Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlar, sabah kuzenimin sancısı vardı hastaneye ugradım yanına, ebruşum ağlamış hemen, kuzum ağlamaaa kıyamam sanaaa, menü yorumun geliyo dur bekle

@Pdr93 kızım sana diyecek laf yok, süpper olmuşsun daha ne olsun, bu halinin bile gideri çok daha neler yapıcaksın 2 aya, takılma 38 beden muhabbetine çünkü sen o gelinliği begensende sana yine de vermeyip diktiricez dicekler, her türlü dikilecek yani, bi de onlar arkadan büzdürmeli olduğundan 40-42 bedene bile oluyo zaten, sıkıntı yok

Günaydın kızlar sabah sabah coşmuşsunuz

Ayy feyzosum ivit hala öğrenciyim 1000 yaşına kadar okicimm ben sanırım yoğunum şimdi malum vize dönemi deneyler filan çarşı pazar karıştı
Ahahah deli kız tüm takımı etiketlemiş kız benim takımın yolunu bulabilmişliğim mi var. akşam yatağa düşmek suretiyle uyumuşum.. hatta düşerken uykuya dalmışım

Şimdi gelelim diğer konularaaaa
toplight kaptanım geçmiş olsun.. ben de olucam ama anesteziden uyanırken çok sacmalarım diye cekınıyorum kaçıyorum o yuzden.. buyuk kısmı atlatmıssın iyileşirken de sorun yaşamazsın inşallah

@Pdr93 tatlım cok fark olmus masallah sana.. daha da guzel olacak gelinliğini de kafana takma. hazırların bı yerını ıllakı begenmıyosun kafana göre diktir istediğini hem para çoktu sizde zatiii

nilsub orticim noldu paşaya iyi mi şimdi??

KumraL_KrakeR kız krakerım sen de mı yavru yapacan kendıne.. yapın yapın doğurun gözümün önünde sizin yavrularınızı severım ben de napayım

Yeni gelen vardı sanırım candy_candy hosgeldın canım sanırım sen gıtmıssın ben gelmısım bıraz kendınden bahset de bızde tanısalım
Benim adım Özge.25 yasındayım.istanbuldayım.y.lisansla boğusuyom. nısandan berı buralardayım. camış gibi yediğim için 95 kiloya kadar çıkmıştım 69 küsürlere indim cok şükür.. 2aydır spor yapamıyorum adam akıllı yoğunluk yüzünden.. bu arada k.yardımcı oldum ne ara oldu hatırlamıyom söyliceklerim bu kadar yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum

Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın

@Pdr93 canım gelinliğini diktir zaten bunun kiloyla alakası yok ben düğün zamanı 36 bedendim hazır almak istemedim diktirdim neresini nasıl istiyorsam öyle yaptırdım tam üstüme göre oldu sonuçta bana özel yapıldı zaten düğüne kadar 38 beden olursun sana güveniyorum ama sadece fikir vereyim dedim zayıflasan bile bence hazır alma diktir derim

Çok güzel cnm aynen devam sen ve @wendy 1 gün arkadan geliyosunuz cnm bugün benim 4. gün

evet matildacım, arkadan geliyoruz, ağrılar devam

Kızlar iyi akşamlar..gelemedim bugun oğlum rahatsız kusuyor sürekli ....
İnşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi..

kuzucuuum oğlun nasıl oldu, ay Allah çocuklarımıza sağlık versin yaa

way ebruşum, hiç bişi yememişsin ki kız, makarnaa yerine söle bi protein olaydı helee, bomba olurdu bomba

tamam kaptanım, çörekotu içiyorum derken 1 tk alıp çiğnicez mi? yoksa bu yağı-suyu falan mı? çok çok geçmiş olsun bu arada.

canım, bu menü booş?? kız sende azıcık protein al, bak yumurtayı yeniden 2'ye çıkardım, kilo vermem başladı, proteini abart inan daha çok kilo vericeksin
Tüm baskılara rağmen yemediğim için mutluyum. Bugün Adanada romance gittim. Kadın tüm gelinliklerin 38 beden olduğunu, eğer istersem özel diktireceklibini söyledi. Baya bozuldum. Bu gelinlikler hep 38 beden mi??
ilk mesajımda anlatmıştım kuzum, takılma 38'e 40'a.

sonuç inanılmaz yani, özge ile seni yürekten kutluyorum valla süpersiniz

Dukan atak 2.günün sonucu -900 gr oldu.
Dün 76.1 idim bugün 75.2' yim yarına hedef 74.2 hadi inşallah.
Bugün 3.atak günüm 5+5 yapacağım. Kısa sürede en hızlı sonucu veren dukan uygulama buymuş.

canım saf proteinden çıkıp direkt 5 gün sebzeye geçme istersen, 1+1 yap ordan 5 protein 5 sebze yaparsın, psikolojik açıdan kilo veremiom diye strese girersin çünkü 5 sebzede kilon artarsa.

