- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.561
8 de 1tk zencefıllı zerdecallı bal
11 de peynirli tost,2 yumurta, 10 badem
13 te elma
Humana tea
19da bıftek,peynirli salata,yoğurt
Sade tkahvesi
2lt su
Rezene
Benım menuyu kımse yorumlamıyor zatennn ebrucum sen yazmışın allahtan sagol arkadasımmm
hazır satan markalar da var canım .. tercih meselesi tabi .. ben diktirmeyi tercih ettim .. @Pdr93 canım bide artık gelinlik bakmaya başla derim.. ben 5 ay önce gelinlik bakmaya başladım 1,5 ay sonra karar verdim ve dikimine başlandıdeme öle kuzucum yaa, bugün saf protein yapsan olmaz mı? okulda tavuk şiş falan ye bari, lahana bozdu dengeyi anacım, kreker lapa yaptı sıkıntılandı, sen lahanadan sıkıntılandın, ben en iyisi dukana devam edeyim
valla gönlüne göre bişi denk gelirse ne uğraşıcak diktirmeyle, ben şahsen ilk giydiğim gelinliğe aşık oldum aldım ama vermedilerilla diktircez dediler, yani hazır da begensen kendinde çizsen dikecez diyolar @Pdr93
canım akşam yemekleri yemiyorum ben asıl amacım bu akşam yememek.. yaptığım diyet denebilir.. boyum 1,73 83 kilodan 63 kiloya düşmüştüm bu sayede geçen sene evlendim doğum kontrol hapı bide yeni bi düzene alışma falan derken 71-72 kiloya çıktım 1 buçuk aya yakındır burdayım 67,5-68 kiloyum şuan .. tabldot yemeği ben dışardan söylüyorum küçük kaplarda geliyoo baya baya az oluyo mesela dün arnavur ciğeri yedim kuşbaşı büyüklüğünde 6 parça anca vardı o derece az yanigeçmiş olsun ex-kaptanım
ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydımay özledim kız o zamanlarımı şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar
yaaaa ben menünü görmedim
çok güzelçok çok az yiyorsun ama
akşam yemeği yemiyor musun? öğlen ben de kuru fasulye nohut falan çıkmadığı sürece yemekhane de tabldot yiyorum bence porsiyonları iyi oluyor çok olmuyor. pirinç pilavı çıkınca yemem hiç çok kötü yapıyorlar çünkümenün güzel ama akşamı merak ettim
geçmiş olsun canım.. sen tam ben ayrılırkn girmiştin takıma 81 kiloydun sanki o zamanlar
en son hedefim 60 zaten ama bi hamilelik planım var o yüzden çok uzak bi hedef benim için o
Canım ben de 29 yaşındayım (henüz) 118 kiloyum gene.. 6 kilo doğan hep her zaman toparlacık ve her zaman da boğazdan kaynaklanan bi kilom oldu. ama lise 1 den sonra çok hızlı kilo alarak maalesef 140 a merdiven dayadım. sonra aşık oldum eridim birazcık. 103 kiloya kadar kk da 90 üstü grubunda ve 5.takımda düştüm (sene 2010) 97 kiloya da düğüne kadar düştüm. sonra aldım verdim aldım verdim ama 98 in altını hiç göremedim inşallah bu sefer görürüm 28 aylık bir kızım var. şubat ayında ikincisi için korunmayı bırakıcam. hayırlısı bakalım
Eneee hepiniz anlasip bugunu trip atma günü mü ilan ettiniz? Yetisemiom ben size
Menuler guzel mi degil mi yarin anlicaz, artı gelenlerin demek ki iyi degilmis menuleri, ona gore bi ayar cekicez artik
Sorma yaa ne nazli cikti bu takimhamile olan sen, trip atan biz
eee tekme atabilir ellerinde ayaklarında hareketlilik vardır diyoo belki kımıldanıyodur gerçekten onu mu hissediyosun acaba canım ?.. yaa hevesleniyom okudukçaIste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)
