- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.361
kız savurgan ne oldu da koptunuz ay? çok merak ettim özel değilse tabien son cidden iyiydiniz ne ara koptunuz öle
Vay süper. Valla bende 1 haftada 4 kilo vermiş olsam bende sıkılmam harika gerçekten. Dediğim gibi 70 kilodan sonra lahanaya devamBir programı var meyve sebze et esmer princ diye yok başka şeylerde var ya sıkılma dim hiç
Bebeğim ben en son 13 ay önce 8.1 boyattım. 13 ayda diplerini uzattım benim diplerim küllü sarı zaten. Kaliteli bir mekanda güzel ombre yaptırmak istiyorum. Saçım ombre değilSenin saclar zaten ombre degilmi kiz gayet guzel aslinda
@w e n d y cim Ben marketlerde hiç yağsız süzmeye rastlamadım. Zaten süzmenin olayı yağlı olması. Yoksa o şekilde kalıp gibi duramıyor. Ben aşırı seviyorum süzmeyi. Ama yağı dukan için fazla dukan amca % 2'nin üstüne izin vermiyor. Bu sebeple ben sürekli lor tüketiyorum ya da yağsız dil peyniri....
Yaa masallah sana 6 rakamlarida gordun he sonund brawooWalla cnm şimdi oğlumun kurstayiz arkadaşlar cok zayiflamasin diyor cnm ben geç vakit bile olsa sporunu yapıyorum pilates ve bugünlerde mekik plank mekik çok işe yarıyor artık göbek yavaş yavaş gidiyor bana yoğurt iyi geliyo mutlaka hergun yiyorum bugün 69.7 yimve lahananın son günü sonra kendi programımızı uygulayacagim
Canim 1 ay oldu ben takima greli o siralar 78 lerdeydi bende 76 lardaydim kiz geldi gecti uzerine ezdi beniBişey deyim mi hayranım sana gerçekten. Daha iki hafta önce 75-76 lardaydın yanlış hatırlamıyorsam. Sana lahana baya iyi geldi. Lahanayla bir haftada ne kadar gitti?
Ayy ben yaptim tadi igrencti kos koca tencereyi cope dokmustum cok igrenc olmustu 1 kasik aldim gidip kustum o dereceBende denemek istiyorum aslında ama benim önceki lahana deneyimim pek iyi değildi.
Kaptanim simdiden cok gecmis olsuncanım hedef revizesi yaptıysan 65 e mezun olamazsın hedefe 2 kg kaldığı için sonuç kısımlarına bakılması lazım gecmişte sadece bunu gördüm henüz operasyona girmedim şimdi serum takacaklar fırsatım olursa gene yazarım
bence 4 kilo cok gzel 1 haftada bide masallah ama bu verdiklerin su biliyosun dimi bu dyeti braknca insallah kilo almazsn canmBen lahanaya 73.7 başladım 69.7 yim 4 kg ama aynı zamanda regldim daha çok giderdi yoksa sonra bi daha yapacam inş
bende kan vermiştim başlamadan önce, aslında aklımda var bi kan daha vereyim diyorum ama erteliyorum şimdilik, bende çok kilo alan biri değilim, benim sorunum vermede, hep sabitimdir, doğum sonrası hiç veremedim ama ezirme bende işe yaramadı ki 2 yaşına kadar emzirdim kızımı
sulumuydu benimkide suluydu degisik bsey olmstu ya ama ben o ayin sonunda hamile oldgumu ogrendim belki hamileydm ondan okadr midem bulandi dyorum ama yinede asla yapmamBen robottan çekmiştim içine de kıvamı bağlayacak bişey koymamıştım. Ve çok çok acıydı 1 gün yiyip ertesi gün koca çorbayı döktüm. Pek güzel olmamıştı benim yaptığım.
azaydidem Bence hem metabolizma hem de inanılmaz bir azim. Benim düğünüme ne kaldı kadın benden azimli..
Cnm bitince hafif beslenmen gerekiyor bi sure ben ilk yaptığında almamistiim ve süper göbek eritiyo lahanacanım peki bu lahanıyı yaptıktan sonra verdiğin kilolar geri geliyor mu
Kız ben kaçamak bisey yiyecek olsam bile 4 ten önce yiyorum çok geç yatiyorum yediklerimi kalmıyor dün gece siz uyurken saat 3 te ben 120 mekik yapıyordum benAynen canim hic kacamak yapmiyo super iradesi var gercekten ben surekli kacamak yapiorum dayanamiyorum ama bence sende azimlisin canim elinden geleni yapiosun ben inaniyrum dugununde incecik gelin olucaksin
Kız ben senide mi geçtim ben bile inanmiyorum okadar zayifladigimasurekli eşime soruyorum az göbek kaldı onuda verirsem Tamam 15 kg daha verecekSlm kizlarrrr bende bu hafta gzel gelicem galiba smdiden 1 kilo verdim 2 gun var daha i sallah hedefledigim kiloya duserim bu haftaki hedefim 69.5 di bu sabah tartida 70.1 gordum
Canım ya ben seni diğer takımda kilo veriyor diye düşünüyordum. Ne kadar kilo aldın?
