- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.321
Ben robottan çekmiştim içine de kıvamı bağlayacak bişey koymamıştım. Ve çok çok acıydı 1 gün yiyip ertesi gün koca çorbayı döktüm. Pek güzel olmamıştı benim yaptığım.Ben içine ev salçası makarnalı sebze çorbası koydum ve blendardan çekmeden yedim kendimi yemek yiyorum diye kandirdim alistirdim hiç tiksinmedim
Saçın etrafını keratinle sariyorlar. Saçın o yolun görüntüsü tamamen ortadan kalkıyor. Ama etkisi 3 ay sürüyor.O nasıl bışey anlatsana
Yuh süper verirmiş ben zaten 70 e kadar dukan 70 ten sonra lahana düşünüyorum. Peki sıkılmadın mi 1 hafta aynı şeyi tüketmek ten yanında sadece meyve ve sebze tüketiliyor sanırım.Ben lahanaya 73.7 başladım 69.7 yim 4 kg ama aynı zamanda regldim daha çok giderdi yoksa sonra bi daha yapacam inş
Canım ya ben seni diğer takımda kilo veriyor diye düşünüyordum. Ne kadar kilo aldın?sevgili eski takımım
şimdi ben 20 mayısta 107,5 kilo ile yarışmadan ayrılıp ökküz gibi kilo alarak şimdii yarışmaya geri dönmek istiyorum.
6 ay 20 kasımda doluyor.
ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım?
bu arada @toplight kaptanım sen de hoşgelmişsin kürkçü dükkanına
Herkese ıyı aksamlarrr
Ayy o zamn ultra tebrikk.yok ebrucum valla üst üste de gelmiyo, değiyo birbirine ama ben eskiden kendimi kemikli sanırdım değilmişim meğer, küçüldüm iyice yaw, bi garip geliyorum kendime de
Ama kıskandımbak bak hemen birlik oldular
59 olamasan da 60 olursun canım.Asla pes etme aynen devam et. Su içmeyi de unutmasaol canım, senin için gaza geldim, 59 olmucak gibi bu hafta ama olabilecek en aşağısı yapmaya çalışıyorum işte
Çok acı koymuştum ve evet tadı kötüydü :))kilo mu aldırdı? tadı mı kötüydü? betüş de yiyemediydi en son @btlbetul devam mı lahanaya?
Bebek ana damarları emiyor sanırım..
Bu hatun iyice contayı yaktı
Sana da iyi akşamlar serveycik
Servey'de yaklaşık 1 sene sonraki halimi görebiliyorumBebek ana damarları emiyor sanırım..
Bende 25 ay keremin emzirdim bende o dönemde veremedim inş şimdi zayiflicaz bi daha almayacağız insbende kan vermiştim başlamadan önce, aslında aklımda var bi kan daha vereyim diyorum ama erteliyorum şimdilik, bende çok kilo alan biri değilim, benim sorunum vermede, hep sabitimdir, doğum sonrası hiç veremedim ama ezirme bende işe yaramadı ki 2 yaşına kadar emzirdim kızımı
2 avuç ama kabuklu kabuk hariç 1 avuç eder heralde .. nerden kıvırsam diye bakıyommCanım afiyet olsun bence güzel.Ama akşam antep fıstığı çok olmuş.Kendimden biliyorum kilo vermeyi etkiliyor.1 avucu geçmemek lazım.
Hangısıne dıyorsunuz acabaaaBebek ana damarları emiyor sanırım..
Bence çok karistirmamak lazım sogan domates biber birde ek bir sebze yeterli ben acı yapmadım sonradan pul biber koydum sadece birde suyu çok olmayacak tüm tadı gidiyor ozaman pırasa karnabahar yakıştı benceBen robottan çekmiştim içine de kıvamı bağlayacak bişey koymamıştım. Ve çok çok acıydı 1 gün yiyip ertesi gün koca çorbayı döktüm. Pek güzel olmamıştı benim yaptığım.
Gece gunduz kavramı yokkk ordegımm hava da kapalııı gece sankııı
Bu hatun iyice contayı yaktı
Sana da iyi akşamlar serveycik
Az kaldı memeden cekecek ıc organlarımııBebek ana damarları emiyor sanırım..
Bir programı var meyve sebze et esmer princ diye yok başka şeylerde var ya sıkılma dim hiçSaçın etrafını keratinle sariyorlar. Saçın o yolun görüntüsü tamamen ortadan kalkıyor. Ama etkisi 3 ay sürüyor.
Yuh süper verirmiş ben zaten 70 e kadar dukan 70 ten sonra lahana düşünüyorum. Peki sıkılmadın mi 1 hafta aynı şeyi tüketmek ten yanında sadece meyve ve sebze tüketiliyor sanırım.
Sen dukani birakma o zaman ya dugune kadar en azindan cinimMerhaba fıstıklar. Dukanin gücü ile ilk günde 1.2 kilo gitti. Dün 77.3, bugün 76.1.
Teşekkürler Piere
Evet bende o yuzden 65e yukseltmistim iyiki yukseltmisim ya yoksa mezun olamiyodumGunaydinlaar
Gidip donmemenin yolu kendi imkanlarinla yurt disinda master/doktora programi bulmak, bizim bu ulkeden kimseye eyvallah etmeyip orada gecim yolunu da bulmak :) mesela benim oda arkadaşım Amerika'ya gitti doktoraya, orda asistanliga da kabul almıştı ayni zamanda. Turkiye'den burs falan almadigi icin donmese de olur.
Ama bence senin program da guzel, sonucta dönüşte işin hazirbak bize doktora bitiminde kapinin onune koyuyorlar :) senin dönüş yerin neresi gorunuyor peki?
Aaaa o zaman olur. Ben tek tek tum etaplara bakmadım tabi. Ozellikle mezuniyete ramak kala hedef kilo artirmak kabul edilmez yazmislar da karar defterine, ben ondan sey ettimdi. Onceden artirildiysa olabilir :)
Bende mezun olucam hee gozlerime inanamiyrum ay bi duygusallastim noluyo banaKumraL_KrakeR @toplight
Hedef kilo revizesi 475.etapta yapilmis zaten, simdi baktim.
KumraL_KrakeR(72.9/72.7/0.2/%0,27)hedefini 65 e Revize ediyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-126#post-47365507
67 kg ile mezun olabilirsin Kumralcigim :)
Gunaydin guzellikGünaydın Hanımlar..
hahaha, servey geldiHerkese ıyı aksamlarrr
Bebek ana damarları emiyor sanırım..
Bende 25 ay keremin emzirdim bende o dönemde veremedim inş şimdi zayiflicaz bi daha almayacağız ins
Bazen kolumu ısırıyorumm yemek yememek ıcınnnBende 25 ay keremin emzirdim bende o dönemde veremedim inş şimdi zayiflicaz bi daha almayacağız ins
Eee napyrsnz bakalımmmmmhahaha, servey geldi
hahaha, ebru sende bombasın valla
inşallah canım
Ya bence olacaksın da kaptanımız başka bir şey daha yazmıs az once benim kafa karıstı :)Evet bende o yuzden 65e yukseltmistim iyiki yukseltmisim ya yoksa mezun olamiyodum
Bende mezun olucam hee gozlerime inanamiyrum ay bi duygusallastim noluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?