- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.541
Merhaba. Hizlandirmak için sabah ve öğle bol protein akşamı yoğurtla kapamani öneririm. Bana en çok yarayan yöntem o
hedefini büyük tut canımm kararlı ol güçlü dur boyuna göre 60 olman gerek başarabilirsin yolun biraz uzun ama yapılamicak bişey değil80 yeter zaten bana 90 a bile razıyım kız. boy 1.69
Ayy feyzosum ivit hala öğrenciyim 1000 yaşına kadar okicimm ben sanırıminatettimolacak nasılsın bitanem ,sen okuyordun değil mi dersler nasıl gidiyor, diyetin nasıl gidiyor:)
morordek canım sen nasılsın,bebiş nasıl hareket ediyormu ufaklık :) hormonların değiştimi ,herşeye alınıyomusun artık ,hormolardan öyle olurmuş ya :):):)
Ahahah deli kız tüm takımı etiketlemişYaaaa benim menüm neden yorumlanmadıı
morordek @Pdr93 nilsub inatettimolacak @w e n d y KumraL_KrakeR T tatlitambak @keremcemim toplight @azaydidem @matilda34 @fyzanur servey toz-pembe @savurgan candy_candy btlbetul
Ağlayayım mı bennn
Kırk yılın başı güzel bi menüyle gelmişimm
Çok güzel cnm aynen devam sen ve @wendy 1 gün arkadan geliyosunuz cnm bugün benim 4. gün
Kızlar iyi akşamlar..gelemedim bugun oğlum rahatsız kusuyor sürekli ....
İnşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi..
way ebruşum, hiç bişi yememişsin ki kız, makarnaa yerine söle bi protein olaydı helee, bomba olurdu bombaKızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
tamam kaptanım, çörekotu içiyorum derken 1 tk alıp çiğnicez mi? yoksa bu yağı-suyu falan mı? çok çok geçmiş olsun bu arada.canım ben lu ara kabızlık için yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu içiyom biraz etkisi oldu 2 gündür ameliyata gircem diye içmedim tıkandı eve gidince gene başlayacağım haa iştahı da azaltıyo bu arada
canım, bu menü booş?? kız sende azıcık protein al, bak yumurtayı yeniden 2'ye çıkardım, kilo vermem başladı, proteini abart inan daha çok kilo vericeksinİyi akşamlar kızlar. Şükürki bugünü hasarsız atlattım. Akşam kv davetliydik. Doğum dünü vardı. Ne yaprak sarması ne pasta ne de poaca yedim. Menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı labne
Ogle: Ton balıklı, az tursu
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: 2 lt
ilk mesajımda anlatmıştım kuzum, takılma 38'e 40'a.Tüm baskılara rağmen yemediğim için mutluyum. Bugün Adanada romance gittim. Kadın tüm gelinliklerin 38 beden olduğunu, eğer istersem özel diktireceklibini söyledi. Baya bozuldum. Bu gelinlikler hep 38 beden mi??
Eki Görüntüle 1909577 Geçen sene bugün
Dukan atak 2.günün sonucu -900 gr oldu.
Dün 76.1 idim bugün 75.2' yim yarına hedef 74.2 hadi inşallah.
Bugün 3.atak günüm 5+5 yapacağım. Kısa sürede en hızlı sonucu veren dukan uygulama buymuş.
ebruşum merakla yarını bekliyorum, süppersin vallaDüne kadar artıydım ama bugun artılarımı atmış bulunuyorum. Hafta başında hedef 59.5 idi ama şimdi 59.9görsem başka bişey istemem. :))
Senin hedefin kaç bakimm
Yaaaa benim menüm neden yorumlanmadıı
morordek @Pdr93 nilsub inatettimolacak @w e n d y KumraL_KrakeR T tatlitambak @keremcemim toplight @azaydidem @matilda34 @fyzanur servey toz-pembe @savurgan candy_candy btlbetul
Ağlayayım mı bennn
Bütün takıma küsüyorumm.
Kızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Spor:
Leslie 2 mile
Suusss Ebrumm suuss canımmm..İçindenn ağğlaaaa
Senin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı.nilsub toz-pembe @keremcemim morordek btlbetul KumraL_KrakeR
İçimden ağlayınca kimse görmüyor ama
O zman gel beraber ağlayalım ya daha çok ses çıkarr..
Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur
İçimden ağlayınca kimse görmüyor ama
Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın
@Pdr93 canım gelinliğini diktir zaten bunun kiloyla alakası yok ben düğün zamanı 36 bedendim hazır almak istemedim diktirdim neresini nasıl istiyorsam öyle yaptırdım tam üstüme göre oldu sonuçta bana özel yapıldı zaten düğüne kadar 38 beden olursun sana güveniyorum ama sadece fikir vereyim dedim zayıflasan bile bence hazır alma diktir derim
ağlama akşama ilgilencem ben sele iş çok patron kızıyo
günaydınlarr kapalı burunla uyunmuyormuş tamponlar yüzünden nerdeyse hiç uyuyamadım @Pdr93 canım inan çok zarif bir gelin olacaksın çok fark var 2 resim arasında
Gunaydin çıtır hatunlarimm bugün yediklerinize ekstra dikkat edin :)
Ben de değerlendirmek istiyorum da uyku düzenim değisti adeta
Feyzosum daha oyle cok hissedemiyorum kendisini, 20. haftalarda hissediliyormus sanırım. Karnimda arada segrimeler ve igne batmasi gibi seyler oluyor ben hatta bebik mi acaba diyordum ama tecrubeli analar bebek oyle yapmaz dediler, peki dedim ben de :)) iste bi uyku düzenim sacmaladi bence, ilk aylar surekli uyurdum simdi cok uyuyamiyorum :) hormonlar tepiniyor iceride ama ben cok etkilenmedim sanirim, azcik odunum ya ondandir belki
Yaaaa benim menüm neden yorumlanmadıı
Ağlayayım mı bennn
Kızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Spor:
Leslie 2 mile
günaydın kızlarr
dünkü menümü yazayım hemen
sabah 2 dilim tt ekmek arası tulum peyniri biraz cevizle
sütsüz şekersiz kahve
öğlen tabldot yemek söyledim
mercimek çorba, arnavut ciğeri,bulgur pilavı yoğurt hepsinden azar azar vardı
ara şekersiz türk kahvesi
işe gelirken 35 dk yürüdüm
100 ip atladım
Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur
hedefini büyük tut canımm kararlı ol güçlü dur boyuna göre 60 olman gerek başarabilirsin yolun biraz uzun ama yapılamicak bişey değil
Yeni gelen vardı sanırımcandy_candy hosgeldın canım sanırım sen gıtmıssın ben gelmısım bıraz kendınden bahset de bızde tanısalım
Benim adım Özge.25 yasındayım.istanbuldayım.y.lisansla boğusuyom. nısandan berı buralardayım. camış gibi yediğim için 95 kiloya kadar çıkmıştım 69 küsürlere indim cok şükür.. 2aydır spor yapamıyorum adam akıllı yoğunluk yüzünden.. bu arada k.yardımcı oldum ne ara oldu hatırlamıyomsöyliceklerim bu kadar yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum
Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın
Canım ben de 29 yaşındayım (henüz) 118 kiloyum gene.. 6 kilo doğan hep her zaman toparlacık ve her zaman da boğazdan kaynaklanan bi kilom oldu. ama lise 1 den sonra çok hızlı kilo alarak maalesef 140 a merdiven dayadım. sonra aşık oldum eridim birazcık. 103 kiloya kadar kk da 90 üstü grubunda ve 5.takımda düştüm (sene 2010) 97 kiloya da düğüne kadar düştüm. sonra aldım verdim aldım verdim ama 98 in altını hiç göremedim inşallah bu sefer görürüm 28 aylık bir kızım var. şubat ayında ikincisi için korunmayı bırakıcam. hayırlısı bakalım
Bence gayet az yemişin ebru ummKızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Spor:
Leslie 2 mile
Ben de 24 temmuz dogumluyumcanım hoşgeldin, gidicek kilolar merak etme, çok şey öğreniyoruz burdan inan, benimde bi kızım var, o da 28. ayında, T tatlitambak onun da oğluşu 28. ayına girdi, aynı zaman anneleriyiz biz ne güzel
kızım 24 temmuz doğumlu, şu an hiç bişi beğenmiyo hanımefendi, onu sevmedim giymicem, bunu sevmedim giymicem derdinden sabah çıkamıyoruz evden, 2 yaş sendromları varki aman aman valla, Allah sağlık versin yavrularımıza
Ben de 24 temmuz dogumluyum
Sıze anne dıebılır mi yimmmmm
Iste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)Daha dur son aylarda neler çekeceksin.Allahan sıcak değil..
Benim görümcem sabaha kadar uyuyamıyorum sabahtan öğleye kadar yatıyorum diyordu.
Allahim bi akıllı yok şu takimda yaYaaaa benim menüm neden yorumlanmadıı
Ağlayayım mı bennn
Dogru vallahi yorumlamadim benSenin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı.nilsub toz-pembe @keremcemim morordek btlbetul KumraL_KrakeR
Tamam yarin seni ekliyoruz alt listeye canimbu takım hızlı mezun veriyor yaa o konuda sıkıntı olmaz.. ben kabulüm liste dışı takılırım sorun yok
o zaman cuma bildirirm kilomu pazartesi 118,6 ydı. dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah 117,5 ti belki cumaya güzel bişeyler olur benim adıma.. ilk hedef: 18.11 cuma 115 in altına inmek
Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimiay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydımay özledim kız o zamanlarımı şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar
Ne oldu kız ne gülüyonnnnn
Benım kızım da 25 temmuzzzde kuzuum, hiç unutmam artık doğum gününü senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?