Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler hanimlar kizimdan goremedim menu paylasamadim bi turlu
Bugunku menum 2.safprotein gunum

Kahvalti 11.30
2 dilim hindi jambonlu 2 yumurta
1 kupa form cay

Arada su ve 1 kupa 5'i bi yerde

Ogle yapmadim ara ogun gibi oldu
Saat 16.00
1 hindistancevizli kcuk cikolata
2 kupa kiraz sapi cayi
Su

Aksam 19.00
2 firinda tavuk baget
2 kasik yulaf kepeli 3 kasik yogurt

Arada su ve 1 kupa 5'i bi yerde cayi

Su toplamda 2.5 lt
Spor 40 dakika yuruyus nilsub inatettimolacak toplight morordek

Misafırlerım gıttı yaptıgım hıcbır ıkrama elimi dahi surmedımm sekerler dedım kı kendıme haftasonu yedın ıstedıgını o yuzden hıc zorlanmadım eger haftasonu da sıkarsam bu sefer haftaıcı pes edıyorum o yuzden dogru yoldayım haftasonu daha rahat haftaıcı dısıplınlı devam edınce bu ıs oluyorrr aferın banaaa

Önce doktoranin bitmesi lazim iste, nasil birakip gidicem aslinda giderim de burs var, şartı da bitirmek, yoksa geri ödüyoruz. Ay aman neyse ya
Ex eşin senin oraya gitmene vesile olmuş iste bir de sana dunya tatlısı bir kiz vermiş. Her insanin hayatımıza kattığı bir sey var diye bosa dememişler

Bravooooo

Sağol tatlım desteğin için çok şükür bitti bide ex eşim kabullense anlamıyor bitti herşey anlamıyor anlatamıyorum sürekli bahanesi var evimize gelmek için yok kızı onu istemiş yok bunu istemiş enterasan olanda kızımda dadyy dadyy unutmamışsın deyip boynuna atlıyoryeni enişte bulmam lazım acilen yoksam kurtulamıyacam

Kızzzz ne atar gider yapıyon ağlarım bakya işden dolayı bide bu olay canım iyice sıkıldı gündüz hiç yemeyip gece yedim bide migrenim tuttu o dönemler gündüz iş eve gel yat gece 1 kalk gündüz afedersin kustuğum için. 3 hafta hep böyle oldu neyseki bitti kabuslarımkızzz benim çalıştığım yerdeki restaurantta yemek benim günlük maaşım kadar sen biliyonmuüstelik randevusuz adamı vururlardiğerleride hamburger cips kola üçlüsü evden yapıcam artık yada firmayla anlaşıcam birgün önceden alırım işe götürürüm

Onu da takıp peşime gidicem bitsin okulu o da başvurucak. bu programla gidince geri dönüp hoca oluyosun canım üni de.. bakalım hala pek umudum yok eglencesıne basvurduk ıste
Canim insallah hersey gonlunce olur cok gzel bi firsatt inanin haftalardir saykladigim tek konu buralardan bende alip basimi gitmek istiyorummmmmmm
Ay bakalım canım nasıl olacak bı heves basvurduk sonu hayırlısı olur ınsallah..Allah herkesın gönlüne göre versin
Aaa gel gel sensiz olmaz

Ahaaa ciddi misin yaaa cok sevindimmmm! Ay hadi insallah sonraki asamalar da olur guzel bir kapı açılır önünde :)
Bakalım ördekcim inşallah.. geri dönmesiz bi gidiş yolu varsa onu da deyiver bana gidip gelmemek de güzel fikir

savurgan ım sana da yazamadım hosgeldın tekrar aramıza kızlar gıbı aaaa dıye sormıcam bılıyodum zaten konusmustuk.. hakkında hayırlısı olsun bebegım cimcimeyle cok mutlu olun.. sen cok özel bi hatunsun hayattan ne istiyosan onu söke söke alırsın ondan

Kilomu 65e revize ettigimi yazmsti ama eski kaptanim ayy bilemedm simdi

Gunaydinlaar
Bakalım ördekcim inşallah.. geri dönmesiz bi gidiş yolu varsa onu da deyiver bana gidip gelmemek de güzel fikir
Gidip donmemenin yolu kendi imkanlarinla yurt disinda master/doktora programi bulmak, bizim bu ulkeden kimseye eyvallah etmeyip orada gecim yolunu da bulmak :) mesela benim oda arkadaşım Amerika'ya gitti doktoraya, orda asistanliga da kabul almıştı ayni zamanda. Turkiye'den burs falan almadigi icin donmese de olur.
Ama bence senin program da guzel, sonucta dönüşte işin hazir bak bize doktora bitiminde kapinin onune koyuyorlar :) senin dönüş yerin neresi gorunuyor peki?
Kilomu 65e revize ettigimi yazmsti ama eski kaptanim ayy bilemedm simdi
Aaaa o zaman olur. Ben tek tek tum etaplara bakmadım tabi. Ozellikle mezuniyete ramak kala hedef kilo artirmak kabul edilmez yazmislar da karar defterine, ben ondan sey ettimdi. Onceden artirildiysa olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…