- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.641
Ya ben almamistiim ne yedigine ve bünyeye bağlı galibabu lahana diyetini yaptıktan sonra normal düzene geçince verilen kilolar geri alınmıyor mu ?medusa38
canım aktarlarda satılıyor soğuk sıkım olacak ben 250 cc yi 20 ₺ ye almıştımeğer hamile kalırsam hamişler topiklerine değil buraya takılcam zaten herkez tecrübeli nasılsa
kız bu çörek otu yağı deyip duruyonuz nerde satılıyo nasıl bişey bende alayım yaa
bebektir o bebek inanma sen onlara,sen bana inanGunaydin çıtır hatunlarimm bugün yediklerinize ekstra dikkat edin :)
Ben de değerlendirmek istiyorum da uyku düzenim değisti adeta
Feyzosum daha oyle cok hissedemiyorum kendisini, 20. haftalarda hissediliyormus sanırım. Karnimda arada segrimeler ve igne batmasi gibi seyler oluyor ben hatta bebik mi acaba diyordum ama tecrubeli analar bebek oyle yapmaz dediler, peki dedim ben de :)) iste bi uyku düzenim sacmaladi bence, ilk aylar surekli uyurdum simdi cok uyuyamiyorum :) hormonlar tepiniyor iceride ama ben cok etkilenmedim sanirim, azcik odunum ya ondandir belki
kız okula gidiyorum sabahın köründe,yarım saat önce geldim . okuldada çok giremiyorum buraya , nilgünle whatsapta konuşabiliyorum sadece okadarErkenciyiz bakıyorum.
oyy kıyamam sen her menü yazışında benide etiketle ben hiç üşenmem eleştiririm seniYaaaa benim menüm neden yorumlanmadıı
morordek Pumpkinspicelattee nilsub inatettimolacak @w e n d y KumraL_KrakeR @tatlitambak medusa38 toplight azaydidem @matilda34 fyzanur @servey toz-pembe @savurgan @candy_candy @btlbetul
Ağlayayım mı bennn
Kırk yılın başı güzel bi menüyle gelmişimm
bana küsme okuldaydım ben sabahın 8 inde okuldaydım düşün artıkBütün takıma küsüyorumm.
bebeğim sen ne okuyodun benimde vizeler başladı sormaya bir stres bir streslerdeyim ,sen iyi anlarsın ,sınıfta kalcam diye çok tırsıyorum valla,eve bi geliyorum direk uyuyorum,bugün uyumadım hayret az sonra yatarım heraldeGünaydın kızlar sabah sabah coşmuşsunuz
Ayy feyzosum ivit hala öğrenciyim 1000 yaşına kadar okicimm ben sanırımyoğunum şimdi malum vize dönemi deneyler filan çarşı pazar karıştı
Ahahah deli kız tüm takımı etiketlemişkız benim takımın yolunu bulabilmişliğim mi var. akşam yatağa düşmek suretiyle uyumuşum.. hatta düşerken uykuya dalmışım
Şimdi gelelim diğer konularaaaa
toplight kaptanım geçmiş olsun.. ben de olucam ama anesteziden uyanırken çok sacmalarım diye cekınıyorum kaçıyorum o yuzden.. buyuk kısmı atlatmıssın iyileşirken de sorun yaşamazsın inşallah
Pumpkinspicelattee tatlım cok fark olmus masallah sana.. daha da guzel olacak gelinliğini de kafana takma. hazırların bı yerını ıllakı begenmıyosun kafana göre diktir istediğini hem para çoktu sizde zatiii
nilsub orticim noldu paşaya iyi mi şimdi??
KumraL_KrakeR kız krakerım sen de mı yavru yapacan kendıne.. yapın yapın doğurun gözümün önünde sizin yavrularınızı severım ben de napayım
Yeni gelen vardı sanırım @candy_candy hosgeldın canım sanırım sen gıtmıssın ben gelmısım bıraz kendınden bahset de bızde tanısalım
Benim adım Özge.25 yasındayım.istanbuldayım.y.lisansla boğusuyom. nısandan berı buralardayım. camış gibi yediğim için 95 kiloya kadar çıkmıştım 69 küsürlere indim cok şükür.. 2aydır spor yapamıyorum adam akıllı yoğunluk yüzünden.. bu arada k.yardımcı oldum ne ara oldu hatırlamıyomsöyliceklerim bu kadar yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum
Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın
benlende ilgilenecenmi kankiağlama akşama ilgilencem ben sele iş çok patron kızıyo
kız artılarını atttıysan bide göbek at daha ne olsun :) benimde artılar gitmiş gibi görünüyor geçen hafta 78.1 dim . bugün aç karnına 76.7 gibi bişey çıktım tam hatırlayamadım daDüne kadar artıydım ama bugun artılarımı atmış bulunuyorum. Hafta başında hedef 59.5 idi ama şimdi 59.9görsem başka bişey istemem. :))
Senin hedefin kaç bakimm
ortada yemek yok canım kendini aç bırakıyorsun ,olmazki böyle, menülerin hep mi böyle yoksa bugün yoğun olduğun için mi böyle oldu ...en azından akşam bi salata ye çorba iç ...suyun ne kadar oldu menülerimize suyu ve sporuda ekliyoruz .Merhaba bebekler. Bugün o kadar yoğundum ki anlatamam. Pek giremedim malesef. Bugünkü menum
Sabah: Tarçınlı yogurt
Ogle: Kekikli tavuk sote, yoğurt
Aksam: Henüz kısmet olmadı ama büyük ihtimal süt ya da 1 kutu probiyotik yoğurt olacak.