Allahim bi akıllı yok şu takimda ya
Ebrusum cok guzel bir menu umarim yarin guzel bir eksi ile geleceksin
Dogru vallahi yorumlamadim ben
Ama baya baya iyi bi fark vardi canim, insallah daha da incelip kugu gibi bir gelin olacaksin
Tamam yarin seni ekliyoruz alt listeye canimhadi bakalim guzel bi performans bekliyoruz senden :)
Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimiben sanmistim ki minik yavrum daha gucu kuvveti az oldugundan anca minik minik batma seklinde haber veriyor kendini amaaaa oyle degilmis
Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimiben sanmistim ki minik yavrum daha gucu kuvveti az oldugundan anca minik minik batma seklinde haber veriyor kendini amaaaa oyle degilmis
Benım kızım da 25 temmuzzz
Teşekkür ederim canım.canım gayet güzel menün
kendini yoğurda vermişsin
afiyet olsuunn
Haftaiçi devamlı girmeye çalışsan açığı kaparsınİş yoğunluğu biraz var ama ayın ilk haftası son haftası yıl başı yıl sonu yoğunlaşıyor sadece. Evde hiç giremiyorum ama maalesef
Ben ağlıyoomm bennnKim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur
Canım bu sefer kendine bir söz ver; sağlığın için, kendin için, mutlu olmak içinn...80 yeter zaten bana 90 a bile razıyım kız. boy 1.69
Senin için hangisi daha çok iyi olucaksa onu seç tabi :))ya diyetisyene özellikle takip edilmem açısından gerek var. bi sorumluluk yüklüyo. ayda 1 de yağ kas oranı ölçtürücem özel bi hastanedekociş umudu kesti benden
Tabi etiketlerim herkesleri benimle ilgileninn.Ahahah deli kız tüm takımı etiketlemişkız benim takımın yolunu bulabilmişliğim mi var. akşam yatağa düşmek suretiyle uyumuşum.. hatta düşerken uykuya dalmışım
Şimdi gelelim diğer konularaaaa
toplight kaptanım geçmiş olsun.. ben de olucam ama anesteziden uyanırken çok sacmalarım diye cekınıyorum kaçıyorum o yuzden.. buyuk kısmı atlatmıssın iyileşirken de sorun yaşamazsın inşallah
@Pdr93 tatlım cok fark olmus masallah sana.. daha da guzel olacak gelinliğini de kafana takma. hazırların bı yerını ıllakı begenmıyosun kafana göre diktir istediğini hem para çoktu sizde zatiii
nilsub orticim noldu paşaya iyi mi şimdi??
@KumraL_KrakeR kız krakerım sen de mı yavru yapacan kendıne.. yapın yapın doğurun gözümün önünde sizin yavrularınızı severım ben de napayım
Yeni gelen vardı sanırım @candy_candy hosgeldın canım sanırım sen gıtmıssın ben gelmısım bıraz kendınden bahset de bızde tanısalım
Benim adım Özge.25 yasındayım.istanbuldayım.y.lisansla boğusuyom. nısandan berı buralardayım. camış gibi yediğim için 95 kiloya kadar çıkmıştım 69 küsürlere indim cok şükür.. 2aydır spor yapamıyorum adam akıllı yoğunluk yüzünden.. bu arada k.yardımcı oldum ne ara oldu hatırlamıyomsöyliceklerim bu kadar yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum
Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın
Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.way ebruşum, hiç bişi yememişsin ki kız, makarnaa yerine söle bi protein olaydı helee, bomba olurdu bomba
Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.tamam kaptanım, çörekotu içiyorum derken 1 tk alıp çiğnicez mi? yoksa bu yağı-suyu falan mı? çok çok geçmiş olsun bu arada.
