Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bosaniyomusun simdi,midesiz pis erkekler
boşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallah
kızlar ben uyuyamıyorum canım çok yanıyor gece 12 den beri 1,5 lt su içtim ağzım dudaklarım kurudu salıdan beri wc ye çıkamıyorum şişlikde bi taraftan perişan ediyor narkoz altüst etti bünyemi

Kurtulmuş pis adamdan,için niye yaniyor ki tursu falan yediysen dun o yapmistir canim

toplight canim uyku sersemi narkozu unuttum,tursu diyorum ne safim ya,çok geçmiş olsun canim,geçmişe bi bakayim neden narkoz almissin,inşallah ciddi bir şeyin yoktur

Bende bu ara pek giremiyorum kaptanım ..
Çok geçmiş olsun Sanada Allah şifanı versin yarabbimde biran önce ağrılarında geçsin inşallah....

Gunaydinlar bildirimler gelmis bile :) ben de 2 hafta onceye gore 800 gr almisim, normal mi tecrübeli analar? savurgan sen de bildirim yap bakim listeye girmeye hevesliysen bi yerden başlaman lazim :) fyzanur seni de ekleyeyim listemizin sonuna :)

***5. Takım 491. Etap***

toplight (73,4/)
tatlitambak (74,3/)
inatettimolacak (69/)
w e n d y (61,9/)
keremcemim (71,9/)
toz-pembe (67,5/)
azaydidem (71,1/)
KumraL_KrakeR (68/)
Pdr93 (75,8/)
servey (76,3/)
bsram_ (64,6/)

matilda34 (69,7/)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,8/78,9/-1,1)
ebrusonmez (60,4/)
btlbetul (65,7/)
morordek (61,4/62,2/-0,8)
candy_candy ()
467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (78,1/76,5/0,6)

Hayırlı sabahlar güzel bağyanlar
Bahsettiğim ödemi hala atabilmiş değilim öyle ki +200 geldim bugün malesef. Tüm takımdan özür diliyorum bu sebepten. Haftaya 63.0 olacağıma söz veriyorum burada herkesin önünde.
Başlangıç kilom 68.
Geçen haftaki kilom 64.6
Bu hafta 64.8
Yüzde hesabı
-0,3
64.6/64.8/%-0,3

Bir daha böyle bir şey tekrarlanmayacak. Emin olabilirsiniz.

valla ben de dün gittim bana haftada iki kere 1 yumurta yiyebilirsin dedim. dedim orda dur ben hergün iki yumurta yiyorum dedim niye? kolestrol için dedi. teslerimi gösterdim benim kolestrolüm normal dedim. ilerde çıkar dedi. valla diyetisyene gelirken proteinden yana kısıtlanacağımı hiç düşünmemiştim dedim. o da proteinin fazlası da zarar dedi. neyse uzatmadım ama ben sabah yumurtamı yerim yani heeeeç kusura bakmasın bi de 4 porsiyon meyve yazmış onunda 1 porsiyonunu gece 10'a yazmış ama ben o saatte uyuyorum onu da yiyemem yani.. öyle gerisine uyucam zaten yaptığım şeyler öğlen tabldot yiyorum işyerinin yemekhanesinde.. akşam da listeye göre bişeyler ayarlarım artık listem 2000 kalori bana fat secret'ta da 2100 kalori çıkmıştı zaten ama ben onu 1700'e çekmiştim. 15 gün sonra da özeldeki diyetisyene gidicem devletteki aydan aya kontrol yazdı ben dedim 10 günde 1 gelmeyi düşünüyorum. yok dedi çok yoğunuz 10 günlük kontroller veremem dedi tatlı bi kadına benziyordu ama tombul bi bayandı çok klişeydi ama hiç yenilememiş kendisini..

şimdi bugün akşam benim misafirim var yarın kardeşimle bi arınma günü yapıcaz yeşil sebzeler yeşilçaylar falan. sonra kardeşime de ben bi liste ayarladım o da sağlıklı beslenme odaklı oldu. buraya da ekliyim side bakın bi olmuş mu
1200-1500 kalori onunda yaklaşık

Insallah berbaer hamile kaliriz

Aktarda satiliyo canm hic duymadnmi kiz

Sabah az geldi kuzum bana
belli mi olur kız bi bakmışsın bereber hamile kalırız nasipp :))
çörek otunu duydum da yağını içilebileceğini sanmıyodum
canım yemeklerden 30-40 dk önce içeceksin 1 tatlı kaşığı tok karna yada yemekten hemen önce şçersen kg alırsın
aa bunu söylediğin iyi oldu canım bide durduk yere kilo alırdım teşekkür ederimm
valla ben hiç sıkılmıyorumm canım aksine takip ediyorum hergün ne yazacak senin şu yazılarının altında hamile grafiği gibi bişey çıkıyo ya orayı okuyorum hep

aynen canım yemicen bu kadar basit

hadi inşallah mezun olursun. ben de bebiş için tekrar bu yola baş koydum. doğum kilolarımı da atamadım bi türlü üstümden inşallah bu sefer olacak ama

canım benim çok iyisin yaaaa

hayırlısı canıım.. valla gruptan ne çok bebiş isteyen var.. sanırım 1-1.5 yıl sonra bu sefer doğum kiloları için burda buluşacağız

ay masum adam öyle yapmaz yaa, aynen evdeki bulgurdan da olmuş salak herif, uzaklaştır kendinden kuzum, açgözlü adamlar kadınları haketmiyo

kaptanım narkozu su ile atacaksınız zaten, bol bol su için.

O zaman cumanın ilk bildirimi benden gelsin...
78.9 inşallah herkes eksidir...opuldunuz.

kuzum oğluşun nasıl oldu?

ördekcim gayet iyi valla, kilo olarakta ortada buluştuk seninle

w e n d y (61,9/61,7/0,2/%0,00)

yüzde sabit çıktı ya

benim kızımda 17 temmuz doğumlu maalesef henüz konuşmuyor biz de yemek konusunda sıkıntı yaşıyoruz yemek istemediği bişey olunca (ki her türlü sebze yemeğini yemiyor hep makarna hep pilav) elleriyle gözlerini kapatıyor çok sevimli oluyor ama makarna pilav yasak bebiş benim kilolu biraz annesine çekmiş

ay kuzum, severim ben onu, yedirme yedirme, sonu bize benzemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…