Walla bana takılsanda zayifliyorum matilda 1.5 ay sabitti bana bi takildi oda bir ayda 5 kg verdi yaptığı kacamaklara rağmen ama en ufak yiyeceğini bile bana danıştı sende yaparsın önce stres yapma olacak olacak umudunu kaybettiğinde sık sık başarı öyküleri okuazaydidem Bence hem metabolizma hem de inanılmaz bir azim. Benim düğünüme ne kaldı kadın benden azimli..
Ben su kaybettiğini dusunuyordum çünkü öncesi dukanda fazla odemim yoktu yani lahanada yağ yakiyo ben normal kase ile günlük 4-5 kase yemisimdirYok canim ben peynirde %7 ye kadr izin verdigini biliyorum sut ve yogurtta %2 snir dye bliyorum
Yaa masallah sana 6 rakamlarida gordun he sonund brawoo
Canim 1 ay oldu ben takima greli o siralar 78 lerdeydi bende 76 lardaydim kiz geldi gecti uzerine ezdi beniondaki motebolizma kimsede yok galiba
Ayy ben yaptim tadi igrencti kos koca tencereyi cope dokmustum cok igrenc olmustu 1 kasik aldim gidip kustum o derece
Kaptanim simdiden cok gecmis olsun
bence 4 kilo cok gzel 1 haftada bide masallah ama bu verdiklerin su biliyosun dimi bu dyeti braknca insallah kilo almazsn canm
Bende 2 yasina kadr emzirdim kilo vericegime aldim homini girtlak yedm ama oda var sende benim gibi metabolizmasi yavas calisanlardansn bence canm keremcemim masallahi var uzayli dye bosuna demiyoz
sulumuydu benimkide suluydu degisik bsey olmstu ya ama ben o ayin sonunda hamile oldgumu ogrendim belki hamileydm ondan okadr midem bulandi dyorum ama yinede asla yapmam
Hadi bakalim hedefe az kalmış bende 69 olsam yeterSlm kizlarrrr bende bu hafta gzel gelicem galiba smdiden 1 kilo verdim 2 gun var daha i sallah hedefledigim kiloya duserim bu haftaki hedefim 69.5 di bu sabah tartida 70.1 gordum
Püf noktası suyu Az olacakYok canim ben peynirde %7 ye kadr izin verdigini biliyorum sut ve yogurtta %2 snir dye bliyorum
Yaa masallah sana 6 rakamlarida gordun he sonund brawoo
Canim 1 ay oldu ben takima greli o siralar 78 lerdeydi bende 76 lardaydim kiz geldi gecti uzerine ezdi beniondaki motebolizma kimsede yok galiba
Ayy ben yaptim tadi igrencti kos koca tencereyi cope dokmustum cok igrenc olmustu 1 kasik aldim gidip kustum o derece
Kaptanim simdiden cok gecmis olsun
bence 4 kilo cok gzel 1 haftada bide masallah ama bu verdiklerin su biliyosun dimi bu dyeti braknca insallah kilo almazsn canm
Bende 2 yasina kadr emzirdim kilo vericegime aldim homini girtlak yedm ama oda var sende benim gibi metabolizmasi yavas calisanlardansn bence canm keremcemim masallahi var uzayli dye bosuna demiyoz
sulumuydu benimkide suluydu degisik bsey olmstu ya ama ben o ayin sonunda hamile oldgumu ogrendim belki hamileydm ondan okadr midem bulandi dyorum ama yinede asla yapmam
Hoşgeldin kız, hatırladın mı beni bilmem, takım değiştirmiştin ama bi ara burada takılmıştık seninle :)çok çok çok fazla
Slm kizlarrrr bende bu hafta gzel gelicem galiba smdiden 1 kilo verdim 2 gun var daha i sallah hedefledigim kiloya duserim bu haftaki hedefim 69.5 di bu sabah tartida 70.1 gordum
vay arkadaş uyku da uyutmucak bize hatunKız ben kaçamak bisey yiyecek olsam bile 4 ten önce yiyorum çok geç yatiyorum yediklerimi kalmıyor dün gece siz uyurken saat 3 te ben 120 mekik yapıyordum ben
Ben su kaybettiğini dusunuyordum çünkü öncesi dukanda fazla odemim yoktu yani lahanada yağ yakiyo ben normal kase ile günlük 4-5 kase yemisimdir
Canımbende bu konudan korkuyorum. Başta saçma gelmişti ama herkes şimdi bebek istemiyorsun sonrada olmuyormuş falan diyorlar. Korktum sanki :)Gitmem ya nere gidiyom belki biraz gebelik tpigine sararim
Anam ben bu kadar bebek diyomda insallh hemen hamile kalirim Allahm aratmasindabu smile yanls oldu silemiyomda niyeyse
Muhteşemsin yaa :))Muhendıslık eğitiminde
Giren-çıkan= bırıkım
Prensıbıne dayalı cok ders vardı bence zayıflama olayı da öyle.gırenı azaltırsan bırıkım azalır yada cıkanı arttırcan ya sporla yada boşaltımla.
Böle dusununce sut bedenımde nasılsa, içtem denklemi etkıleme dıye dusunmustummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?