Tişikkirr ederimm.ebruşum merakla yarını bekliyorum, süppersin valla
Sizde beni tek bırakmayın o zamnağlama kuzum beni de ağlatcan
Kötü örnek aldımm.@servey takımın dengeyi bozdun bak bi kendi kendine konuşan daha oldu sayende
Söz mü??ağlama akşama ilgilencem ben sele iş çok patron kızıyo
Bak birkaç ay bırakmadan devam etsen süper motive olursun.ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydımay özledim kız o zamanlarımı şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar
Ağlayayım istiyon demiiyaaaa ben menünü görmedim
Sağolunn efeniimmçok güzelçok çok az yiyorsun ama
Bence gayet az yemişin ebru umm
Makarna yerıne badka sey yeden daha doyurucu olabılırdııı
Spor superrr
Gell dert ortağım gell.Benım menuyu kımse yorumlamıyor zatennn ebrucum sen yazmışın allahtan sagol arkadasımmm
Senin için hangisi daha çok iyi olucaksa onu seç tabi :))
Ve eşine isteyince neler yapabileceğini kanıtma
Kendine inan ki o da sana inansın.Bence bi 10 kilo vermeden diyete başladığını da söyleme :))
Bak daha çok gençsin. 1 tane yavrun var. Sende demişsin ikinciyi istiyorum diye neden daha sağlıklı bir anne olmayasın ki :))
Unutma her zamn imkan vardır.Sadece inan ve iste
Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.
Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.
Bugunde geç kaldım.et tavuk falan yetişmez..
Bilerek getırmedık adlında hersey o gunu gosterıyorduay kendi doğum gününe denk getiremedin mi ya
Neyse bırbırımızınkını yorumladık yaaa ona bakalımmGell dert ortağım gell.
Takımda isyan başlattımm..Eneee hepiniz anlasip bugunu trip atma günü mü ilan ettiniz? Yetisemiom ben size
Menuler guzel mi degil mi yarin anlicaz, artı gelenlerin demek ki iyi degilmis menuleri, ona gore bi ayar cekicez artik
Menülere yorum yapmayarak protesto ediyorum.Günaydın kızlar,
Dünkü menümü yazayım bende;
Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir
Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa
Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim
Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa
Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim)
su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama
inatettimolacak morordek nilsub ebrusonmez
Ne iyi niyetli bir bakış :))Iste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)
Allahim bi akıllı yok şu takimda ya
Ebrusum cok guzel bir menu umarim yarin guzel bir eksi ile geleceksin
Bilerek getırmedık adlında hersey o gunu gosterıyordu
İlerde ben öldüğümde dogumgununu kutlayamaz huzunlu olurr ondannnbir de oğlum var zaman kavramı yok cocukların biliyorsunuz, benım nıye aynı degıl ben de aynı gun dogabılırdım deyıp uzuldu daha dogmadan gel de ona anlatttt
Desenize 3-5 aya hepimiz bebek istiyor olacağızz. :))hazır satan markalar da var canım .. tercih meselesi tabi .. ben diktirmeyi tercih ettim .. @Pdr93 canım bide artık gelinlik bakmaya başla derim.. ben 5 ay önce gelinlik bakmaya başladım 1,5 ay sonra karar verdim ve dikimine başlandı
canım akşam yemekleri yemiyorum ben asıl amacım bu akşam yememek.. yaptığım diyet denebilir.. boyum 1,73 83 kilodan 63 kiloya düşmüştüm bu sayede geçen sene evlendim doğum kontrol hapı bide yeni bi düzene alışma falan derken 71-72 kiloya çıktım 1 buçuk aya yakındır burdayım 67,5-68 kiloyum şuan .. tabldot yemeği ben dışardan söylüyorum küçük kaplarda geliyoo baya baya az oluyo mesela dün arnavur ciğeri yedim kuşbaşı büyüklüğünde 6 parça anca vardı o derece az yani
hamilelik planı benimde var sınavım var mart ayında onu geçersem bide 63-65 kilo arasında olursam bebiş yapmak istiyomm
Senin ilk olacak değil mi??eee tekme atabilir ellerinde ayaklarında hareketlilik vardır diyoo belki kımıldanıyodur gerçekten onu mu hissediyosun acaba canım ?.. yaa hevesleniyom okudukça
ebrusun dünki menünü kaçırmışım ama dünki sporun gözden kacacak gibi değildiKızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
anaa servey 2 geldi
Suusss Ebrumm suuss canımmm..İçindenn ağğlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?