- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.221
Ayy Ankara buluşması ayarlanirsa bana da haber verin mutlaka :))
Ne guzel valla bence de dönmeyin ya ben de burdan gidis imkanlarina bakiyorum, Avustralya bizi de alir mi ki :) once şu doktoranin bitmesi lazim gerci su an hamilelik de oldugu icin mecburen o da sarkti ama pılımı pırtımı toplayıp gidesim var buralardan :)
Doktora yapıyorsan alır benceneden araştırmıyorsun kuzum ben rahmetli ex eşimin sayesinde geldim sorgusuz sualsiz aldılar annemde dön diye tutturdu 2 haftadır aramıyorum çoçukmuşum gibi bide bağırıyor sankim ben bu hayatta tek yaşayamam sürekli bi koruma çabası nedir yaaaa hemen bi hak koymalar boğuyor beni artıkkk
Önce doktoranin bitmesi lazim iste, nasil birakip gidicemDoktora yapıyorsan alır benceneden araştırmıyorsun kuzum ben rahmetli ex eşimin sayesinde geldim sorgusuz sualsiz aldılar annemde dön diye tutturdu 2 haftadır aramıyorum çoçukmuşum gibi bide bağırıyor sankim ben bu hayatta tek yaşayamam sürekli bi koruma çabası nedir yaaaa hemen bi hak koymalar boğuyor beni artıkkk
BravoooooMisafırlerım gıttı yaptıgım hıcbır ıkrama elimi dahi surmedımm sekerler dedım kı kendıme haftasonu yedın ıstedıgını o yuzden hıc zorlanmadım eger haftasonu da sıkarsam bu sefer haftaıcı pes edıyorum o yuzden dogru yoldayım haftasonu daha rahat haftaıcı dısıplınlı devam edınce bu ıs oluyorrr aferın banaaa
Bravooooo
Sağol tatlım desteğin içinolsun canım hayatında değişiklikler olmuş stresli günler geçirmişsin anladığım kadarıyla gider kilolar merak etme
önüne bak mutlu ol inşallah kiloda neymiş hepimiz güçlü kadınlarız kilolar korksun bizden
Kızzzz ne atar gider yapıyon ağlarım bakArrtııkk yasakkk.Ne kadar kilo almışın ya sen.
Tamm hoş olmayan şeyler yaşadın ama bence artık diyete dönme zamanı :))
En son uğradığın da da yazmıştım sana beslenmen çok düzensiz diye bi rayına oturtsan zaten güzel kilo vereceksin.
Evde yapamıyorsan bile bir öğün lokantadan yemek sağlığın için çok daha iyi olur sankimm.
Onu da takıp peşime gidicemİnş mulakatida gecersin gayet güzel bi imkan önüne çıkan fırsatları değerlendirmek senin alanında da yurt dışında daha çok imkan var belki hiç donmrzsin belli mi olur bu uzaklığa sevgilin ne der orasını bilemem ama hazır fırsatın varken kariyerini tamamla derim koca bulunuyor ama kaçan fırsatlar geri gelmiyor
Ay bakalım canım nasıl olacak bı heves basvurduk sonu hayırlısı olur ınsallah..Allah herkesın gönlüne göre versinCanim insallah hersey gonlunce olur cok gzel bi firsatt inanin haftalardir saykladigim tek konu buralardan bende alip basimi gitmek istiyorummmmmmm
Bakalım ördekcim inşallah.. geri dönmesiz bi gidiş yolu varsa onu da deyiver bana gidip gelmemek de güzel fikirAaa gel gel sensiz olmaz
Ahaaa ciddi misin yaaa cok sevindimmmm! Ay hadi insallah sonraki asamalar da olur guzel bir kapı açılır önünde :)
Kilomu 65e revize ettigimi yazmsti ama eski kaptanim ayy bilemedm simdiCanım sen 466. etapta girmişsin listelere ve hedef kilon 65 degil, 60 imis. Bildigim kadarıyla sonradan hedef kilo yükseltilemiyor? Giriş kilona göre hesap yapınca senin mezun olabilecegin minimum kilo 64
KumraL_KrakeR (77.7/76.6/1.1/%1.42) yeni üye başlangıç tarihi 3 mayıs başlangıç kilo 80.2 hedef kilo 60
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-123#post-46584789
Dogru degil mi kaptanımtoplight ?
Gidip donmemenin yolu kendi imkanlarinla yurt disinda master/doktora programi bulmak, bizim bu ulkeden kimseye eyvallah etmeyip orada gecim yolunu da bulmak :) mesela benim oda arkadaşım Amerika'ya gitti doktoraya, orda asistanliga da kabul almıştı ayni zamanda. Turkiye'den burs falan almadigi icin donmese de olur.Bakalım ördekcim inşallah.. geri dönmesiz bi gidiş yolu varsa onu da deyiver bana gidip gelmemek de güzel fikir
Aaaa o zaman olur. Ben tek tek tum etaplara bakmadım tabi. Ozellikle mezuniyete ramak kala hedef kilo artirmak kabul edilmez yazmislar da karar defterine, ben ondan sey ettimdi. Onceden artirildiysa olabilir :)Kilomu 65e revize ettigimi yazmsti ama eski kaptanim ayy bilemedm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?