Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrusonmez ahahha kesşnlşkle doğru benim hayatta iki şeye karşı kompleksim oldu biri boy biri kilo. zamanla boyuma karşı elimden bir şey gelmeyeceğini anladım ve bu kompleksi aştım şükür. Aşamadığım ve neredeyse hastalık boyutuna gelmiş kilo takıntım var. en zayıf halimde bile oturup ağlıyordum kiloluyum diye. Bu sefer başaracağıma inanıyorum

bebektir o bebek inanma sen onlara,sen bana inan

Erkenciyiz bakıyorum.
kız okula gidiyorum sabahın köründe,yarım saat önce geldim . okuldada çok giremiyorum buraya , nilgünle whatsapta konuşabiliyorum sadece okadar

oyy kıyamam sen her menü yazışında benide etiketle ben hiç üşenmem eleştiririm seni

Bütün takıma küsüyorumm.
bana küsme okuldaydım ben sabahın 8 inde okuldaydım düşün artık orda internek bi gidiyo bi geliyo

bebeğim sen ne okuyodun benimde vizeler başladı sormaya bir stres bir streslerdeyim ,sen iyi anlarsın ,sınıfta kalcam diye çok tırsıyorum valla,eve bi geliyorum direk uyuyorum,bugün uyumadım hayret az sonra yatarım heralde

ağlama akşama ilgilencem ben sele iş çok patron kızıyo
benlende ilgilenecenmi kanki

Düne kadar artıydım ama bugun artılarımı atmış bulunuyorum. Hafta başında hedef 59.5 idi ama şimdi 59.9görsem başka bişey istemem. :))
Senin hedefin kaç bakimm
kız artılarını atttıysan bide göbek at daha ne olsun :) benimde artılar gitmiş gibi görünüyor geçen hafta 78.1 dim . bugün aç karnına 76.7 gibi bişey çıktım tam hatırlayamadım da

ortada yemek yok canım kendini aç bırakıyorsun ,olmazki böyle, menülerin hep mi böyle yoksa bugün yoğun olduğun için mi böyle oldu ...en azından akşam bi salata ye çorba iç ...suyun ne kadar oldu menülerimize suyu ve sporuda ekliyoruz .

ben şimdi bi diyetisyenin listesiyle gideyim kilo verimim durduğunda önerin aklımda
Ben diyetisyen listesiyle 3 günde 1.5 kilo aldım. Kızlar bilir sonra dukanima geri döndüm. Ben işte bol protein, düşük karbonhidrat, sıfır şeker şuan. Dukanla 2 günde 2.2 gitti. Bakalım yarın kaç gidecek

Ya ben almamistiim ne yedigine ve bünyeye bağlı galiba
Şans bu yaa ben yapsam kesin geri alırım
canım aktarlarda satılıyor soğuk sıkım olacak ben 250 cc yi 20 ₺ ye almıştım
canım çok sağol aktara sorcam alayım bende peygamber efendimiz bile diyor çörek otu çok faydalı diye alayım da bende kullanayım sabahları 1 kaşık mı içiçez

Bugün feleğim şaştı benim. Şu 1 litre içebildim malesef. Normalde sabahları krep olurdu ama bugün alarma uyanamadığım için yanımda goturdugum yoğurdu yemek zorunda kaldım. Malesef şu saatten sonra yediğim herşey yaradığı için bana yiyemem. Spor yok. Yapsam bayılırım herhalde

kızlar bugünkü menümü yazayım çünkü akşama gene bişey yemeyi düşünmüyorum ekstra bi durum olursa yarın ilave olarak eklerim

sabah 08:30
yulaf kepekli 3 kaşık lıght yoğurt ,
2 haşlanmış yumurta ve şekersiz sütsüz kahve

öğlen 12:15
100 gr tavuk 100 gr et döner yedim etin yağlarını ayırdım ve üstünü peçeteyle fazla yağını sildim
yanında ayran ve 3-4 kaşık lıght yoğurt

ara şekersiz sütle yapılmış türk kahvesi

sabah işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt kadar su içtim şimdiye kadar

toplight inatettimolacak nilsub morordek

kiz ben seni bizim takimda sandim,burayida bizim takim sandim,yeni üyeler geldi de bize ondan.
Simdi baktim vallla 5.takimmis burasi,ayarlarim sasmis:)

Mezun olmiycam ben ya gebelik iznine ayrilirim diyorum hem belki sorumlulk yuklenince fazla yemem ne diyosun napim sence kizlarrrrr sizede soruyorum ne yapsam acep
Tamam cnm lahana sonra çocuk yap 3 kg verirsen 65 le basla
Vuuuo kadar verirsn diyosun yaniii

eğer hamile kalırsam hamişler topiklerine değil buraya takılcam zaten herkez tecrübeli nasılsa

kız bu çörek otu yağı deyip duruyonuz nerde satılıyo nasıl bişey bende alayım yaa
Insallah berbaer hamile kaliriz

Aktarda satiliyo canm hic duymadnmi kiz
Sabah az geldi kuzum bana

Menu su spor
kiz ben seni bizim takimda sandim,burayida bizim takim sandim,yeni üyeler geldi de bize ondan.
Simdi baktim vallla 5.takimmis burasi,ayarlarim sasmis:)
Ben anladim zatii gecende 2.takim merabalar diye selam vermisin
Bu arada bakiyomda herkeze yetisiyon bana hic yazmiyon kustum

Bende sp menumu yazayim bu spyide medusa38 ve azaydidem den ogrendim ayol bakin bakim yapabilmisimmi

Sabah
2has.yumurta
1salatalik
5zeytin
Kk peynur

Ogle
1kupa yesilcay limonlu

Aksam
1parca haslanmis tavuk gogsu
1kase tarhama
1kase yogurt

Spor
20sn plank 1.5km koşu 1saat temizlik
Su 2litre

morordek inatettimolacak nilsub toplight

canım yemeklerden 30-40 dk önce içeceksin 1 tatlı kaşığı tok karna yada yemekten hemen önce şçersen kg alırsın

Insallah berbaer hamile kaliriz

Aktarda satiliyo canm hic duymadnmi kiz

Sabah az geldi kuzum bana
Az ki ne az açlıktan midem gutül diyor şuan. Mecburiyetten öyle oldu. Alarma uyanamadım. Yarın sabah güzel bir dukan omlet olacak çift yumurtadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…