- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.581
canım aslında özge yapıyordu ama cok yoğun çalışıyo ama gerkes herkese yorum yapabilir şu ara takımda hastalıklar kol geziyo o yüzden atlsmalar oluyohayır o kadar trip var her yerde benim menüm yorumlanmadı diye, kimse kimsenin menüsüne yorum yazmıyo demek ki? benim de menüme kimseden yorum yok!Kaptanlarım buna bi çözüm bulalım, herkesin menüsünü herkes yorumlasın
toplight morordek @nilsub @inatettimolacak
Ayy çok isterdimm. :))kız beni bile gaza getirdin, psikolog musun sen, ne güzel yazmışsın
Evde var ama buzlukta :))kız beni bile gaza getirdin, psikolog musun sen, ne güzel yazmışsın
tamam canım, bakim bi ona.
ay bi gögüs falan alsan ne güzel sote yaparsın, ne var onun pişiceğinde?
Teşekkür ederim kaptanım.ebrusun dünki menünü kaçırmışım ama dünki sporun gözden kacacak gibi değildi
anaa servey 2 geldi
kuzlar az önce eve geldim biraz dinleneyim uykusuzluk çarptı
@wendy çörek otunun yağı soğuk sıkım olacak canım 1 tatlı kaşığı yemeklerden yarım saat önce içecek dikkat et hemen önce içersen iştah acıyor
Menülere yorum yapmayarak protesto ediyorum.
ebrusun dünki menünü kaçırmışım ama dünki sporun gözden kacacak gibi değildi
anaa servey 2 geldi
@wendy çörek otunun yağı soğuk sıkım olacak canım 1 tatlı kaşığı yemeklerden yarım saat önce içecek dikkat et hemen önce içersen iştah acıyor
Evde var ama buzlukta :))
Markete gidiyim mi?? Ayy bu tembellik beni öldürüyor. Tamm hadi ben hazırlanıp çıkayım o zman mantar ve tavuk göğüs alayım güzel bi sote yapayım..
Köriyi sadece balıkta denedim..Enfes oluyordu. Yakışıyor mu??
tamam kaptanım, hemen bulup alayım, diyet sonrası da lazım olur bu bana
ay mantarlı süper olur valla, köri seviyo muydun bilmiyorum, o da çok yakışıyo, hadi al da gel
Farkettim de her 5 mesajdan biri benimm...
Bana bi uzman bulun sıyırmışımm.
Desenize 3-5 aya hepimiz bebek istiyor olacağızz. :))
Senin ilk olacak değil mi??
Köriyi sadece balıkta denedim..Enfes oluyordu. Yakışıyor mu??
Babası subat o martta dogdu denk getıremedık 3 haftaylaaaaay kuzum, ince düşünceli kuzum, insanın annesi gidince (Allah uzun ömürler versin hepsine de) her türlü üzülür zatenama oğluşuna bişi diyemem, haklı çocuk, yapabilioduysanız onu da denk getireydiniz, bari babasına denk getireydin kız
Bıraktım deme fururymmmmmAyy çok isterdimm. :))
Aslında okulda da herkes derdi olduğunda yanıma gelirdi. İnsanların sıkıntılarını paylaşmak onlara umut ışığı olmak bana da iyi geliyor.
Sınıfta derdini sırrını anlatmayan yoktu yeminle :))
Beni bana bırakmadılarr...
Sosyoloji psikolaji mantıkk... Hepsini çok severimm. Sınıfta tek ders işlemeye hevesli bendimm :))
Ama biyolojiye bayılırım.Onun yeri daha başka :))
Eğer evlenmeseydim genetik mühendisliği istiyordum.
Eki Görüntüle 1909577 Geçen sene bugün
Tavuk ye ozaman cnm kalorisi de ete Gore daha dusuk balık derdim ama işyerinde zor olur belkimedusa38 canım bugün protein günü yapıyorum yarın eksi çıkmam lazım kaptana söz verdim haftasonu baklavaları yiyince +1 gelmiştim oda bana kızdı herneyse
sana bişey sorcam öğlen ne yemeliyim ? akşam yemeği yemicem gene .. kırmızı et mi yiyim yoksa tavuk mu hangisi daha etkili yarın eksi çıkmam lazım yaa
Kımıldamaya kımıldıyor canım ama daha henüz güclü olmadıgı icin hissedilmez yazıyor her yerde. Ama bence ben hissediyorum, hıh işteeee tekme atabilir ellerinde ayaklarında hareketlilik vardır diyoo belki kımıldanıyodur gerçekten onu mu hissediyosun acaba canım ?.. yaa hevesleniyom okudukça
Evet aradaki farkı yazarım, belki ben de diyecegim "aa evet ya onlar bebek hareketi degilmis" diye kimbilirkuzuum kırılmasın hevesin, boşver milleti sen, ben çok duymuştum ben hissediyordum diyeni, belki de hissediosun nerden bilicek herkes?? 20'den sonra yine sen karar ver asıl hareketleri hissedince.
Heh bi sen eksiktinhayır o kadar trip var her yerde benim menüm yorumlanmadı diye, kimse kimsenin menüsüne yorum yazmıyo demek ki? benim de menüme kimseden yorum yok!Kaptanlarım buna bi çözüm bulalım, herkesin menüsünü herkes yorumlasın
toplight morordek @nilsub @inatettimolacak
Ben o sekilde bakmayı tercih ediyorum Ebrusum, umarım cocuk dogunca da bu iyi niyetli bakıs acımı koruyacak sabrım olurNe iyi niyetli bir bakış :))
Hormonlar zaharrr
Kız sen pek gelmiyorsun buralara, gel bize takıl bize, yoksa veremezsin kilo falan :)merhabalar bayanlar bu hafta sanırım kilo olarak bekleneni veremeyeceğim gibi duruyor bir hafta sabit bir hafta 1 kilodan fazla gidiyor galiba, emin olamadım. bide ellerim falan şiş soğuktan mıdır bilmiyorum. bugün tartıldım ve 65.6 gözüküyorum. yarına kadar 1 kilo gider mi emin değilim. Bugün de niyetliyim. Yarına kadar bir şey yememeyi planliyorum nasipse. akşamı 7 zeytin bir incir yiyerek kapatacağım. Birlikte yendiğinde çok faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?