne leslie bacımıza ne jillian ablamıza benzemiyom :))))
malesef hayatın boyunca göreceksin onu canım kızınız için illaki görüşmeniz gerekecek .. umursama oda alışma evresindedir erkekler biraz zaman geçince dank ediyor evinin kıymetini anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor.. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına gençsin daha kimler çıkar karşına merak etme .. şimdi bide zayıflicaz burda oo ozaman fıstıkk gibi olursun kaybedenler utansınnSağol tatlım desteğin içinçok şükür bitti bide ex eşim kabullense anlamıyor bitti herşey anlamıyor anlatamıyorum sürekli bahanesi var evimize gelmek için yok kızı onu istemiş yok bunu istemiş enterasan olanda kızımda dadyy dadyy unutmamışsın deyip boynuna atlıyor yeni enişte bulmam lazım acilen yoksam kurtulamıyacam
Kızzzz ne atar gider yapıyon ağlarım bakya işden dolayı bide bu olay canım iyice sıkıldı gündüz hiç yemeyip gece yedim bide migrenim tuttu o dönemler gündüz iş eve gel yat gece 1 kalk gündüz afedersin kustuğum için. 3 hafta hep böyle oldu neyseki bitti kabuslarım kızzz benim çalıştığım yerdeki restaurantta yemek benim günlük maaşım kadar sen biliyonmu üstelik randevusuz adamı vururlar diğerleride hamburger cips kola üçlüsü evden yapıcam artık yada firmayla anlaşıcam birgün önceden alırım işe götürürüm
Vayy masallahDünkü menümü yazayım hanımlar;
Sabah; 1,5 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir
Ara; şekersiz nescafe, 5'li çay, şekersiz türk kahvesi
Öğle; 4 yk yoğurt, yarım portakal, kalan dukan ekmeğim
Ara; şekersiz Türk kahvesi, elma
Akşam; 2 salatalık
Ara; şekersiz çay, türk kahvesi (misafirlik malum)
Yatmadan; 1 salatalık
Su; 2 lt'ye yakın
Spor; 50 dk yürüyüş (8000 adım) 2 set 20 sn plank
morordek inatettimolacak nilsub ebrusonmez
Pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 kase yoğurt
2 küçük hurma
Öğle
1 kase mercimek çorbası sade
1 dilim sucuklu tost
Akşam
1 parca haşlama et
1 kaşık pilav
Spor
Plank 20 sn
Salı
Kahvaltı
1 kk Peynir
Yarım domates
Şekersiz çay
Öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık pilav
Ara:
3-4 kaşık yoğurt
1 mini elma
Akşam:
Çeyrek ekmek ton balığı
5 kaşık bezelye yemeği
Spor: leslie 4 miles
Plank ve mekkik
Su: 2 litre
Ne kadar indirmeyi dusunuyrsun. Bence çok da etkilemez 2 hafta falan uzar.
Kesinlikle sadece bana uygun şeyleri bulduğum zaman sorun kalmıyor. Benim vucudumda zayıflamanın en önemli şartı akşam yemeğini 4-5 arasında ve çok hafif yemek.Bak süpersin.. Olumsuz düşünme süper bir gelin olacaksın.
Henüz belli değil canım önce mülakattan da geçmem gerekiyo. ama seçenekler arasında istanbul,izmir,ankara var.. belkim yanaşırım size birazGidip donmemenin yolu kendi imkanlarinla yurt disinda master/doktora programi bulmak, bizim bu ulkeden kimseye eyvallah etmeyip orada gecim yolunu da bulmak :) mesela benim oda arkadaşım Amerika'ya gitti doktoraya, orda asistanliga da kabul almıştı ayni zamanda. Turkiye'den burs falan almadigi icin donmese de olur.
Ama bence senin program da guzel, sonucta dönüşte işin hazirbak bize doktora bitiminde kapinin onune koyuyorlar :) senin dönüş yerin neresi gorunuyor peki?
ya sormaa.. antalya da havalar çok güzeldi tişört giyiyorduk kasım ayı bi girdi havalar birden soğudu kutup ayıları gibi yağlanmaya başladım üşümeyeyim diyeKızlar bu arada napıcam ben yaa.. dikkat ettikçe aç aç uyudukça kilom artmaya başladıregliye 10gün var daha şimdiden mi şişmeye başladım acaba ben yaa
Hahaha. Sen Adana'yı bir düşün. 50 dereceden 18 dereceye inince şoka girdik. Erzurumda yazın 20 derece olunca seviniyorlar.ya sormaa.. antalya da havalar çok güzeldi tişört giyiyorduk kasım ayı bi girdi havalar birden soğudu kutup ayıları gibi yağlanmaya başladım üşümeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?