Düne kadar artıydım ama bugun artılarımı atmış bulunuyorum. Hafta başında hedef 59.5 idi ama şimdi 59.9görsem başka bişey istemem. :))
Senin hedefin kaç bakimm
ebruşum merakla yarını bekliyorum, süppersin valla

ağlama kuzum beni de ağlatcan

Bütün takıma küsüyorumm.

Suusss Ebrumm suuss canımmm..İçindenn ağğlaaaa

@servey takımın dengeyi bozdun bak bi kendi kendine konuşan daha oldu sayende

Senin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı. nilsub toz-pembe @keremcemim morordek btlbetul KumraL_KrakeR

İçimden ağlayınca kimse görmüyor ama

O zman gel beraber ağlayalım ya daha çok ses çıkarr..

Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur

Günaydın nilgünüm, meraklandırma bizi arada yaz

deme öle kuzucum yaa, bugün saf protein yapsan olmaz mı? okulda tavuk şiş falan ye bari, lahana bozdu dengeyi anacım, kreker lapa yaptı sıkıntılandı, sen lahanadan sıkıntılandın, ben en iyisi dukana devam edeyim

valla gönlüne göre bişi denk gelirse ne uğraşıcak diktirmeyle, ben şahsen ilk giydiğim gelinliğe aşık oldum aldım ama vermediler illa diktircez dediler, yani hazır da begensen kendinde çizsen dikecez diyolar @Pdr93

günaydınlarr kapalı burunla uyunmuyormuş tamponlar yüzünden nerdeyse hiç uyuyamadım @Pdr93 canım inan çok zarif bir gelin olacaksın çok fark var 2 resim arasında

geçmiş olsun ex-kaptanım

ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydım ay özledim kız o zamanlarımı şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar

yaaaa ben menünü görmedim

çok güzel çok çok az yiyorsun ama

akşam yemeği yemiyor musun? öğlen ben de kuru fasulye nohut falan çıkmadığı sürece yemekhane de tabldot yiyorum bence porsiyonları iyi oluyor çok olmuyor. pirinç pilavı çıkınca yemem hiç çok kötü yapıyorlar çünkü menün güzel ama akşamı merak ettim

Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur

geçmiş olsun canım.. sen tam ben ayrılırkn girmiştin takıma 81 kiloydun sanki o zamanlar

hedefini büyük tut canımm kararlı ol güçlü dur boyuna göre 60 olman gerek başarabilirsin yolun biraz uzun ama yapılamicak bişey değil

en son hedefim 60 zaten ama bi hamilelik planım var o yüzden çok uzak bi hedef benim için o

Canım ben de 29 yaşındayım (henüz ) 118 kiloyum gene.. 6 kilo doğan hep her zaman toparlacık ve her zaman da boğazdan kaynaklanan bi kilom oldu. ama lise 1 den sonra çok hızlı kilo alarak maalesef 140 a merdiven dayadım. sonra aşık oldum eridim birazcık. 103 kiloya kadar kk da 90 üstü grubunda ve 5.takımda düştüm (sene 2010) 97 kiloya da düğüne kadar düştüm. sonra aldım verdim aldım verdim ama 98 in altını hiç göremedim inşallah bu sefer görürüm 28 aylık bir kızım var. şubat ayında ikincisi için korunmayı bırakıcam. hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar,

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa

Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim

Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa

Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim )

su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama

inatettimolacak morordek nilsub ebrusonmez

canım hoşgeldin, gidicek kilolar merak etme, çok şey öğreniyoruz burdan inan, benimde bi kızım var, o da 28. ayında, T tatlitambak onun da oğluşu 28. ayına girdi, aynı zaman anneleriyiz biz ne güzel

kızım 24 temmuz doğumlu, şu an hiç bişi beğenmiyo hanımefendi, onu sevmedim giymicem, bunu sevmedim giymicem derdinden sabah çıkamıyoruz evden, 2 yaş sendromları varki aman aman valla, Allah sağlık versin yavrularımıza

Bence gayet az yemişin ebru umm
Makarna yerıne badka sey yeden daha doyurucu olabılırdııı
Spor superrr

Ben de 24 temmuz dogumluyum
Sıze anne dıebılır mi yimmmmm

Daha dur son aylarda neler çekeceksin.Allahan sıcak değil..
Benim görümcem sabaha kadar uyuyamıyorum sabahtan öğleye kadar yatıyorum diyordu.
Iste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)
Allahim bi akıllı yok şu takimda ya
Ebrusum cok guzel bir menu umarim yarin guzel bir eksi ile geleceksin
Senin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı. nilsub toz-pembe @keremcemim morordek btlbetul KumraL_KrakeR
Dogru vallahi yorumlamadim ben
Ama baya baya iyi bi fark vardi canim, insallah daha da incelip kugu gibi bir gelin olacaksin
Tamam yarin seni ekliyoruz alt listeye canim hadi bakalim guzel bi performans bekliyoruz senden :)
ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydım ay özledim kız o zamanlarımı şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar
Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimi ben sanmistim ki minik yavrum daha gucu kuvveti az oldugundan anca minik minik batma seklinde haber veriyor kendini amaaaa oyle degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…