- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.661
Canım yaa bende zayıfken öyle yapıyordum kilo alınca geçti :))ebrusonmez ahahha kesşnlşkle doğru benim hayatta iki şeye karşı kompleksim oldu biri boy biri kilo. zamanla boyuma karşı elimden bir şey gelmeyeceğini anladım ve bu kompleksi aştım şükür. Aşamadığım ve neredeyse hastalık boyutuna gelmiş kilo takıntım var. en zayıf halimde bile oturup ağlıyordum kiloluyum diye. Bu sefer başaracağıma inanıyorum
Anlaştıkoyy kıyamam sen her menü yazışında benide etiketle ben hiç üşenmem eleştiririm seni
Kaptanımız da uyarmis zaten daha sık gelmeye calis canim bak kendin de demissin buraya ugramazsan motive olup veremezsin.geliyorum aslında ama bu hafta pek fırsatım olmadı açıkçası. Geçen hafta baya vremiştim aslında ama dediğin gibi uğramayınca veremiyorum
Ya aslinda dusundum de haksizlik ediyorum sanirim. Saf gibi ilk 3 ayla kiyasladim su anki uykularimi. Ilk 3 ayda aksam 8-9 dedin mi uyuyakaliyordum simdi 12'leri görüyorum. Yani normal insan uykusu ama önceden cok uyudugum için sanki şu an az uyuyormusum gibi geldi bana sanirimErken baslams ordekcm hele son ay hic uyku yok
Ayy canim benim insallahGenç anne olmanın faydaları işte
Bence çok iyi bi anne olacaksın..
Ya ben bi ara Mayıs annelerine yazayim dedim, kimseyi tanimiyorum millet cevap yazmiyor falan uyuz oldum. Burda herkesi taniyorum, hazir tecrubeli anneler de var o yüzden burayi da amacindan saptirip gebelik forumu gibi kullaniyorum. Bazilarini sıkıyor olabilirim, simdiden herkesten özür diliyorum bu vesileyleeğer hamile kalırsam hamişler topiklerine değil buraya takılcam zaten herkez tecrübeli nasılsa
Burasi da senin takimin Feyzoskiz ben seni bizim takimda sandim,burayida bizim takim sandim,yeni üyeler geldi de bize ondan.
Simdi baktim vallla 5.takimmis burasi,ayarlarim sasmis:)
Yarına eksi görelim inşallahkız artılarını atttıysan bide göbek at daha ne olsun :) benimde artılar gitmiş gibi görünüyor geçen hafta 78.1 dim . bugün aç karnına 76.7 gibi bişey çıktım tam hatırlayamadım da
Genetık turkıye de cok ılerletılebılecek bır alan degılmış ama eminim cok zevklidır ben dr olmak ısterdım ama unv sınavındakı sanssızlıktan olmadı kısmet degılmışşşLiseden sonra açıktan devam etmeye başladım. Evlilikle birlikte devam edemeyeceğimden değil çünkü ablam hala okuyor. Ama biz nisanliyken eşim burada çalışıyordu ve 2-3 haftada bir geliyordu ve hep haftasonu geliyordu. Bana onunla gezip tozmak daha cazip geldi. Ve dersaneyi yarıda bıraktım ve calışmadım sınava
Yani şimdi kesinlikle mutsuz değilim. Ve geç kalmış bisey yok
Esimde genetik mühendisliği okumami istiyor. Neden hallerinin peşinden gitmiyorsun diyor. Belki Karadenize gidersek sansimi denerim.
Elinde çok imkanı olan ama degerlendirmeyenlerdenim.
Hala daha öyle :))
Hayatımda hiçbir zamn sabahlara kadar calışmadım
Hayatın tadını çıkarmaya odaklanıyorum sanırım.