Ben diyetisyen listesiyle 3 günde 1.5 kilo aldım. Kızlar bilir sonra dukanima geri döndüm. Ben işte bol protein, düşük karbonhidrat, sıfır şeker şuan. Dukanla 2 günde 2.2 gitti. Bakalım yarın kaç gidecekben şimdi bi diyetisyenin listesiyle gideyim kilo verimim durduğunda önerin aklımda
Şans bu yaa ben yapsam kesin geri alırımYa ben almamistiim ne yedigine ve bünyeye bağlı galiba
canım çok sağol aktara sorcam alayım bende peygamber efendimiz bile diyor çörek otu çok faydalı diye alayım da bende kullanayım sabahları 1 kaşık mı içiçezcanım aktarlarda satılıyor soğuk sıkım olacak ben 250 cc yi 20 ₺ ye almıştım
Bugün feleğim şaştı benim. Şu 1 litre içebildim malesef. Normalde sabahları krep olurdu ama bugün alarma uyanamadığım için yanımda goturdugum yoğurdu yemek zorunda kaldım. Malesef şu saatten sonra yediğim herşey yaradığı için bana yiyemem. Spor yok. Yapsam bayılırım herhaldeortada yemek yok canım kendini aç bırakıyorsun ,olmazki böyle, menülerin hep mi böyle yoksa bugün yoğun olduğun için mi böyle oldu ...en azından akşam bi salata ye çorba iç ...suyun ne kadar oldu menülerimize suyu ve sporuda ekliyoruz .
kiz ben seni bizim takimda sandim,burayida bizim takim sandim,yeni üyeler geldi de bize ondan.Bugün feleğim şaştı benim. Şu 1 litre içebildim malesef. Normalde sabahları krep olurdu ama bugün alarma uyanamadığım için yanımda goturdugum yoğurdu yemek zorunda kaldım. Malesef şu saatten sonra yediğim herşey yaradığı için bana yiyemem. Spor yok. Yapsam bayılırım herhalde
Mezun olmiycam ben ya gebelik iznine ayrilirim diyorum hem belki sorumlulk yuklenince fazla yemem ne diyosun napim sencealla ala, duymamışım ben hiç, alayım ya.
kız mezun oluyodun ya sen, çocuk mu yapcan lahana diyeti mi
kız şu saatte şutingen yapsa nolcak sanki evlencek mi şu yoğunluğunda, az daha bekle özgecim, y.lisans bitmeye netleştir durumu, daha ördeki okulu bile bitirememiş zaten ya
inatettimolacak
VuuuTamam cnm lahana sonra çocuk yap 3 kg verirsen 65 le basla
Insallah berbaer hamile kalirizeğer hamile kalırsam hamişler topiklerine değil buraya takılcam zaten herkez tecrübeli nasılsa
kız bu çörek otu yağı deyip duruyonuz nerde satılıyo nasıl bişey bende alayım yaa
Sabah az geldi kuzum banaMerhaba bebekler. Bugün o kadar yoğundum ki anlatamam. Pek giremedim malesef. Bugünkü menum
Sabah: Tarçınlı yogurt
Ogle: Kekikli tavuk sote, yoğurt
Aksam: Henüz kısmet olmadı ama büyük ihtimal süt ya da 1 kutu probiyotik yoğurt olacak.
Menu su sporkızlar bugünkü menümü yazayım çünkü akşama gene bişey yemeyi düşünmüyorum ekstra bi durum olursa yarın ilave olarak eklerim
sabah 08:30
yulaf kepekli 3 kaşık lıght yoğurt ,
2 haşlanmış yumurta ve şekersiz sütsüz kahve
öğlen 12:15
100 gr tavuk 100 gr et döner yedim etin yağlarını ayırdım ve üstünü peçeteyle fazla yağını sildim
yanında ayran ve 3-4 kaşık lıght yoğurt
ara şekersiz sütle yapılmış türk kahvesi
sabah işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt kadar su içtim şimdiye kadar
toplight inatettimolacak nilsub morordek
kiz ben seni bizim takimda sandim,burayida bizim takim sandim,yeni üyeler geldi de bize ondan.
Simdi baktim vallla 5.takimmis burasi,ayarlarim sasmis:)
canım yemeklerden 30-40 dk önce içeceksin 1 tatlı kaşığı tok karna yada yemekten hemen önce şçersen kg alırsınŞans bu yaa ben yapsam kesin geri alırım
canım çok sağol aktara sorcam alayım bende peygamber efendimiz bile diyor çörek otu çok faydalı diye alayım da bende kullanayım sabahları 1 kaşık mı içiçez
Az ki ne az açlıktan midem gutül diyor şuan. Mecburiyetten öyle oldu. Alarma uyanamadım. Yarın sabah güzel bir dukan omlet olacak çift yumurtadanInsallah berbaer hamile kaliriz
Aktarda satiliyo canm hic duymadnmi kiz
Sabah az geldi kuzum bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?