Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu arada napıcam ben yaa.. dikkat ettikçe aç aç uyudukça kilom artmaya başladı regliye 10gün var daha şimdiden mi şişmeye başladım acaba ben yaa
Bende dün inanılmaz canım sıkkındı canım. Kızlar bilir. O kadar aç kalmaya, etmeye artı görünce çok sinirlenmiştim. Sana tavsiyem akşamları tarçınlı yoğurt ye sadece. Öğlen bol bol protein.

Kızlar bu arada napıcam ben yaa.. dikkat ettikçe aç aç uyudukça kilom artmaya başladı regliye 10gün var daha şimdiden mi şişmeye başladım acaba ben yaa
Özgecim aç kalmak bana da hiç iyi gelmiyo valla ne yalan sölim, aç uyumayıp yoğurt falan ye bari, ne kadar çok yersem ertesi gün o kadar mutlu ediyo tartı beni, sanırım az yedikçe metabolizmam duruyo

yeşil çayı abart bugün o zaman sende, regl'e varmış daha ama 10 gün öncesi 10 gün sonrası şubat ayında yokuz!

@w e n d y yağsız süzme peynir hangi markanınki acaba? Yağsız süzme olabiliyor mu. Bende alayım hemen

ay evde bakayım, ben %7'den düşük peynir hiç görmedim valla, mecburen onu yiyorum, diğer peynirler aşırı tuzlu geliyo bu yine idare eder durumda.

ya sormaa.. antalya da havalar çok güzeldi tişört giyiyorduk kasım ayı bi girdi havalar birden soğudu kutup ayıları gibi yağlanmaya başladım üşümeyeyim diye

deli kız

@w e n d y cim Ben marketlerde hiç yağsız süzmeye rastlamadım. Zaten süzmenin olayı yağlı olması. Yoksa o şekilde kalıp gibi duramıyor. Ben aşırı seviyorum süzmeyi. Ama yağı dukan için fazla dukan amca % 2'nin üstüne izin vermiyor. Bu sebeple ben sürekli lor tüketiyorum ya da yağsız dil peyniri....

Ben az yağlı yada light peynir alıyordum lordan bi sure sonra sıkıldı m Bimin Aknaz peynirinin yağ oranı dusukmus bi dükan sitesinde okumuştum arada aliyordum

Ben az yağlı yada light peynir alıyordum lordan bi sure sonra sıkıldı m Bimin Aknaz peynirinin yağ oranı dusukmus bi dükan sitesinde okumuştum arada aliyordum
O az yagli Aknaz bana aşiri kuru geliyor. Ve çok hızlı bozuluyor. Bu sebeple almıyorum genelde ondan.

Saç botoksu yaptır bibiğim. Muhteşem bişey...

@w e n d y ve KumraL_KrakeR yaaa sakın gitmeyin, ne mezun olması yaaa. Siz olmadan ne edicez biz.

yok be kuzum listeden çıkarız buralara devam, daha bu kiloyu koruma devresi var ki offf of

Sadece listeden çıkarlar burdan gitmezler bence dimi kizlar

aynen öyle canım

ay loru yiyemedim ki ben, olmadı valla, zaten 2 günde de bozuldu marketti talan ettim bulamadım %7nin altında da, valla protein olmasına bakıyorum artık, zaten tüm yemeklerim yağsız, ilerde de lor yemeye devam etmem nasılsa, bu haliyle bilsin vücut.

Henüz belli değil canım önce mülakattan da geçmem gerekiyo. ama seçenekler arasında istanbul,izmir,ankara var.. belkim yanaşırım size biraz
Hmm ben direkt üniversite de belli oluyor saniyordum. Neyse mulakati da gecersin insallah da yeri muhim degil, hepsi de buyuk şehir guzel yerler :) bazen cok sacma yerlere de gönderebiliyorlar

ebrucum menüler süper, sadece pilavdan vazgeçemeyenlerdensiniz heralde, pişince de 1 kaşık olsun yiyorum mu diyosun? şu kh bi süre çıkarsan olmaz mı?
Ayy aslında pilav evde pişirmem toplasan 2 senede 10 kere yapmamışım.Ama komşum göndermişti.Eşim de sağolsun pilav yemez dökmeyeyim diye yiyeyim dedim ama en sonunda döktüm. Keşke baştan dökseydim kendime eziyet ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…