Bu özelliğimi sevmiyorum ama degistiremiyorum da
Tarhana ve zeytinler sp yi delmisinBende sp menumu yazayim bu spyidemedusa38 ve azaydidem den ogrendim ayol bakin bakim yapabilmisimmi
Sabah
2has.yumurta
1salatalik
5zeytin
Kk peynur
Ogle
1kupa yesilcay limonlu
Aksam
1parca haslanmis tavuk gogsu
1kase tarhama
1kase yogurt
Spor
20sn plank 1.5km koşu 1saat temizlik
Su 2litre
morordek inatettimolacak nilsub toplight
Ben bu hafta kimle yarisiyodum yavallahi unuttum neyse zaten kesin yine kaybetmisimdr
Bende sp menumu yazayim bu spyidemedusa38 ve azaydidem den ogrendim ayol bakin bakim yapabilmisimmi
Sabah
2has.yumurta
1salatalik
5zeytin
Kk peynur
Ogle
1kupa yesilcay limonlu
Aksam
1parca haslanmis tavuk gogsu
1kase tarhama
1kase yogurt
Spor
20sn plank 1.5km koşu 1saat temizlik
Su 2litre
morordek inatettimolacak nilsub toplight
Canım yumurtada eklesene biraz sabahlara hem doyurucu oluyo haslayabilirsin hemde sutle yapabilirsin bugünkü gibi gündüz yemedigindede akşam yumurta yiyebilirsin tok tutar ben normal yağda yumurta yi sutle yapıyorum çok güzel oluyoBugün feleğim şaştı benim. Şu 1 litre içebildim malesef. Normalde sabahları krep olurdu ama bugün alarma uyanamadığım için yanımda goturdugum yoğurdu yemek zorunda kaldım. Malesef şu saatten sonra yediğim herşey yaradığı için bana yiyemem. Spor yok. Yapsam bayılırım herhalde
2.takıma hic yazmiyorum,bi 4.takim bi siz...onu da yanlislikla yazdim demek ki:)sana da yazarim kiz istediğin çene olsun ,bende çok:)Menu su spor
Ben anladim zatii gecende 2.takim merabalar diye selam vermisin
Bu arada bakiyomda herkeze yetisiyon bana hic yazmiyon kustum
Menune gore iste canim,kaçamak varsa uyarma güzelde övme gibiAnlaştık
Ama eleştiriden kasıt olumlu demi??
Bende öyle düşünüyorum valla:)ama çok konuşuyorum diye özge kovcak diye tirsiyorum azicik hehehKaptanımız da uyarmis zaten daha sık gelmeye calis canim bak kendin de demissin buraya ugramazsan motive olup veremezsin.
Ya aslinda dusundum de haksizlik ediyorum sanirim. Saf gibi ilk 3 ayla kiyasladim su anki uykularimi. Ilk 3 ayda aksam 8-9 dedin mi uyuyakaliyordum simdi 12'leri görüyorum. Yani normal insan uykusu ama önceden cok uyudugum için sanki şu an az uyuyormusum gibi geldi bana sanirim
Ayy canim benim insallah
Ya ben bi ara Mayıs annelerine yazayim dedim, kimseyi tanimiyorum millet cevap yazmiyor falan uyuz oldum. Burda herkesi taniyorum, hazir tecrubeli anneler de var o yüzden burayi da amacindan saptirip gebelik forumu gibi kullaniyorum. Bazilarini sıkıyor olabilirim, simdiden herkesten özür diliyorum bu vesileyle
Burasi da senin takimin Feyzos
Evrene pozitif enerji yolla,kesin görürsünYarına eksi görelim inşallah
Ördegım ben o agustos annesıne gırmıstım ama temmuzun sonunda dogdu benem. Ama o grup cok aktıf cok sey ogrenıyorum onlardan cünkü herkesın bebegı aynı gunlerde dogmuş tecrubelı olsam da faydası cok banaaa buradan bız de yardımcı oluruz merak etmeeeKaptanımız da uyarmis zaten daha sık gelmeye calis canim bak kendin de demissin buraya ugramazsan motive olup veremezsin.
Ya aslinda dusundum de haksizlik ediyorum sanirim. Saf gibi ilk 3 ayla kiyasladim su anki uykularimi. Ilk 3 ayda aksam 8-9 dedin mi uyuyakaliyordum simdi 12'leri görüyorum. Yani normal insan uykusu ama önceden cok uyudugum için sanki şu an az uyuyormusum gibi geldi bana sanirim
Ayy canim benim insallah
Ya ben bi ara Mayıs annelerine yazayim dedim, kimseyi tanimiyorum millet cevap yazmiyor falan uyuz oldum. Burda herkesi taniyorum, hazir tecrubeli anneler de var o yüzden burayi da amacindan saptirip gebelik forumu gibi kullaniyorum. Bazilarini sıkıyor olabilirim, simdiden herkesten özür diliyorum bu vesileyle
Burasi da senin takimin Feyzos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?