- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.701
Kilo vermen nasıldı hatırlamıyorum ama bu kdr az olunca kıtlık moduna gırmıyor mu vucutttcanim evde degildim oyuzden bole oldu ama hemen hemen hergun bole az yiyorum
ayy ne gzel ya hemen hemen ayni kilolardayiz ama benim kilo altta seninkide yukarda sanirim canmbacaklarin baya ince ama masallah
insallah canim cok saol
Ayy ne gzel ama baya zayfladin sen bacaklarn baya ince gobegide ancak sporla eriteblirsn zten canm masallahin var aynen devm et incecik citir olucaksnEvet benimde biraz göbek ve göğüs var spora ağırlık vercem bu sıra bacaktan çok inceldim kot küçücük duruyordu gitmem herhalde dedim içine yüksel beldi tam oldu
Saol cnm hep beraber insAyy ne gzel ama baya zayfladin sen bacaklarn baya ince gobegide ancak sporla eriteblirsn zten canm masallahin var aynen devm et incecik citir olucaksn
Kilo vermen nasıldı hatırlamıyorum ama bu kdr az olunca kıtlık moduna gırmıyor mu vucuttt
Ok dukan amcayla tanışmıyoruzzzzYok canim arada kacamaklarm oldugu icin sasiriyo vcutbide dukan yapiorum ya ben sebze gnlernde daha cok yemis oluyorum
Bence guzellllBu günkü menüm
Sabah öğle
Dükan krebi ve arasında peynir
Çay
Akşam
2 dilim turna balığı salça soslu
Yeşil salata
Zero
Yatmadan önce yoğurt
90 dakika tempolu yuruyus
Dinlenme günü ama 50 mekik 30 saniye plank yaparım
Su 2 lt
morordek inatettimolacak toplight
Yok normalde oyle gosterıyor dıye önerdımmmWala alalmadim ki onu en uygun o denk geldi mağazada onu giydim almadim yılbaşında bi beden daha kuculecegim üst L beden alt 30 beden zayıf olunca çizgilere takilmam artik
Saol cnm önerin icinYok normalde oyle gosterıyor dıye önerdımmm
Engec 4 haftaya olursun inş öncelik kızında zayiflicam diye onun şutu azalmasin60 lı rakamlara gelmeyı özledım yaaa ne zaman yazcam bennnnn
İnş canım yaaaEngec 4 haftaya olursun inş öncelik kızında zayiflicam diye onun şutu azalmasin
ben seni bi ara tanstiririm canmOk dukan amcayla tanışmıyoruzzzz
4 haftaya zor cunku haftalık hedefom 500 gr belkı yılbasına dogruuuEngec 4 haftaya olursun inş öncelik kızında zayiflicam diye onun şutu azalmasin
Ben burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmişkız savurgan ne oldu da koptunuz ay? çok merak ettim özel değilse tabien son cidden iyiydiniz ne ara koptunuz öle
Aç gozlulugun sonu hayırlısı bundan sonra insBen burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmişgüya o masum zavallı hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor
Asla boşanmam o benim ilk aşkım sadece izni gerekli ( harem kurcak mal)
Daha bir sürü şeyler
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettimallah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu
Aynen yaa bide kadın bununla sınırlı kalmadı hergün beni taciz etti sonra heryerden sildim engelledim bidaha ulaşamadıAç gozlulugun sonu hayırlısı bundan sonra ins
Bosaniyomusun simdi,midesiz pis erkeklerBen burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmişgüya o masum zavallı hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor
Asla boşanmam o benim ilk aşkım sadece izni gerekli ( harem kurcak mal)
Daha bir sürü şeyler
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettimallah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?