Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnanmıyorum medusa38 sen 71'e indin mi? Harikasın hiç yavaşlama durma olmuyor sende. Tıkır tıkır iniyor senin kilolar. Azmine hayranım. Hızlandırmak için ben neler yapabilirim?
Walla cnm şimdi oğlumun kurstayiz arkadaşlar cok zayiflamasin diyor cnm ben geç vakit bile olsa sporunu yapıyorum pilates ve bugünlerde mekik plank mekik çok işe yarıyor artık göbek yavaş yavaş gidiyor bana yoğurt iyi geliyo mutlaka hergun yiyorum bugün 69.7 yimve lahananın son günü sonra kendi programımızı uygulayacagim

Ben 1 kilo falan indirecen sandım.
Evet çok zor gider56'dan sonra
Ben 100 gram eksi görsem deli gibi seviniyordum.

sağlık olsun, 1 kaşık çok değil zaten, bizim anneler akrabalar, senin de komşular fenaymış

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 6'lara düştün mü senn??? ve bunu böyle laf arasında mı sölüosun????

tebrik ediyorum canım, Allah 5'leri de görmeyi nasip etsin

Kızlar bu arada napıcam ben yaa.. dikkat ettikçe aç aç uyudukça kilom artmaya başladı regliye 10gün var daha şimdiden mi şişmeye başladım acaba ben yaa
Bende bugun bayağı artı çıktım ama hiç tartıya çıkamamış olduğumu düşümdüm. Bende regl bekliyorum 2 gündür ağrılar başladı. O yüzden artıları önemsemedim.
Ama senin daha on gün var.Şişkinlik için erken sanki
Belki yediğin bişey şişirmiştir. Ödem atıcı çaylar içsen etkili olabilir.

Canım afiyet olsun bence güzel.Ama akşam antep fıstığı çok olmuş.Kendimden biliyorum kilo vermeyi etkiliyor.1 avucu geçmemek lazım.

hafta sonu da ben öyleydim, 3 ay diyet dönemi süperdi regl benim için, ama bu hafta içim içime sığmıyodu sanki, geçti çok şükür, ama bitki çaylarına gömüldüm resmen

Cok kısa da degilmissin, 49 cok zayif olur sana. Kaptan yardımcısı olarak yasakliyorum 49'a inmeni

bi 55'i görsem belki ona göre karar veririm zaten canım, şimdilik sıkıntı yok no problem

Bişey deyim mi hayranım sana gerçekten. Daha iki hafta önce 75-76 lardaydın yanlış hatırlamıyorsam. Sana lahana baya iyi geldi. Lahanayla bir haftada ne kadar gitti?

Aslında hepimiz için geçerli o ahh bir alışabilsek çok güzel kilo verecez deben yapamıyorum
İşte ben kendime hazırladığım zayıflama çizelgemin gerisinden geldiğim için yapmaya mecburum malesef... Düğüne kadar akşamları sadece tarçın, zerdeçallı yoğurt. Bazı günler yanına 4 kaşık sebze yemeği. Protein+ sebze günlerinde. Cumaya kadar bakalım 3 günde kaç kilo olacağım. Dün başladım bu akşam yoğurt yeme işine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…