- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.721
boşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallahBosaniyomusun simdi,midesiz pis erkekler
Kurtulmuş pis adamdan,için niye yaniyor ki tursu falan yediysen dun o yapmistir canimboşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallah
kızlar ben uyuyamıyorum canım çok yanıyor gece 12 den beri 1,5 lt su içtim ağzım dudaklarım kurudu salıdan beri wc ye çıkamıyorum şişlikde bi taraftan perişan ediyor narkoz altüst etti bünyemi
Bende bu ara pek giremiyorum kaptanım ..boşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallah
kızlar ben uyuyamıyorum canım çok yanıyor gece 12 den beri 1,5 lt su içtim ağzım dudaklarım kurudu salıdan beri wc ye çıkamıyorum şişlikde bi taraftan perişan ediyor narkoz altüst etti bünyemi
Kiz sen 1 haftada 1.1 kg nasil almayi becerdin? Ben gebe halimle 2 haftada 0.8 kg almisim. Gecen haftaki kilonu mu yanlis yazdim acaba listeye?O zaman cumanın ilk bildirimi benden gelsin...
78.9 inşallah herkes eksidir...opuldunuz.
Ben diyetisyen listesiyle 3 günde 1.5 kilo aldım. Kızlar bilir sonra dukanima geri döndüm. Ben işte bol protein, düşük karbonhidrat, sıfır şeker şuan. Dukanla 2 günde 2.2 gitti. Bakalım yarın kaç gidecek
belli mi olur kız bi bakmışsın bereber hamile kalırız nasipp :))Insallah berbaer hamile kaliriz
Aktarda satiliyo canm hic duymadnmi kiz
Sabah az geldi kuzum bana
aa bunu söylediğin iyi oldu canım bide durduk yere kilo alırdım teşekkür ederimmcanım yemeklerden 30-40 dk önce içeceksin 1 tatlı kaşığı tok karna yada yemekten hemen önce şçersen kg alırsın
valla ben hiç sıkılmıyorumm canım aksine takip ediyorum hergün ne yazacak senin şu yazılarının altında hamile grafiği gibi bişey çıkıyo ya orayı okuyorum hepKaptanımız da uyarmis zaten daha sık gelmeye calis canim bak kendin de demissin buraya ugramazsan motive olup veremezsin.
Ya aslinda dusundum de haksizlik ediyorum sanirim. Saf gibi ilk 3 ayla kiyasladim su anki uykularimi. Ilk 3 ayda aksam 8-9 dedin mi uyuyakaliyordum simdi 12'leri görüyorum. Yani normal insan uykusu ama önceden cok uyudugum için sanki şu an az uyuyormusum gibi geldi bana sanirim
Ayy canim benim insallah
Ya ben bi ara Mayıs annelerine yazayim dedim, kimseyi tanimiyorum millet cevap yazmiyor falan uyuz oldum. Burda herkesi taniyorum, hazir tecrubeli anneler de var o yüzden burayi da amacindan saptirip gebelik forumu gibi kullaniyorum. Bazilarini sıkıyor olabilirim, simdiden herkesten özür diliyorum bu vesileyle
Burasi da senin takimin Feyzos
candy_candy hosgeldin canm ben Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var 1haftaya mezun olup cocuk yapmaya baslamayi dusunuyorum bakalim nasiip
Mayis ayindan beri burdayim 80kilo ile basladim yine saka maka 12 kilo vermsim
Sende eski uyelerdenmissin az cok biliyon iste yemicen gulum
Size küsicektim ama neyse kıyamam şimdi
Teşekkür ederim canım.
Haftaiçi devamlı girmeye çalışsan açığı kaparsın
Ben ağlıyoomm bennn
Neyse sen bebenle ilgilen sana sonra çemkiririm.
Canım bu sefer kendine bir söz ver; sağlığın için, kendin için, mutlu olmak içinn...
Senin için hangisi daha çok iyi olucaksa onu seç tabi :))
Ve eşine isteyince neler yapabileceğini kanıtma
Kendine inan ki o da sana inansın.Bence bi 10 kilo vermeden diyete başladığını da söyleme :))
Bak daha çok gençsin. 1 tane yavrun var. Sende demişsin ikinciyi istiyorum diye neden daha sağlıklı bir anne olmayasın ki :))
Unutma her zamn imkan vardır.Sadece inan ve iste
Tabi etiketlerim herkesleri benimle ilgileninn.
Bakk yoksa ağlarım
Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.
Bugunde geç kaldım.et tavuk falan yetişmez..
Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.
Tişikkirr ederimm.
Sizde beni tek bırakmayın o zamn
Kötü örnek aldımm.
Söz mü??
Bak birkaç ay bırakmadan devam etsen süper motive olursun.
Ağlayayım istiyon demii
Sağolunn efeniimm
hazır satan markalar da var canım .. tercih meselesi tabi .. ben diktirmeyi tercih ettim .. @Pdr93 canım bide artık gelinlik bakmaya başla derim.. ben 5 ay önce gelinlik bakmaya başladım 1,5 ay sonra karar verdim ve dikimine başlandı
canım akşam yemekleri yemiyorum ben asıl amacım bu akşam yememek.. yaptığım diyet denebilir.. boyum 1,73 83 kilodan 63 kiloya düşmüştüm bu sayede geçen sene evlendim doğum kontrol hapı bide yeni bi düzene alışma falan derken 71-72 kiloya çıktım 1 buçuk aya yakındır burdayım 67,5-68 kiloyum şuan .. tabldot yemeği ben dışardan söylüyorum küçük kaplarda geliyoo baya baya az oluyo mesela dün arnavur ciğeri yedim kuşbaşı büyüklüğünde 6 parça anca vardı o derece az yani
hamilelik planı benimde var sınavım var mart ayında onu geçersem bide 63-65 kilo arasında olursam bebiş yapmak istiyomm
ayy inşallah çok kilo almamış oluruzzz ben çok korkuyorummhayırlısı canıım.. valla gruptan ne çok bebiş isteyen var.. sanırım 1-1.5 yıl sonra bu sefer doğum kiloları için burda buluşacağız
Ben burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmişgüya o masum zavallı hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor
Asla boşanmam o benim ilk aşkım sadece izni gerekli ( harem kurcak mal)
Daha bir sürü şeyler
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettimallah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu
Aynen yaa bide kadın bununla sınırlı kalmadı hergün beni taciz etti sonra heryerden sildim engelledim bidaha ulaşamadıtek üzüldüğüm bu olaylar olduğunda ex kayınpederi aramışdım oda iki çift laf etti adam konuyu bilmiyormuş öğrenince çookk özür diledi tek ona üzülüyorum o gündür adam hasta geçen yine gece hastaneye kaldırmışlar çook üzülüyor ex kayınvalide öyle çok üzülüyorlar oğullarına lanet okuyorlar sadece onlara üzülüyorum yoksam kızımda alıştı
boşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallah
O zaman cumanın ilk bildirimi benden gelsin...
78.9 inşallah herkes eksidir...opuldunuz.
Gunaydinlar bildirimler gelmis bile :) ben de 2 hafta onceye gore 800 gr almisim, normal mi tecrübeli analar?savurgan sen de bildirim yap bakim listeye girmeye hevesliysen bi yerden başlaman lazim :) fyzanur seni de ekleyeyim listemizin sonuna :)
***5. Takım 491. Etap***
toplight (73,4/)
tatlitambak (74,3/)
inatettimolacak (69/)
w e n d y (61,9/)
keremcemim (71,9/)
toz-pembe (67,5/)
azaydidem (71,1/)
KumraL_KrakeR (68/)
Pdr93 (75,8/)
servey (76,3/)
bsram_ (64,6/)
matilda34 (69,7/)
5. Takım Ortalama:
nilsub (77,8/78,9/-1,1)
ebrusonmez (60,4/)
btlbetul (65,7/)
morordek (61,4/62,2/-0,8)
candy_candy () 467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (78,1/76,5/0,6)
canım hoşgeldin, gidicek kilolar merak etme, çok şey öğreniyoruz burdan inan, benimde bi kızım var, o da 28. ayında, @tatlitambak onun da oğluşu 28. ayına girdi, aynı zaman anneleriyiz biz ne güzel
kızım 24 temmuz doğumlu, şu an hiç bişi beğenmiyo hanımefendi, onu sevmedim giymicem, bunu sevmedim giymicem derdinden sabah çıkamıyoruz evden, 2 yaş sendromları varki aman aman valla, Allah sağlık versin yavrularımıza
benim kızımda 17 temmuz doğumlu maalesef henüz konuşmuyorbiz de yemek konusunda sıkıntı yaşıyoruz yemek istemediği bişey olunca (ki her türlü sebze yemeğini yemiyor hep makarna hep pilav) ellerizle gözlerini kapatıyor çok sevimli oluyor ama makarna pilav yasak bebiş benim kilolu biraz annesine çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?