Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8 de 1tk zencefıllı zerdecallı bal
11 de peynirli tost,2 yumurta, 10 badem
13 te elma
Humana tea
19da bıftek,peynirli salata,yoğurt
Sade tkahvesi
2lt su
Rezene

valla bomba bi menü, örnek göstermelik inan, tebrik ederim serveycim

okul muhabbeti olmasa da keşke akşamı az daha erken yiyebilseymişin ama şartlara göre süpper

Benım menuyu kımse yorumlamıyor zatennn ebrucum sen yazmışın allahtan sagol arkadasımmm

ay ben gördüm de kızlar yorum yapmış diye bişi demediydim

hazır satan markalar da var canım .. tercih meselesi tabi .. ben diktirmeyi tercih ettim .. @Pdr93 canım bide artık gelinlik bakmaya başla derim.. ben 5 ay önce gelinlik bakmaya başladım 1,5 ay sonra karar verdim ve dikimine başlandı
canım akşam yemekleri yemiyorum ben asıl amacım bu akşam yememek.. yaptığım diyet denebilir.. boyum 1,73 83 kilodan 63 kiloya düşmüştüm bu sayede geçen sene evlendim doğum kontrol hapı bide yeni bi düzene alışma falan derken 71-72 kiloya çıktım 1 buçuk aya yakındır burdayım 67,5-68 kiloyum şuan .. tabldot yemeği ben dışardan söylüyorum küçük kaplarda geliyoo baya baya az oluyo mesela dün arnavur ciğeri yedim kuşbaşı büyüklüğünde 6 parça anca vardı o derece az yani
hamilelik planı benimde var sınavım var mart ayında onu geçersem bide 63-65 kilo arasında olursam bebiş yapmak istiyomm

eee tekme atabilir ellerinde ayaklarında hareketlilik vardır diyoo belki kımıldanıyodur gerçekten onu mu hissediyosun acaba canım ?.. yaa hevesleniyom okudukça

Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimi ben sanmistim ki minik yavrum daha gucu kuvveti az oldugundan anca minik minik batma seklinde haber veriyor kendini amaaaa oyle degilmis

kuzuum kırılmasın hevesin, boşver milleti sen, ben çok duymuştum ben hissediyordum diyeni, belki de hissediosun nerden bilicek herkes?? 20'den sonra yine sen karar ver asıl hareketleri hissedince.

Size küsicektim ama neyse kıyamam şimdi

canım gayet güzel menün
kendini yoğurda vermişsin
afiyet olsuunn
Teşekkür ederim canım.
İş yoğunluğu biraz var ama ayın ilk haftası son haftası yıl başı yıl sonu yoğunlaşıyor sadece. Evde hiç giremiyorum ama maalesef
Haftaiçi devamlı girmeye çalışsan açığı kaparsın
Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur
Ben ağlıyoomm bennn
Neyse sen bebenle ilgilen sana sonra çemkiririm.
80 yeter zaten bana 90 a bile razıyım kız. boy 1.69
Canım bu sefer kendine bir söz ver; sağlığın için, kendin için, mutlu olmak içinn...
ya diyetisyene özellikle takip edilmem açısından gerek var. bi sorumluluk yüklüyo. ayda 1 de yağ kas oranı ölçtürücem özel bi hastanede kociş umudu kesti benden
Senin için hangisi daha çok iyi olucaksa onu seç tabi :))
Ve eşine isteyince neler yapabileceğini kanıtma
Kendine inan ki o da sana inansın.Bence bi 10 kilo vermeden diyete başladığını da söyleme :))
Bak daha çok gençsin. 1 tane yavrun var. Sende demişsin ikinciyi istiyorum diye neden daha sağlıklı bir anne olmayasın ki :))
Unutma her zamn imkan vardır.Sadece inan ve iste
Tabi etiketlerim herkesleri benimle ilgileninn.
Bakk yoksa ağlarım
way ebruşum, hiç bişi yememişsin ki kız, makarnaa yerine söle bi protein olaydı helee, bomba olurdu bomba
Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.
Bugunde geç kaldım.et tavuk falan yetişmez..
tamam kaptanım, çörekotu içiyorum derken 1 tk alıp çiğnicez mi? yoksa bu yağı-suyu falan mı? çok çok geçmiş olsun bu arada.
Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.
ebruşum merakla yarını bekliyorum, süppersin valla
Tişikkirr ederimm.
ağlama kuzum beni de ağlatcan
Sizde beni tek bırakmayın o zamn
@servey takımın dengeyi bozdun bak bi kendi kendine konuşan daha oldu sayende
Kötü örnek aldımm.
ağlama akşama ilgilencem ben sele iş çok patron kızıyo
Söz mü??
ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydım ay özledim kız o zamanlarımı şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar
Bak birkaç ay bırakmadan devam etsen süper motive olursun.
yaaaa ben menünü görmedim
Ağlayayım istiyon demii
çok güzel çok çok az yiyorsun ama
Sağolunn efeniimm

kız beni bile gaza getirdin, psikolog musun sen, ne güzel yazmışsın

Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.

tamam canım, bakim bi ona.

Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.
Bugunde geç kaldım.et tavuk falan yetişmez..

ay bi gögüs falan alsan ne güzel sote yaparsın, ne var onun pişiceğinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kendi doğum gününe denk getiremedin mi ya
Bilerek getırmedık adlında hersey o gunu gosterıyordu
İlerde ben öldüğümde dogumgununu kutlayamaz huzunlu olurr ondannn bir de oğlum var zaman kavramı yok cocukların biliyorsunuz, benım nıye aynı degıl ben de aynı gun dogabılırdım deyıp uzuldu daha dogmadan gel de ona anlatttt

Eneee hepiniz anlasip bugunu trip atma günü mü ilan ettiniz? Yetisemiom ben size

Menuler guzel mi degil mi yarin anlicaz, artı gelenlerin demek ki iyi degilmis menuleri, ona gore bi ayar cekicez artik
Takımda isyan başlattımm..
Menülere yorum yapmayarak protesto ediyorum.
Iste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)
Ne iyi niyetli bir bakış :))
Hormonlar zaharrr
Allahim bi akıllı yok şu takimda ya
Ebrusum cok guzel bir menu umarim yarin guzel bir eksi ile geleceksin

ay kuzum, ince düşünceli kuzum, insanın annesi gidince (Allah uzun ömürler versin hepsine de) her türlü üzülür zaten ama oğluşuna bişi diyemem, haklı çocuk, yapabilioduysanız onu da denk getireydiniz, bari babasına denk getireydin kız

Desenize 3-5 aya hepimiz bebek istiyor olacağızz. :))

ebrusun dünki menünü kaçırmışım ama dünki sporun gözden kacacak gibi değildi

Suusss Ebrumm suuss canımmm..İçindenn ağğlaaaa
anaa servey 2 geldi
kuzlar az önce eve geldim biraz dinleneyim uykusuzluk çarptı
@wendy çörek otunun yağı soğuk sıkım olacak canım 1 tatlı kaşığı yemeklerden yarım saat önce içecek dikkat et hemen önce içersen iştah acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…